I Concurs de fotografia de mar Museu Marítim de Barcelona

  • Foto de mar
  • 16.07.2013
El Museu Marítim organitza una primera edició del “Concurs de fotografia de mar Museu Marítim de Barcelona”. Des de l’Arxiu Fotogràfic hi ha la voluntat de que aquest premi tingui continuïtat en el temps i que esdevingui un concurs de referència per a la fotografia de tema marítim. Per això, hem buscat la col·laboració d’entitats de prestigi vinculades a la fotografia i al mar. Concretament, hi col·laboren Casanova Foto, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, El Consorci El Far i la Barcelona Word Race- FNOB. Dóna suport a aquesta activitat, Canon.
A més d’aquestes entitats, com a membres del jurat, hi haurà un representant del Museu Marítim de Barcelona i el nostre professor dels cursos i tallers de fotografia “Instantànies de mar”, Diego Yriarte.
El Concurs, destinat a fotògrafs tant amateus com professionals, té com a tema central la Mediterranean Tall Ship Regatta 2013, organitzada per la Fundación Navegación Oceanográfica Barcelona (FNOB), que farà escala a Espanya, França i Itàlia. Del 21 al 24 de setembre els vaixells participants ompliran el Port Vell de vaixells i durant aquests dies, els participants podran fer les seves fotografies.
En aquest mateix blog trobareu un apartat dedicat exclusivament a aquest concurs de fotografia, allà trobareu les bases i les butlletes d’inscripció. També al web del Museu podeu accedir a la informació. El concurs està obert a qualsevol persona major de 14 anys i els premis estaran en funció de les dues categories de participants. Us animem a participar-hi i a continuació us fem una relació dels premis que podeu aconseguir:
Categoria A
1r premi: «Curs d’introducció a la fotografia en el medi marí», per a 2 persones, organitzat per l’MMB.
2n premi: «Taller de fotografia en el medi marí», per a 2 persones, organitzat per l’MMB.
3r premi: Una navegació amb el Far de Barcelona (de 3 hores) per a 4 persones. 
Categoria B
1r premi: «Curs d’introducció a la fotografia en el medi marí», per a 2 persones, organitzat per l’MMB i una càmera Canon EOS 1100D amb l’objectiu 18-55 IS III.
2n premi: «Taller de fotografia en el medi marí», per a 2 persones, organitzat per l’MMB i un kit de reflectors Starblitz.
3r premi: Una navegació amb el Far de Barcelona (de 3 hores) per a 4 persones i una càmera compacta Samsung PL170.
Post escrit per Dolors Bernal- Centre de Documentació Marítima MMB

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí