Nova exposició de fotografia a l’MMB

  • Foto de mar
  • 27.11.2013
Exposició de fotografia “I Concurs de fotografia MMB: Tall Ships”. Autor: José Biel. MMB
Ja podeu visitar l’exposició de fotografia vinculada al I Concurs de fotografia de mar Museu Marítim de Barcelona: Tall Ships, que es va celebrar del 21 al 24 de setembre, i que va tenir com a tema central l’estada al port de Barcelona de grans velers, amb motiu de la Mediterranean Tall Ships Regatta.
L’activitat va estar organitzada pel Museu Marítim de Barcelona i va comptar amb la col·laboració de Casanova Foto, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, el Consorci El Far i la Barcelona World Race-FNOB i amb el suport de Canon. 
Aquest concurs es va obrir tant a professionals com a amateurs, i el jurat, compost un membres de totes les organitzacions participants i fotògrafs de reconegut prestigi, va escollir les fotografies premiades tenint en compte criteris d’originalitat, estètica i aspectes tècnics.
Per a configurar l’exposició, el jurat ha seleccionat 25 fotografies d’entre totes les presentades. S’inclouen les sis fotografies guanyadores, tres per a cada categoria, i una selecció de la resta d’imatges presentades, que podem considerar com a finalistes.

Aquesta mostra, ubicada a les Naus de les Drassanes del Museu, es podrà visitar fins al 13 de gener de 2014.  
Post escrit per Dolors Bernal- Àrea de gestió de les col·leccions i coneixement de l’MMB
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí