Els joves navegants de l’MMB s’embarquen en la III Catalunya al Través

  • Educació
  • 12.04.2019

Hora de salpar! Després de participar en el programa de formació de vela tradicional Joves Navegants de l’MMB, 12 joves s’embarquen i posen a prova les seves habilitats marineres a bord del pailebot Santa Eulàlia del 12 al 22 d’abril.

III Catalunya al Través. La Vela com escola de vida té com a protagonistes els joves que el passat mes d’octubre s’enrolaven en el programa Joves Navegants de l’MMB. Aquest es duu a terme per segon any consecutiu en col·laboració entitats de la Taula Jove del Raval, en concret el Casal Atlas del Casal dels Infants, l’Associació Esportiva Ciutat Vella (AECV) i Aula Oberta AEI Raval.

Al llarg de sis mesos, els joves han participat en un període de formació en sessions mensuals per tal d’apropar-se a la navegació tradicional a bord de les embarcacions amb què compta l’MMB. Aquestes sessions tenen l’objectiu de culminar en una sortida de navegació llarga on posar en pràctica els coneixements adquirits, a més de viure una experiència on el treball en equip, la convivència i la superació personal es posen de manifest.

La travessa que ara comença recorre la costa catalana amb velers històrics i tradicionals en els quals s’hi embarquen els joves grumets. El programa d’activitats als ports pels joves participants complementa l’experiència de la navegació en els vaixells de vela.

Veure el programa d’activitats

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí