II Concurs de Fotografia de Mar: exposició i premis

  • Foto de mar
  • 09.02.2015
El passat dia 5 de febrer  es va fer l’acte de lliurament de premis i es va inaugurar l’exposició del II Concurs de Fotografia de Mar Museu Marítim Barcelona, que enguany ha tingut com a tema l’estada al port de Barcelona dels vaixells participants en la Barcelona WorldRace i la sortida de la regata.

1r PREMI CATEGORIA A (JUVENIL): “Contrast”. Gerard Andreu Gallisà


1r PREMI CATEGORIA B: “Esperando a la salida”. Antonio Pascual Pedrero



2n PREMI CATEGORIA B: “Ola.la”. Silvina Vivó Martínez


3r PREMI CATEGORIA B: “Última tarde”. Carlos Prieto Frisach

Els guanyadors del concurs són:

CATEGORIA A: Persones entre 14 i 16 anys:
1r premi: “Curs d’introducció a la fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona, que ha correspost al senyor Gerard Andreu Gallisà, per la fotografia títol Contrast.
2n premi i 3r premi deserts per manca de participants
CATEGORIA B: Persones a partir de 17 anys:
1r premi: “Curs d’introducció a la fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona, i una càmera Canon EOS 1200D amb objectiu 18-55, que ha correspost al senyor Antonio Pascual Pedrero, per la fotografia títol Esperando a la salida.
2n premi: “Taller de fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona, i una bossa estanca de Lowepro, que ha correspost a la senyora Silvina Vivó Martínez, per la fotografia títol Ola.la.
3r premi: Una navegació a bord d’un IMOCA 60 (durada aproximada de 3 hores) per a quatre persones i una bossa estanca de Lowepro, que ha correspost al senyor Carlos Prieto Frisach, per la fotografia títol Última tarde.

Ir Premi Categoria A: Gerard Andreu Gallisà. 
Foto: S. Ristol
1r Premi Categoria B: Antonio Pascual Pedrero. Roberto Alcaraz (Casanova Foto) lliura el premi a la persona que va venir en representació del guanyador. Foto: S. Ristol


Lliurament dels 2n i 3r premis Categoria B concedits a Silvina Vivó i Carlos Prieto.
Foto: S. Ristol

El Jurat va lliurar els premis als guanyadors del certamen i també va felicitar a tots els participants per la creativitat i originalitat de les fotografies. L’acte va finalitzar amb una copa de cava.

Foto: Santiago Ristol

Les fotografies guanyadores i seleccionades pel Jurat per l’exposició es poden veure al Museu Marítim fins el dia 5 de març. Per altra banda, les podeu visualitzar i compartir en les xarxes socials a través de la mostra virtual a Flickr. 

Post escrit per Silvia Dahl. Arxiu Fotogràfic.
Àrea de col·leccions i coneixement del Museu Marítim de Barcelona
Posts relacionats:
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí