“PATAPUM”, el nou butlletí adreçat als infants

  • Educació
  • 03.09.2018

Acaba de sortir PATAPUM, el nou butlletí infantil del Museu Marítim que aproparà els nens i nenes al mar i a la navegació de la mà dels seus protagonistes: el Nico i els seus amics!

Cada trimestre, podreu rebre a casa un nou número que permetrà als infants aprendre jugant i descobrir alguns dels secrets que amaga el Museu. D’aquesta manera, podreu estar al dia de totes aquelles festes i inauguracions infantils de les exposicions del Museu, així com de les activitats de caps de setmana, d’estiu o nadal que podeu fer en família.

El primer número està dedicat a conèixer les Drassanes Reials, on es construïen les galeres que solcaven el Mediterrani. Descobrireu les principals parts d’aquestes embarcacions, com era la vida a bord, quina tripulació portaven …

Festa de presentació
Us convidem a la Festa Infantil Drassanes, galeres i… PATAPUM!, on es presentarà aquesta nova publicació el pròxim 27 d’octubre.

Veniu a conèixer la nostra il·lustradora, la Sònia González i emportar-vos el vostre PATAPUM signat. A més, podreu participar en activitats i tallers que us permetran convertir-vos en corsari, aprendre a restaurar peces del Museu, descobrir les Drassanes…

Voleu rebre el PATAPUM a casa? Subscriviu-vos aquí

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí