Sessió identificació fotos navals: pailebots i motovelers

  • Foto de mar
  • 05.12.2018

El proper dijous 13 de desembre, de 17 a 19h, (HORARI DE TARDA) organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, commemorant el centenari del pailebot Santa Eulàlia, hem preparat un recull de fotografies sobre pailebots i motovelers que serà conduïda pel Dr. Enric Garcia Domingo.

 

Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades. En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informacióIdentificacio fotos desembre pailebots

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

Pailebot THO-PA-GA. Sabeu quin va ser el seu tràgic final?

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

 

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí