7è aniversari i nous horitzons

 • Biblioteca
 • 25.11.2015
El post més famós

Arribem al 7è aniversari de la publicació del blog Bitàcola MMB amb noves perspectives i projectes.

Tenim noves històries i engrescadors projectes que aviat compartirem amb tots vosaltres i que potser, en part, són el motiu de la baixada en la  freqüència de publicació d’articles a Bitàcola MMB.

De fet, la biblioteca no para mai de pensar com millorar i per això busquem sempre la manera de fer més útils els nostres documents i els nostres recursos.

Aquesta tardor hem treballat en la millora del catàleg sobretot en el compte d’usuari. I millora en l’accés als documents de la biblioteca digital.

Aquesta setmana hem canviat la presentació dels sumaris i hem millorat en immediatesa. Ara veureu en temps real el nostre revister:

I en pocs dies tindrem una novetat per compartir que estem segurs que us agradarà…

Jacint Verdaguer
L’article més llegit

Per altra banda, fent un repàs estadístic d’aquest blog sorprèn constatar que, des d’aquell llunyà 25 de novembre de 2008, hem rebut més 35.000 visites amb més 84.000 pàgines consultades, i això, ens anima a continuar endavant i i dia rere dia anar avançant.

El més consultat és:

 1. Sumaris de revistes
 2. L’Atlàntida de Verdaguer
 3. La família Yzaguirre i la Compañía Trasatlántica
 4. El mar a la mirada, poemes de la Mediterrània
 5. Catàleg de la Biblioteca del Museu Marítim

Us animem a fer suggeriments, consultes, recomanacions per tal de millorar el nostre servei.

Per últim, donar les gràcies a totes les persones que han participat en l’edició del blog, en la redacció d’articles, però sobretot als que puntualment ens seguiu llegint.

 • segueix-nos

 • web mmb

 • subscriu-te!

  al butlletí