Propera sessió identificació de fotografies navals

  • Foto de mar
  • 12.02.2015
El proper dimarts 17 de febrer tenim una nova sessió d’identificació de fotografies de vaixells mercants i militars. Seguint el bon suggeriment d’en Javier Moreno, a través d’aquest blog ampliem la participació: en el document adjunt  podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en vermell, les dades que precisen debat o cerca d’informació.
Estem buscant el nom d’aquest vaixell!

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@diba.cat, o per telèfon: 933429920.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!
El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Comptem amb tu!

Post escrit per Silvia Dahl. Arxiu Fotogràfic.
Àrea de col·leccions i coneixement del Museu Marítim de Barcelona


Posts relacionats:
Nova sessió d’identificació de vaixells
Els nostres fotògrafs navals: un regal inestimable


  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí