Un nou espai pels investigadors al Museu Marítim de Barcelona

  • Recerca
  • 09.06.2015

Després d’un llarg període d’obres i de provisionalitat, el Museu Marítim de Barcelona obre les portes d’un nou espai destinat a fer més còmode el treball als investigadors.

Aquest espai de consulta no només permet tenir una vista privilegiada sobre les Drassanes Reials i les exposicions del museu. També facilita als investigadors un espai tranquil per treballar i consultar la major part dels fons del museu: fons bibliogràfics, fons fotogràfics, fons documentals, etc. També en aquesta sala es pot concertar una trobada amb els conservadors i tècnics del museu, sempre a disposició dels investigadors.

En aquest espai, també l’antiga biblioteca obre una nova etapa, amb els dipòsits de la seva reserva a tocar de l’espai de consulta, la qual cosa permet una atenció al públic gairebé immediata. Naturalment, podeu preparar la vostra visita consultant abans el seu catàleg de forma virtual. 
Les noves sales de reserva, amb armaris compactes, atmosfera controlada i tots els sistemes de seguretat necesaris,  permeten la conservació del llibres i de la documentació de la millor forma possible. Fins i tot s’han construït dues reserves frigorífiques especials per a la fotografia en blanc i negre i per a la fotografia en color respectivament.
Tot això, sumat als recursos que les col·leccions i l’arxiu del museu posa a disposició dels investigadors, és una aportació més del museu per tal de fomentar la recerca en el camp de la cultura marítima.  
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí