Nou curs d’Introducció a la fotografia en el medi marí

  • Foto de mar
  • 04.04.2013


Fotografia de Pedro Sáenz Solozábal, alumne del taller de fotografia “Barcelona desperta”. MMB

El passat diumenge, 17 de març, es va portar a terme el taller de fotografia de mar “Barcelona, desperta” i el professor dels nostres cursos, Diego Yriarte, va escriure un post al nostre blog fent una valoració de la jornada, on va agrair l’esforç i bona predisposició del alumnes i tripulació del vaixell Santa Eulàlia per a que el taller fou un èxit. Nosaltres, l’equip de l’arxiu fotogràfic, ens volem sumar a aquests agraïments i animem als alumnes a que continuïn participant en els nostres cursos i tallers.

Precisament, en breu es farà el Curs d’iniciació a la fotografia en el medi marí, que també inclourà sessions teòriques i pràctiques a bord del vaixell insígnia del Museu, el pailebot Santa Eulàlia.
Aquest curs té com a objectius conèixer l’equip fotogràfic i les seves possibilitats al mar, aplicar les mesures de seguretat pel fotògraf i equip i poder fer diferents composicions a bord. No són necessaris coneixements previs de fotografia ni de navegació, ben al contrari, és un curs molt adient per a adquirir coneixements per a aprofundir en els cursos avançats i tallers específics de fotografia de mar.
Per a poder inscriure’s al curs, podeu enviar un correu electrònic a bernallm@diba.cat o dahlts@diba.cat i un cop obert el període d’inscripció al nostre web, a l’adreça: www.mmb.cat dins l’apartat Activitats. 
Dates: Del 24 al 26 de maig i 2 de juny.
Preu: 120 euros (IVA inclòs)
25% de descompte per estudiants i Amics del Museu Marítim de Barcelona.
A continuació adjuntem el programa d’aquest curs, que s’insereix dins la programació anual dels cursos i tallers “ Instantànies de mar” per aquest any:
Post escrit per Dolors Bernal- Centre de Documentació Marítima del MMB
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí