Sessió identificació fotografies: Desastres marítims

  • Foto de mar
  • 27.04.2015
El proper dimarts 12 de maig tenim una nova sessió d’identificació de fotografies navals. En aquesta ocasió, sobre DESASTRES MARÍTIMS en la costa Mediterrània: des de la frontera francesa fins a Gibraltar. En el document adjuntpodeu visionar les imatges, que en molts casos tenen un mínim de documentació, o són sobradament conegudes. A diferència de les sessions anteriors, iniciarem debat i tertúlia a partir de les imatges seleccionades, sense que el factor més determinant sigui la cerca d’informació bàsica. No obstant, això no vol dir que no es pugui ampliar la documentació. Per això, us animem a que ens ajudeu a ampliar informació sobre aquests accidents compartint fonts o el vostre coneixement sobre els fets, o venint a passar una bona estona.

Botadura del Princessa Iolanda
Si ens vols ajudar a completar dades, hi estarem molt agraïts. Pots utilitzar el blog (en els comentaris) per a fer apreciacions i/o suggeriments. I, si t’animes a participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que et posis en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.
Donat que existeix un gran nombre de fotografies sobre accidents, estem recollint i elaborant una nova selecció d’imatges per a una futura sessió. Tens fotografies a les teves col·leccions que t’agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? T’interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia?

Vegeu la selecció:


Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora Arxiu Fotogràfic
Museu Marítim de Barcelona

Posts relacionats:


  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí