L’estiu al Museu Marítim

  • El museu
  • 24.07.2019

És estiu. Veniu al Museu Marítim a gaudir d’una estona refrescant enmig de velers, cartes de navegació, mascarons de proa i molt més! A les naus Drassanes hi podreu visitar les quatre mostres Drassanes i galeres, Catalunya mar enllà. Tres segles de marina catalana , Les Sorres X. Un vaixell medieval,  7 Vaixells 7 Històries. Amb elles repassareu la relació entre la gent i la mar a Catalunya entre els segles XIII i XX. Com a propostes temporals disposeu també a l’espai Mirador de L’art d’estibar entorn a l’evolució d’aquest sector al darrer segle, i a les Botigues de la Generalitat hi trobareu la mostra Dibuixant el mar.  Us hi esperem!

Si veniu en família recordeu que disposeu de dos autoguiats:  Tripulants de galeres  (gratuït) i  Els tresors amagats dels Guitart (0,50 Euros) que us permetran descobrir les exposicions del museu  Drassanes i Galeres 7 Vaixells 7 Històries.

L’horari de visita de les exposicions del Museu Marítim és de dilluns a diumenge de 10 a 20h. Darrer accés a les exposicions, a les 19 h. Diumenges a la tarda a partir de les 15h l’accés és gratuït.

La Biblioteca del Museu Marítim roman tancada de l’1 d’agost a l’1 de setembre.

El Registre General del Museu Marítim està obert al públic de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

El Restaurant Norai manté el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 20h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h.

La Botiga del Museu Marítim està oberta al públic  durant tot l’any de dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 15 a 20 h

El pailebot Santa Eulàlia està en tasques de manteniment anuals del 22 de juliol al 26 d’agost, pel que no està disponible al públic fins a la plena finalització de tasques.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí