Noves Revistes a la Biblioteca

  • Biblioteca
  • 05.06.2012
Ja podeu consultar els continguts-sumaris de les revistes que han arribat a la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona durant la segona quinzena de maig. Destaquem en aquesta ocasió els articles:
Sailing through time: Jewel of Muscat, interessant article aparegut a la revista Saudi Aramco World on veiem com es va construir, mitjançant tècniques tradicionals, una rèplica d’un vaixell mercant del segle XIX i la navegació durant 138 dies -també usant instruments tradicionals- des d’Oman a Singapur on ha de formar part de l’exposició permanent del Maritime Experimential Museum.

Amb l’exemplar d’Arte Navale es pot gaudir d’una bona estona simplement contemplant les belles imatges que sempre publica, us recomanem avui les de l’article de l’Amerigo Vespucci ja que reflecteixen perfectament la vida a bord d’aquest vaixell escola. Arte navale, a més, us convida a navegar pel seu nou portal, marineonline.

Espectaculars són també les imatges de l’article Rough sea challenge a Ships Monthly, fotografies fetes per la companyia holandesa Flying Focus especialitzada en obtenir fotos de vaixells navegant amb mal temps.

I per acabar recomanem l’article de la revista Sàpiens, Anys de guerra a Cadaqués, que tracta sobre la Torre de les Creus construïda a l’inici del segle XVI com a torre de guaita. I per ampliar la informació sobre aquesta torre, els corsaris i la història marinera de Cadaqués a la Biblioteca teniu el llibre de Gaietà  i Josep Rahola La Marina mercant de Cadaqués.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí