Exposició de fotografia dels participants dels Cursos i tallers de fotografia en el medi marí

  • Foto de mar
  • 15.06.2012
El Museu Marítim ha inaugurat un espai, dins la sala d’exposicions temporals, per a exposar i fer difusió de les fotografies que generen els alumnes dels cursos i tallers organitzats des del departament d’Activitats i l’Arxiu Fotogràfic del Museu. Foto: Javier Roca. Alumne dels Cursos i tallers de fotografia Instantànies de marAquest espai exposa una petita part, una tria, del material que han proporcionat els alumnes al llarg de les diferents edicions. Podeu veure totes les fotos al flickr. També s’inclouen fotografies fetes pel professor, Diego Yriarte, fotògraf i periodista especialitzat en nàutica, en el decurs de les sessions pràctiques a bord del Pailebot Santa Eulàlia.Foto: Enrique Brondino. Alumne dels cursos de fotografia  Instantànies de mar

Es presenten un total de 24 imatges de 13 participants de l’edició del I Curs Introducció a la  fotografia en el medi marí.  Degut a la gran quantitat i qualitat de material proporcionat pels alumnes s’ha optat per a exposar dues fotografies de cadascun d’ells.  Aquesta exposició ha comptat amb la col·laboració de l’Helena Rovira, fotògrafa i voluntària a l’Arxiu fotogràfic del Museu.
En aquest espai polivalent projectem exposar periòdicament noves sèries de fotos. La  propera serà una selecció d’imatges del taller de fotografia Quan cau la nit. Aquesta taller va permetre que els alumnes poguessin fer pràctiques fotogràfiques a bord del Pailebot Santa Eulàlia quan va començar a fer-se fosc, moment en què les oscil·lacions de colors i ombres sobre l’aigua i el cel obren noves composicions i reptes pels participants.Foto: Joan Carles Libori. Alumne dels Cursos i tallers de fotografia Instantànies de marTots els cursos i tallers compten amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela i de Casanova Fotografia.
Post escrit per Dolors Bernal- Centre de Documentació Marítima MMB
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí