Grumet Èxit celebra la II Jornada de mariners a la platja

  • Educació
  • 07.11.2016
Tots els participants de la II Jornada de Jocs Mariners

Un total de 32 alumnes dels instituts Barcelona Congrés, Sant Andreu, Serrat i Bonastre i Galileu Galilei han participat en els segons Jocs Mariners que han tingut lloc amb motiu del programa Grumet Èxit, que l’MMB duu a terme amb el Consorci d’Educació.

La prova del salvament

La jornada, de caràcter lúdic-esportiva, s’ha celebrat a la platja de la Barceloneta i ha volgut ser un punt de trobada dels alumnes dels diferents centres que participen en el programa Grumet Èxit.

Els alumnes han hagut de passar per 5 proves diferents en les quals han hagut de demostrar la seva coordinació en el treball d’equip, la seva rapidesa a l’hora de fer nusos mariners, la seva orientació i capacitat a l’hora de respondre davant una situació d’emergència en un vaixell, o bé la seva destresa a l’hora de llençar l’anell salvavides en cas d’home a l’aigua.


 

 
 
 
 
 
Canvi de tripulació!

 

Estirem el cap!
 
Els nois i noies hi han participat de forma coordinada, en grups-tripulacions de 9 persones, dirigits per un cap de guàrdia, per tal d’entendre que el paper de tots els membres és decisiu, tal com succeeix a bord de les embarcacions Far Barceloneta o Far Barcelona.
 
L’equip vermell, guanyador de la II Edició dels Jocs Mariners!
 
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí