Cloenda Programa Observadors de la Platja 2017-18

  • Educació
  • 29.05.2018

Dijous 31 de maig està previst l’acte de cloenda del programa educatiu Observadors del Mar – Plàstic 0, una proposta educativa de ciència ciutadana adreçat a l’alumnat de cicle superior d’educació primària i educació secundària, per a l’estudi de microplàstics, mesoplàstics i macroplàtics presents a la platja.

La sessió permetrà als centres educatius participants presentar públicament el resultat del seu treball dut a terme en el curs 2017-18. L’investigador Luís Francisco Ruiz-Orejón, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) del CSIC exposarà els primers resultats obtinguts a partir de la recerca de l’alumnat. Els centres educatius comptaran amb un estand on compartir tot allò que han elaborat durant el desenvolupament del projecte.

En finalitzar l’acte se celebrarà un sorteig entre l’alumnat de 4 navegacions a bord del pailebot Santa Eulàlia acompanyats d’un adult. El sorteig es durà a terme entre els joves que aconsegueixin resoldre els enigmes plantejats durant la jornada visitant els estands de la resta de centres educatius.  Observadors del Mar – Plàstic 0 és una proposta educativa impulsada pel Museu Marítim de Barcelona en col·laboració amb l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC).

Més información

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí