Trasmediterranea: sessió identificació de fotografies

  • Foto de mar
  • 09.05.2017
El proper dimarts 16 de maig tenim una sessió d’identificació de fotografies dedicada a la Cia Trasmediterranea, que enguany celebra el centenari. Des del 27 de gener al 2 de maig d’aquest any s’ha pogut visitar al Museu una exposició commemorativa dedicada als 100 anys de vida d’aquesta companyia.
En aquest link podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en vermell, les dades que precisen debat o cerca d’informació. Serà molt interessant perquè s’han seleccionat fotografies que tenen veritables reptes en identificar de quin vaixell es tracta. Lluny de semblar impossible, com veurem, hi ha algunes pautes que ajudaran a la identificació. 
El “Teide”: sabeu com s’ha arribat a esbrinar de quin vaixell es tracta?


Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.
Les següents sessions per 2017 són:
  • 26 setembre- sessió especial dedicada a petroliers
  • 14 desembre

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportivesComptem amb tu!


Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona


Links relacionats:


Comparteix aquest post: http://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2017/05/trasmediterranea-sessio-identificacio.html

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí