2a EDICIÓ DEL PROGRAMA JOVES NAVEGANTS DE L’MMB

  • Educació
  • 24.10.2018

La 2a edició del projecte “Joves Navegants de l’MMB” que comença el pròxim 7 de novembre, acull la participació d’entitats de la Taula Jove del Raval, en concret el Casal Atlas del Casal dels Infants, l’Associació Esportiva Ciutat Vella (AECV) i Aula Oberta AEI Raval.

En aquesta ocasió, 22 joves inicien un període de formació en sessions mensuals que els apropen a la navegació tradicional a bord de les embarcacions amb què compta l’MMB. Aquestes sessions tenen l’objectiu de culminar en una sortida de navegació llarga on els joves puguin posar en pràctica els coneixements adquirits, a més de viure una experiència on el treball en equip, la convivència i la superació personal es posen de manifest.

Els joves també participen com a voluntaris en les sortides que el pailebot Santa Eulàlia duu a terme els dissabtes al matí per tal d’apropar el litoral barceloní a la ciutadania. Durant la sortida, s’incorporen en les tasques i maniobres que es duen a terme, donant suport a la tripulació de l’embarcació.

Aquest projecte s’adreça a joves entre 16 i 21 anys vinculats a entitats culturals de la ciutat, principalment del barri del Raval. Alguns dels inscrits però, no són nous sinó que repeteixen l’experiència desprès d’haver participat l’any anterior, i prèviament, en el projecte Catalunya al través, que el Museu va impulsar en col·laboració amb altres entitats vinculades a la cultura marítima.

 

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí