El Museu es vesteix de Nadal

  • El museu
  • 05.11.2018

El Museu Marítim celebra el Nadal amb una il·luminació especial al pailebot Santa Eulàlia , amb el suport d’Iguzzini Iluminación, l’enllumenat a la façana principal del Museu  i un concert especial a càrrec del Cor Drassanes.

A partir de dimarts 11 de desembre el pailebot Santa Eulàlia lluirà un enllumenat nadalenc que permetrà posar en valor la seva estructura centenària, en el marc dels actes de celebració del Centenari del pailebot Santa Eulàlia (1918-2018). L’encesa del pailebot comptarà amb el patrocini de Iguzzini Iluminación i es podrà veure fins el 7 de gener de 2019, de dilluns a diumenge de 18 h a 06 h al Moll Bosch i Alzina, l’habitual emplaçament d’aquest veler tradicional, a tocar del Museu. Des de la darrera setmana de novembre la façana principal del Museu Marítim també llueix una il·luminació especial en el marc del projecte d’enllumenat de Nadal #RavalKm0 2018.

El tradicional concert de Nadal a càrrec del Cor Drassanes, sota la direcció d’Òscar Peñarroya, tindrà lloc el dijous 20 de desembre a les 19 h a l’espai Botigues del Museu. El cor interpretarà una suite de bandes sonores de pel·lícules de Disney, Joia en el món (G.F. Haendel), Pel desert (Claude-Michel Schönberg), Happy Christmas (John Lennon i Yoko Ono), El desembre congelat, El noi de la mare, Nadal (harm. Baltasar Bibiloni), Santa Claus is coming to town (Haven Gillespie i J. Fred Coots) i El noi de la mare.

El vestíbul acollirà un arbre de Nadal de 4 metres engalanat amb motius nadalencs i referències marineres.

Complementàriament a les exposicions permanents i temporals, durant els dies de Nadal el Museu oferirà un programa d’activitats familiars destinat a nenes i nens de 3 a 12 anys.

El Museu romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener de 2019. Els dies 24 i 31 de desembre el Museu tancarà les portes a les 15 h. La resta de dies, l’horari del Museu Marítim serà l’habitual de 10 a 20 h de dilluns a diumenge. Diumenges a partir de les 15 h l’accés és gratuït.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí