Recorregut virtual per l’exposició Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar

  • El museu
  • 10.04.2019

El Museu Marítim de Barcelona ofereix un recorregut virtual per l’exposició Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar, instal·lada a l’espai mirador del Museu fins al 24 de maig de 2019.

L’exposició virtual compta amb un sistema immersiu 3D a través del qual les persones internautes poden realitzar un recorregut per l’interior dels espais que conformen l’exposició, avançar pels diferents àmbits i contemplar els elements que s’hi exposen, com ara les publicacions, el mobiliari, els objectes, o els plafons, entre d’altres.

L’aplicatiu també permet visionar el clip promocional de l’exposició i visualitzar una col·lecció de fotografies de la fossa comú de La Pedraja, ubicada prop de Bañuelos de Bureba, on estava l’escola rural del mestre. El recorregut virtual inclou també els arxius sonors de les lectures realitzades per l’alumnat de l’escola Orlandai de Barcelona, que reprodueixen els textos elaborats pels nens i nenes de l’escola rural i editats en diversos llibrets.

Aquest recorregut virtual permet contemplar diferents panoràmiques del conjunt monumental de les Drassanes Reials de Barcelona on s’ubica el Museu Marítim de Barcelona, i vistes del vestíbul d’accés des de l’espai Mirador.

El projecte s’ha dut a terme en el marc del projecte de millora de l’experiència d’usuari i la digitalització i arxiu de les activitats impulsades des del Museu.

A més, a través de l’aplicació mòbil Affluences es pot consultar el nivell d’ocupació de l’espai Mirador a temps real, com a eina per decidir el tram horari més adequat per realitzar la visita real a aquesta exposició del Museu Marítim.

Tour virtual

 

 

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí