Nens amb vaixells de joguina

  • Foto de mar
  • 19.05.2016
Divendres 20 de maig inaugurem una nova exposició al Museu que, amb el títol Vaixells de joguina (1870-1939), ens transportarà al món de la infantesa a partir de la col·lecció privada de vaixells de joguina del col·leccionista Antoni Juncosa.

Nen amb vaixell de joguina. Autor desonegut (Col. M. Mayolas)
Darrera els plafons i vitrines de les exposicions existeix l’emocionant i complexa tasca de construir un discurs a través d’objectes singulars. Prèviament han calgut mesos o anys d’acurada recerca per part dels comissaris que no es veu explícitament en l’exposició i que pot semblar invisible i no profitosa. Però no és així.
Sovint aquests projectes són una bona oportunitat per ampliar les col·leccions patrimonials dels museus. En aquest enllaç podeu accedir a una selecció de fotografies que hem rebut en donació durant el període de documentació de l’exposició sobre vaixells de joguina, per part de la Sra Mireia Mayolas, coordinadora de l’exposició, i també gràcies a l’ajut de col·laboradors que van contactar amb nosaltres després de la crida realitzada mesos enrere a través de les xarxes socials.
Nens amb vaixell de joguina. ca. 1900. Autor desconegut . MMB (Col. M. Mayolas)

Autor desconegut. Meitat s. XX. MMB (Col. M. Mayolas)

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu Fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona

Links relacionats:
MMB Fotografies de vaixells de joguina

Comparteix aquest post: http://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2016/05/nens-amb-vaixells-de-joguina.html

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí