VIII JORNADA DE RECERCA LOCAL, PATRIMONI I HISTÒRIA MARÍTIMA.

  • Recerca
  • 04.07.2022

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ

Un any més l’Institut Ramon Muntaner i el Museu marítim de Barcelona organitzen una nova edició d’aquestes Jornades que es fan cada dos anys, i que es venen realitzant des del 2009.

Aquesta edició tindrà lloc a la seu del MMB el dissabte 26 de novembre.

Amb la voluntat de donar difusió a la investigació que s’està realitzant al país al voltant de la història i la cultura marítima, es planteja com a punt de trobada dels investigadors que tenen en aquesta temàtica el seu camp de treball.

S’accepten comunicacions que presentin recerques en marxa o acabades al voltant   d’aquesta temàtica. Al llarg de la jornada entre d’altres es presentaran els resultats de les recerques premiades en els últims anys amb el premi de Recerca Ricart i Giralt que convoca el Museu conjuntament amb l’IRMU.

Us convidem a participar activament, si penseu que podeu aportar alguna comunicació, podeu omplir la fitxa de participació que trobareu adjunta i enviar-la abans del 2 de novembre al correu gonzalezsin@mmb.cat.

Després de la trobada telemàtica en l’edició anterior, en aquesta ens podrem retrobar físicament, podrem mantenir el contacte, conversar, i fer relacions que ens ajudin en les nostres respectives tasques d’investigació.

Us animen a compartir aquesta informació amb les persones del vostre entorn que penseu els pugui  interessar.   

La inscripció és gratuïta.

Data:   26 de novembre de 2022

Lloc:    Museu Marítim de Barcelona

            Drassanes Reials de Barcelona

Av. De les Drassanes s/n

            08001 Barcelona

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí