A l’MMB estrenem noves aules!

  • Educació
  • 01.12.2016
Aquest curs, al Museu Marítim de Barcelona estrenem dos nous espais educatius per a poder desenvolupar tot tipus d’activitats.

 

I és que des d’aquest passat mes de setembre, l’MMB acull els programes educatius que desenvolupaven des del Consorci El Far; tota una sèrie d’activitats pedagògiques que, durant més de vint-i-tres anys, han permès donar a conèixer el Port de Barcelona, descobrir l’activitat pesquera de la nostra ciutat, estudiar les característiques del mar com a medi natural, o tenir una primera experiència en el món de la navegació tradicional.
En resum, tot un estol d’activitats, tant per a públic escolar com per a altres públics, que es desenvoluparan a partir d’ara a l’MMB. Si a això sumem la ja de per sí generosa oferta que s’ha generat fins ara des del propi Museu Marítim, quedava clar que a les Drassanes necessitàvem incorporar nous espais per donar cabuda a aquest nou projecte conjunt.
I dit i fet: a l’aula principal que disposàvem per desenvolupar les activitats de l’Àrea d’Educació i Activitats de l’MMB, s’han afegit dos nous espais educatius que, esperem, ens serveixin per oferir un millor servei als nostres usuaris.

 

Situades a l’antic vestíbul del museu, es tracta de dos espais diàfans i polivalents que podran fer-se servir per a diferents usos: tallers, reunions, xerrades, activitats familiars, cursos…
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí