12es Jornades Antoni Varés d’Imatge i Recerca

  • Foto de mar
  • 10.10.2012
Del 20 a 23 de novembre es duran a terme les 12es Jornades Antoni Varés d’Imatge i Recerca. El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’Arxivers–Gestors de Documents de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Cultura, i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, el Consell Internacional dels Arxius, l’Associació de Museòlegs de Catalunya, el Sindicat de la Imatge UPIFC i ANABAD convoquen aquestes jornades que es celebraran a la ciutat de Girona.

Sens dubte, és una trobada sobre la gestió i cura del material fotogràfic i audiovisual de referència nacional i internacional, que es celebren al nostre país des de l’any 1990. Podeu consultar les actes de totes les jornades celebrades fins a dia d’avui en la pàgina web d’aquesta entitat.

Enguany, dins el marc d’aquestes jornades, s’oferta el taller sobre la “Preparació d’originals fotogràfics per a la digitalització”, i les pròpies jornades amb un interessant programa que inclou la presentació dels ponents i els resums dels seus treballs, així com la relació de totes les comunicacions i tribunes d’experiències presentades. Destaquem la taula rodona “Com ens posicionem els arxius davant la indefinició legal de les meres fotografies?”

Us anunciem que el Museu Marítim de Barcelona participa amb un comunicat presentat a les Tribunes d’experiències, sobre la gestió de l’Arxiu Fotogràfic aquests darrers anys.

Post escrit per Silvia Dahl- Arxiu Fotogràfic-
Centre de Documentació de l’MMB
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí