Sessió d’identificació de fotos de mar: Vapores Tintoré

  • Foto de mar
  • 10.05.2019

El proper dimarts 14 de maig, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a la LINEA DE VAPORES TINTORÉ. La sessió serà conduïda per gentilesa de Joaquim Tintoré, descendent d’aquesta important naviliera del nostre país (creada en 1852, i en servei fins el 1916 en què es va fusionar amb tres altres navilieres i es va constituir la Cia Trasmediterrania). En 2017 es va efectuar la donació del fons de l’empresa al Museu Marítim de Barcelona.

Nom del port?
Quin port és?
Any de la fotografia?

 

En el document que trobareu al final del text, podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

 

El calendari de les sessions organitzades pel que queda d’any, és el següent:

 

–           Dimarts 8 octubre, de 10 a 12h- El Reial Club Marítim de Barcelona

–           Dimarts 10 de desembre, de 10 a 12h- L’Escola de Nàutica de Barcelona

 

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

 

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

Desacarregueu la selecció de fotos aquí:

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí