Nova edició del concurs de microrelats marítims: El Titànic

  • Educació
  • 27.02.2017
Encetem la V Edició del Concurs de Microrelats de temàtica marítima. En aquesta ocasió, el tema escollit és el TITÀNIC i el seu infortuni.
El Museu Marítim de Barcelona organitza aquest concurs amb la intenció de promoure el coneixement i la difusió del patrimoni marítim més enllà de l’entorn físic de les exposicions, així com estimular la participació i l’interès per la narrativa vinculada a l’entorn mariner entre el públic.
El concurs és obert a qualsevol persona major de 10 anys, i s’estableixen tres categories segons l’edat: de 10 a 12 anys, de 13 a 15 anys i majors de 16 anys.
L’extensió màxima dels microrelats presentats ha de ser de 150 paraules, es poden presentar tant en català com en castellà, i han d’estar inspirats en el que és, potser, el vaixell més conegut de la història: el Titanic. Cada autor pot enviar tants microrelats com vulgui, però només pot aspirar a un premi.
Repartirem tres premis per a cada categoria. Per cortesia de Casa del Libro, els guanyadors de cada categoria s’enduran un fantàstic e-reader de la marca Tagus. Els segons premis de cada categoria obtindran un lot de llibre per cortesia de les editorials que col·laboren en l’organització del concurs. I els guardonats tant amb el primer, coma amb el segon i el tercer premi, podran gaudir també d’una sortida de navegació amb una de les embarcacions de la flota de l’MMB de tres hores pel litoral barceloní.
Per què el Titanic?
L’elecció del tema d’enguany no és una casualitat. El Titanic és, sense dubte, un dels vaixells més coneguts de la història, i ha sigut font d’inspiració per a infinitat de novel·les, estudis, documentals, pel·lícules… Apart, el Museu Marítim de Barcelona organitzarà en breu una exposició sobre aquest vaixell, i hem pensat que seria una oportunitat immillorable per a que tothom qui vulgui pugui venir a la recerca d’inspiració per als seus relats.

 

Si us animeu a participar, només cal que entreu al blog del concurs: http://microrelatsmmb.blogspot.com.es/. Aquí trobareu tota la informació necessària per a poder enviar les vostres obres. Teniu temps des del 25 de febrer fins el 21 de maig.
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí