XXII Convocàtoria del Premi Ricart i Giralt

  • Recerca
  • 07.06.2021

Ja està obert el termini per presentar projectes a la XXII convocatòria del Premi de recerca Ricart i Giralt.

Aquest premi esta convocat pel Museu Marítim de Barcelona i l’Institut Ramon Muntaner amb l’objectiu d’estimular projectes d’investigació en el camp de les ciències socials relacionades amb el patrimoni i la cultura marítimes en l’àmbit de les terres de parla catalana.

El termini és fins el dia 9 de juliol, la documentació és pot presentar al registre del MMB, bé telemàticament a la seu electrònica, o físicament amb cita prèvia.

La sol·licitud inclourà una breu descripció del projecte: estat actual del tema, objectius, metodologia, pla de treball, bibliografia i una primera proposta d’índex. Es presentarà en un document d’un mínim de 15 i d’un màxim de 30 pàgines DIN A4, en tractament de text Word o similar, arial 11 i a un espai, en format PDF o similar. En el document del projecte no han de figurar les dades identificatives dels autors, que s’entregaran en document a part.

El premi esta dotat amb 6000 €, és premia treball a desenvolupar al llarg d’un any i el resultat final serà publicat pel MMB en la Col·lecció Estudis.

Consulteu les bases

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí