Cursos de fotografia de mar 2015

  • Foto de mar
  • 02.02.2015
Comencem una nova temporada de cursos de fotografia de mar, per a tots els nivells i gustos, des dels cursos bàsics d’introducció per a joves i per a adults, com els cursos avançats i tallers temàtics. És una bona raó per gaudir del mar i la navegació a bord del pailebot Santa Eulàlia o d’una llanxa neumàtica i, per suposat, de la fotografia, gràcies als coneixements impartits pel professor i fotoperiodista Diego Yriarte.

Foto: Aurea Libori

El proper 15 de març comença el taller “Barcelona desperta” en el que tindreu la possibilitat de veure sortir el sol des del mar, navegant a bord del pailebot Santa Eulàlia. Com l’any passat, l’horari del taller és de 6:30h a 12:30h. Les tres primeres hores estan destinades a la navegació i pràctica fotogràfica davant el litoral barceloní. Després, el vaixell atracarà al port per a fer un bon esmorzar a bord, i realitzar el segon bloc del taller en el que el professor i participants del taller faran anàlisis de les fotografies.

Foto: Jordi Sans, participant en la darrera edició del taller “Barcelona desperta” 2014

Aquí teniu el programa perquè el consulteu i ens ajudeu a donar difusió entre els vostres contactes que, de ben segur, hi disfrutaran molt del mar i la fotografia!


Post escrit per Silvia Dahl. Arxiu Fotogràfic. 
Àrea de col·leccions i coneixement del Museu Marítim de Barcelona
Posts relacionats:
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí