Sessió identificació fotografies navals

  • Foto de mar
  • 29.04.2016
El proper dimarts 10 de maig tenim una nova sessió d’identificació de fotografies de vaixells mercants i militars. En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en vermell, les dades que precisen debat o cerca d’informació.
Nom del vaixell?
Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem molt agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920. 
Aquí teniu la selecció de fotografies:

Teniu fotografies a les vostres col·leccions sobre les que us agradaria ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportives. T’apuntes?

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora 
Arxiu Fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona

Comparteix aquest post: http://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2016/04/sessio-identificacio-fotografies-navals.html

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí