La recerca al Museu Marítim: blog RECERCAMMB

  • Foto de mar
  • 24.10.2014
Aquesta setmana us presentem un nou blog. Des de l’Àrea de Gestió de Col·lecció i Coneixement del MMB s’ha posat en marxa Recercammb, través del qual s’està donant difusió a les activitats vinculades a la recerca i al coneixement. Podreu trobar novetats, recursos per als investigadors, informació sobre els nostres programes de recerca i també sobre les nostres publicacions, inclosa la revista Drassana. 

Entre els seus posts destaquem la notícia sobre la publicació del banc d’imatges del Deutsches Shiffahrtsmuseumon es mostra una part de les seves col·leccions fotogràfiques. 

La fotografia, una bona eina per a la recerca. Foto: Jordi Play, MMB
Aquest blog dona visibilitat a les feines realitzades des de l’Observatori Permanent d’Història i Cultura Marítima de la Mediterrània. Ambaquest instrument, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, el Museu treballa en la promoció i difusió de la recerca. Us convidem a incloure aquest blog entre els vostres enllaços favorits i a visitar-lo sovint. També trobareu un espai denominat zona d’intercanvi en el que donarem difusió als vostres comentaris, suggeriments, idees, dades, etc. Es tracta de que compartiu el que feu i el que sabeu de forma que pugui ser útil a d’altres investigadors o aficionats a la història marítima.

Donem la benvinguda a aquest nou blog que ha de servir per tal que conegueu, junt amb els blogs Bitacola MMB i FOTOdeMAR MMB, la feina del Museu Marítim.
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí