Propera sessió d’identificació de fotografies navals

  • Foto de mar
  • 09.02.2016
El proper dimarts 16 de febrer tenim una nova sessió d’identificació de fotografies de vaixells mercants i militars. En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en vermell, les dades que precisen debat o cerca d’informació.
Fragata Ricart de Soler. Autor desconegut. Lloc? Any?

Per 2016 hem programat el calendari amb 4 sessions que seran els dies: 16 de febrer, 10 de maig, 4 octubre i 13 desembre.
Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.
Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportivesComptem amb tu!

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu Fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona


  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí