5 anys i més!

  • Foto de mar
  • 07.07.2017
El passat mes de juny vàrem arribar al cinquè aniversari del blog de l’arxiu fotogràfic. Durant aquests 5 anys hem publicat 223 notícies, a un promig de publicació d’entre 7 a 10 dies, gràcies també a la participació de companys del museu, col·laboradors i voluntaris, i professionals que han treballat en diferents tasques i projectes relacionats amb la imatge marítima del Museu. Ens agrada pensar que el Blog és una manera d’obrir les portes i convidar a apropar la fotografia marítima a tothom.
El treball en xarxa és un afer en equip, abans i avui.
Tirada de l’art a Barcelona, ca 1910. Autor desconegut. (Col. Torrents). MMB

Conscients que les xarxes socials ens ajuden a fer de pont entre centres culturals i societat, fa uns anys vàrem ampliar la presència en altres canals: ens trobareu també a Facebooki Pinterest i Flickr. Els amants de la fotografia (marítima, antiga, contemporània), els apassionats pel mar, i en general tothom, poden trobar en aquests espais virtuals un lloc on passar una bona estona, i també hi poden ajudar-nos a documentar les fotos.
A Facebook podeu veure una secció, que recentment hem batejat amb el nom de “Mar de fotos”, en la que, cada diumenge, publiquem la fotografia de la setmana. En el grup Fotografia de mar de FB 
( ja som 815 seguidors!)  compartim les notícies del blog, la fotografia de la setmana, i els membres del grup hi van compartint fotos d’allò més diverses, creatives i interessants. I, on els comentaris són ben dispars. Sempre sobre la imatge i el mar.

També ens podeu seguir a Memòria Digital de Catalunya i al Portal de Fotografia a Catalunya. Actualment estem treballant perquè, en uns mesos, hi hagi un accés al catàleg de les col·leccions fotogràfiques des de la pàgina web del Museu, i així pugueu fer cerques i consultes entre més de 33.000 registres.

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona
Links relacionats:
Comparteix aquest post: https://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2017/07/5-anys-i-mes.html
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí