GUIA D’ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES 2018-2019

  • Educació
  • 26.07.2018

Ja tenim a la vostra disposició la nova Guia d’Activitats Pedagògiques del Museu Marítim de Barcelona per al curs 2018-209. Aplega tota una sèrie d’activitats que, una vegada més, us permetran treballar el mar, la navegació i la cultura marítima com a eix transversal.

Enguany, però, afegim noves activitats vinculades a les exposicions temporals que podreu visitar en el Museu. Us proposem endinsar-vos en l’univers de la mitologia marina i el món de les supersticions; en el problema de les deixalles abocades al mar, fent èmfasi en la problemàtica dels plàstics o en un viatge retrospectiu que us permetrà conèixer la vida del mestre Antoni Benaiges que, just abans que esclatés la guerra civil, tenia previst visitar el mar amb el seu alumnat.

D’altra banda, us proposem participar en programes educatius de llarga durada per tal col·laborar en un projecte de ciència ciutadana on l’alumnat esdevé científic, viure el món de la navegació en primera persona, apadrinar el nostre museu…

En definitiva, posem a la vostra disposició tots aquells recursos que us permetran viure la cultura marítima de ben a prop! Només heu de clicar aquí.

Descarrega’t la guia pedagògica en el següent enllaç…

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí