VIII Concurs de microrelats marítims: un rescat al mar

  • Educació
  • 10.02.2020

Encetem una nova edició del Concurs de Microrelats Marítims. Aquest any serà la vuitena edició, i hem pensat dedicar-la al tema Un rescat al mar. Pensem que és una bona ocasió per reflexionar i conscienciar, per exemple, sobre el drama dels refugiats que patim tan a prop de casa nostra.

Com cada any, el concurs està obert a qualsevol persona major de 10 anys, i s’estableixen tres categories, per edats. De 10 a 12 anys, de 13 a 15 anys i majors de 16 anys.

L’elecció del gènere de cada relat corre a càrrec dels autors i les autores, però sempre hauran de fer referència a la temàtica principal, és a dir, els mites del mar.

Tot i que es tracta d’un concurs pensat per participar a iniciativa particular, en edicions anteriors algunes escoles han mostrat el seu interès pel concurs, i per aquest motiu us volem informar des del blog d’Educació de l’MMB.

Des de l’MMB estarem encantats que animeu el vostre alumnat a participar en el concurs, fet que podeu aprofitar per treballar des de diverses vessants i competències. Si en voleu saber més o teniu algun dubte particular, podeu enviar-nos un correu a lopezdmq@mmb.cat i estarem encantats d’ajudar-vos!

El concurs es vertebrarà des del blog www.mmb.cat/blog/microrelats: aquí trobareu tant les bases, com el formulari de participació, com tots els relats que es vagin presentat.

Per últim, us recordem que el termini de presentació dels relats serà des del 6 de febrer fins el 13 d’abril de 2020.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí