Últims dies de l’exposició “Càmeres Submarines”

  • Foto de mar
  • 01.04.2015

Per aquests dies de Setmana Santa recomanem que visiteu l’exposició Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l’aigua. Un recorregut per la història de la fotografia submarina amb la mostra de quasi 200 objectes originals provinents de col·leccions privades:  principalment la col·lecció de càmeres i caixes estanques del Dr. Clarós (també comissari de la mostra), úniques en el món, complementada amb material d’immersió de la col·lecció d’Enrique Dauner, així com també d’objectes originals de Hans Hass provinents del Aquazoo Museum (Dusseldorf), objectes del Musée International de la Plongée AutonomeFrédéricDumas (Sanary-sur-Mer),entre altres.

Una exposició que ens ajuda a entendre com, gràcies a homes i dones pioners en l’exploració i la imatge submarina, avui podem conèixer molt millor els fons marins. El material mostrat és inèdit, i el discurs està dirigit per a tots els públics: especialitzat i públic curiós per aquesta temàtica.

Foto: Laura Covarsí
Foto: Laura Covarsí
Càmera Siluro. Foto: Laura Covarsí
L’exposició tancarà el proper 12 d’abril, i també aquest mateix dia realitzarem la última sessió de l’activitat Ulls d’aigua, vinculada a l’exposició. Una activitat, per a tots els públics, molt interessant, que permet jugar amb imatges efímeres, creades amb l’ajut de càmeres obscures fetes a partir de recipients plens d’aigua. Inscripcions en la web del Museu.
Tanquem l’exposició, però el Barcelona Underwater Festival seguirà organitzant cicles de xerrades sobre imatge submarina en la sala d’actes del Museu, a les 18h. Preneu nota:
  • 15 de abril:  Presentació de la Guiade submarinisme d’Andreu Llamas
  • 22 de abril:  LotteHass i les dones pioneres del submarinisme
  • 13 de maig: Els Opistobranquis. Biologia i Fotografia.

Bona Setmana Santa!!

Post escrit per Silvia Dahl
Comissària de l’exposició
Arxiu Fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona
Posts relacionats:
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí