Arte Navale

  • Biblioteca
  • 08.06.2016
Arte Navale
Cada cop que arriba Arte Navale penso “quines fotos més espectaculars i precioses, quina llàstima no poder transmetre aquesta idea als usuaris, com ho podria fer?”.
És un pensament que tinc sovint amb la majoria de les revistes que rebem i en el cas d’Arte Navale, farcida de magnífiques imatges, encara ens sap més greu quan arriba el moment de posar el nou número al revister i l’antiga queda amagada darrera.
Intentem fer difusió dels continguts de totes les revistes oferint per internet els sumaris que es poden consultar de tres maneres diferents:
– A la pestanya Sumaris de revistes d’aquest blog
En el cas d’Arte Navale també podeu consultar els sumaris a la seva web: http://www.artenavale.it/

Tot i així val la pena repassar i destacar, de tant en tant, aquí, a BitàcolaMMB, alguns articles o revistes.

Per això avui destaquem Arte Navale, una revista italiana bilingüe -italià i anglès- sobre el món dels vaixells des de diferents vessants i sempre amb fotografies d’una excel·lent qualitat. Ells mateixos es defineixen amb el subtítol Motor Yachting and Sailing.
Arte NavaleEn el número actual, el 92 -estem a punt de rebre el 93- hi ha un reportatge sobre fotografia, un sobre la regata Rolex Sydney to Hobart Yacht Race. Un article de modelisme, sobre un model d’embarcació de treball de la llacuna vèneta.
També un sobre el “Gozzo International Festival” d’embarcacions de pesca tradicionals amb vela llatina, els gozzi.
Un reportatge sobre curiosos fars dels Estat Units titulat “Più House che Light” perquè les edificacions, realment, semblen més cases aïllades envoltades de mar que simple fars.
També acostuma a portar sempre un article sobre pintura de marines, en aquest número exposen la pintura de l’artista suís Carlo Bossoli, un extraordinari retratista d’escenes històriques.

Encara que cap article mencionat us desperti l’interès, si passeu per la biblioteca, no deixeu de fullejar aquesta preciosa revista un moment, és una delícia contemplar les seves fotos.

Post escrit per Rosa Busquets, bibliotecària
Biblioteca. Museu Marítim de Barcelona
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí