Sessió identificació fotos: filatèlia naval

  • Foto de mar
  • 04.12.2017
El proper dijous 14 de desembre tenim una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a la filatèlia naval, que serà conduïda per Manolo Garcia Garcia, expert en filatèlia naval i voluntari del Museu.Correu catapultat des de el “Bremen”


En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en el requadre superior-dret, les dades que precisen debat o cerca d’informació.

Atenció, aquesta sessió està programada per la tarda: de 17 a 19h.


Us avancem el calendari de les sessions d’identificació naval de 2018:
          Dimarts 20 febrer, de 10 a 12h- tema: vaixells de pesca
          Dimarts 15 de maig, de 10 a 12h
          Dimarts 2 octubre, de 10 a 12h
          Dijous 13 desembre, de 17 a 19h- tema: pailebots i motovelers
Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!
El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportivesComptem amb tu!

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona


Comparteix aquest post:https://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2017/12/sessio-identificacio-fotos-filatelia.html
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí