Diego Yriarte al Portal de Fotografia de Catalunya

  • Foto de mar
  • 10.03.2017
Seguim potenciant la fotografia sobre nàutica esportiva i de regates: el Portal de fotografia de Catalunya presenta l’obra de Diego Yriarte conservada al Museu Marítim. Una selecció de 55 fotos impregnades de salnitre.
Regata Puig Vela Clàssica Barcelona. 2012
La col·lecció Diego Yriarte ingressa lany 2011 resultat de la donació d’un primer lot de fotografies d’un dels fotògrafs més importants del país especialitzats en nàutica esportiva. Des daquesta data, periòdicament l’autor ha anat ampliant la col·lecció amb l’aportació de noves fotografies que van enriquint els nostres fons patrimonials,i posa en valor la nostra aposta en acollir lobra de productors contemporanis envers la fotografia sobre la nàutica esportiva.

40 Trofeu Conde Godó

Regata Puig Vela Clàssica. 2012

El rigor periodístic de lautor per documentar esdeveniments esportius dabast internacional, es plasma en una fotografia de gran qualitat resultat del domini duna acurada tècnica fotogràfica, l’experiència com a navegant i una especial sensibilitat per la percepció de la bellesa, harmonia i força de veles i bucs quasi arran de la línia de flotació.
Mediterranean Tall Ships Regatta. 2013
Sens dubte, Diego Yriarte enriqueix el nostre arxiu fotogràfic, col·labora i fa de pont entre el Museu i el sector de la nàutica esportiva, i és un excel.lent professor impartint les classes de fotografia de mar que organitzem a bord de la nostra flota clàssica.
Una feina que pot semblar poc visible, i d’anar fent de mica en mica, però que està afermant uns pilars sòlids en l’aposta per obrir portes i acollir als amants de la navegació esportiva i de regates, als fotògrafs amateurs i professionals, i als apassionats del mar.
Mediterranena Tall Ships Regatta. 2013
Gràcies, Diego Yriarte, per tot això i més!
Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona
Fotografies: Diego Yriarte
Enllaços relacionats:
Comparteix aquest post: http://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2017/03/diego-yriarte-al-portal-de-fotografia.html
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí