ALIANÇA AMB L’INSTITUT EDUARD FONTSERÈ PER CELEBRAR EL DIA DELS MARS I OCEANS

  • Educació
  • 08.06.2020

Malgrat la COVID-19 ens ha fet tancar les portes d’institucions, equipaments, escoles i instituts, el tàndem Museu Marítim – Institut Eduard Fontserè ha motivat la participació de l’alumnat en aquesta diada tal especial: 8 de juny, Dia dels Mars i Oceans.

Durant el curs escolar, les propostes treballades conjuntament entre el Museu Marítim de Barcelona i l’institut Eduard Fontserè de l’Hospitalet de Llobregat han servit d’inspiració per a l’elaboració d’una presentació que recull com “la tripulació” del centre, formada per 450 alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius, i els seus 49 docents, han convertit l’Institut en un tros de mar, al bell mig de la ciutat.

Veure presentació DIA-MUNDIAL-DELS-OCEANS

Propostes de mar per a un curs escolar irregular

Al llarg del curs, hi ha hagut visites presencials al Museu, que s’han complementat amb un seguit de propostes treballades al centre educatiu on tothom ha tingut molt a dir.

S’ha organitzat un congrés científic, s’han fet exposicions al vestíbul del centre, hi ha hagut un carnaval temàtic,… Aquestes propostes, juntament amb els processos d’aprenentatge desenvolupats, són exemples de com el mar, la cultura i el patrimoni marítim han passat a formar part de l’ADN d’aquest centre.

Tot i que molts dels projectes desenvolupats durant el curs no s’han pogut concloure com estava previst degut a la pandèmia, això no ha evitat que es continuessin treballant des de la distància.

Aquí en podreu veure un resum:

Claustre de docents al Museu Marítim

2n congrés científic de l’institut Eduard Fontser

Visita guiada per conèixer el funcionament del Port de Barcelona

Exposició “Les naus portacontenidors, els grans monstres dels oceans”

Carnaval 2020, un carnaval marítim

 

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí