10-12 ANYS

  • 10-12 ANYS
  • 14.04.2021

  La volta al món

  El dia 1 de desembre del 2010, un home anomenat Juan i el seu fill, que es diu Pepe, vivien a França. Un dia per la tele va sortir una oferta de fer la volta al món. Deia que si guanyaves et donaven 200.000 euros, així que van decidir fer la volta per tenir diners. Van veure més la tele i van escoltar que el concurs era el 18 de desembre. Després de molts dies, ja era l’hora d'anar alconcurs, i van portar al gos valent. Després d’unes hores va començar. L'home i el seu fill estaven molt nerviosos i van començar bé, després d’un mes. De sobte es va trencar la vela i van acabar a una illa. El fill espantat i el pare improvisant, ho van arreglar. Van navegar i van arribar amb el vaixell trencat i enfonsat, ho van explicar tot i van aconseguir els diners.

   

  Rahkaf

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La història del vaixell

  Un noi de Guatemala que es diu Pol, té 34 anys i fa 13 anys que treballa a un bar.

  Vol anar de viatge en un iot com vacances.

  Un dia li va preguntar a la seva mare si podia anar de viatge en un iot i li va dir que sí. Va preguntar al seu pare i també li va dir sí, pero per anar en 7 mesos.

  Quan van passar els 7 mesos van llogar un iot.

  Quan estaven de viatge els tres, després de 4 mesos es van quedar sense menjar. Van aturar el viatge, van parar en un país i van comprar menjar. Després van tornar al iot.

  De sobte, quan estaven navegant una altra vegada, va haver un vent molt molt fort i es va marejar en Pol, però va acabar el vent fort després de 2 dies i van tornar a Guatemala l’any 1997.

   

  Nieve

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  El viatge de cada any

  Any rere any travesso l´equador.

  Vaig i torno pel mateix camí.

  Quan a l’hemisferi nord es estiu vaig cap al sud

  i quan a l’hemisferi sud es estiu vaig cap al nord.

  Quan viatjo em trobo molts animals grans i petits,

  també peixos petits i grans.

  Puc quedar-me sense respirar una hora.

  Any rere any viatjo sense parar.

   

  Arian

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La volta al món en vaixell

  Aquesta història és d´una noia que volia fer la volta al món en vaixell.

  Treballava al museu marítim de Barcelona. L’agradaven  molt els vaixells i tenia el somni  de donar la volta al món en un d’ells. Quan va acabar de treballar i va arribar a casa, el seu novio li va dir que no ho podria fer perquè era una noia. Ella es va enfadar molt. A la nit va fer una maleta gegant i se'n va cap al seu vaixell tota equipada.

  Enmig de l'oceà es va trobar amb un imprevist: un tauró la va atacar per la part de la proa! Però el va poder matar amb un arpó. Ja tenia menjar per tot el viatge!

  Quan va tornar a Barcelona tothom la felicitava. Van fer una festa. Fins i tot el rei d’Espanya va anar a felicitar-la. Ella ara era feliç.

   

  "Vic" a la meva casa

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  Les aventures d’en Jan

  A continuació us explicaré la història d’en Jan.

  El Jan tenia els cabells marrons i els ulls blaus. Era un home de 24 anys.

  Un dia, va haver-hi un tsunami però no li va fer molt de cas. Quan va anar a dormir somiava molt i quan es va despertar el Jan estaba al oceà. No s’ho podia creure!

  Quan va passar més d’una setmana, va arribar a un poble i va agafar molts suministres. Es va marxar. També els van dir que quedava poc per a que arribès al seu poble. Portava 12 dies i quan estava a punt d'arribar no era al seu poble, era el del costat. Havia d’estar un dia més.

  Quan va arribar estava molt content perquè va poder veure la seva família. Però el pare havia mort pel tsunami. Van anar al cementeri a enterra-lo.

  Tot i així, va ser un viatge increible. Mai l’oblidarà.

   

  Poema d'Or

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La historia d’en Patet

  En primer lloc, us diré que el Patet era un gatet molt llest, especial i que volia conèixer el mon.

  Va agafar el seu vaixell de pedals, que es transformava en bici, i va anar a l'Àfrica .

  Quan estava a punt d’arribar a l'Àfrica va ser atacat per un pop gegant amb el seu tentacle enorme.

  Quan tot semblava perdut, un creuer va caure del cel aixafant el pop i alliberant el Patet.

  Ell va seguir amb la seva volta al món passant per Índia, Amèrica, Pol Nord, i finalment per Londres, on es va quedar 1 setmana.

  Quan va tornar, els seus pares i tot el poble estaven esperant aplaudint de l'emoció: era el primer gat en donar la volta al món!

   

  El Porc

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  Dándole la vuelta al mundo, pero en el mar.

  Había una vez una niña que le encantaba explorar el mundo… pero por el mar. Porque los animales del mar le encantaban . Quería explorar el mar y al mismo tiempo el mundo, para así estudiar los animales del mar.

  Cuando llegaba a cada país encontraba un animal nuevo y extraño del mar . En algunos países había gente que le enseñaban cosas sobre los animales extraños del mar y cada vez se sorprendía más . 

  Y los años fueron pasando y ella fue creciendo . 

  Ya había ido a Francia , NYC , Italia , Inglaterra , Salvador . . . hasta que llegó al país de donde había  partido, España, donde estudió el pez que está en peligro de extinción que es el pez Raya, y así ser la mejor oceanógrafa.

   

  Música

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La volta al món en excursió

  Hi havia una vegada un noi que es deia Izuku Midoriya. Somiava  en recórrer el món amb vaixell. La Ochako Uraraka, una noia de la seva edat, somiava el mateix. 

  Un dia van fer una excursió en vaixell amb les seves escoles. Com que era el seu somni, van fer capitans a en Izuku i a la Ochaco. Els altres eren la seva tripulació.

  Estaven molt contents fins que… va aparèixer un tauró per estribor! Van fugir i sense adonar-se van donar la volta al món. Però… no els quedava benzina! El tauró els havia trobat. Van agafar un arpó i el van matar. 

  A l’aigua van trobar llaunes amb gas. Ho van provar per combustible. Semblava mentida, però anava molt bé!

  Van arribar a terra firma i en Izuku i la Ochaco van complir el seu somni de donar la volta al món.

   

  Pili Mari

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La meravillosa història de l’Agustí

  Agustí tenia 10 anys. Era alt i prim i volia fer la volta al món per mar. El seu enemic, en Pepe, el va retar a veure qui dels dos arribaria abans de nou a casa.  L’Agustí va acceptar, perquè el que no sabia el Pepe era que el seu millor amic era… l’Aquaman!  

  Pujat a sobre d’una balena, l’Aquaman va ajudar a l’Agustí a donar la volta al món per mar. El Pepe es va quedar amb la boca oberta i mai més el va tornar a retar mai més.

   

  Arni

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  El mar dels somnis

  Hola! em dic Lili  i aquesta és la història de la meva volta al món. 

  Tot va començar una tarda que jo estava amb la meva família a la platja.

  Jo estava prenent el sol, mentres la meva germana estava en una botiga d’activitats. La meva germana em va dir:

  -Lili! he trobat una activitat per a tu! - va dir

  -Quina és? - vaig dir

  -Surf- va respondre.

  Jo mai faig surf, però...perquè no probar? Vaig anar a buscar la taula i... cap el mar! 

  Després d’una estona surfejant no em sentia molt bé, estava marejada i vaig decidir tancar els ulls.

  De sobte em vaig despertar… no sabia on estava. Crec que… a Barcelona! Què? Havia estat un somni! Vaig decidir tornar a dormir. De cop i volta estava en un altre lloc! Cada cop que tancava els ulls viatjava al voltant del món... Genial!

   

  Gal·làxia

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La meravellosa història d’en Pau

  Hi havia una vegada un nen que es deia Pau. Un dia va tenir ganes de fer la volta al món en 2 mesos, perquè volia sortir a la tele. 

  El Pau va agafar tot el que necessitava pel viatge i va  agafar una bici que estava per allà. Amb el seu gos Paco se'n va anar a una granja que estava al desert. Va agafar un cavall i es va anar a un aeroport. Es va anar a demanar a un pilot d'avió per anar a França i allà va anar al mar on va agafar un vaixell i es va trobar un pirata que es deia Roc. El pirata va treure la seva espasa i el Pau va agafar un pal amb punta punxeguda. Després d'una intensa batalla el Pau  va guanyar al pirata, però es van fer bons amics i van viure moltes aventures junts.  

   

  Nachos con queso

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  LA EMBARCACIÓ DE LA RITA

  Us explicaré la meva història. Jo sóc una ratolina mexicana i em dic Rita. Sóc petitona, amb el pelatge gris i  ulls verds esmeralda.

  Jo volia anar a Catalunya, perquè un amic meu viu allà. Ja tenia la maleta feta, sabia parlar català i tenia prous diners estalviats. Un dia, vaig anar a veure l'embarcació i hi vaig pujar. “Uau” va ser la primera paraula que em va sortir de la boca. El vaixell era gegant. Tenia habitacions, un restaurant, una piscina i un assistent personal.

  No sé quants dies van passar. Bé, sóc una ratolineta, que us esperàveu? Però un dia a l’alba vaig anar a la popa del vaixell i ja havíem arribat. Vaig anar a casa seva i no hi era. Vaig surcar els set mars i res. Finalment, vaig tornar a casa, i una veu em va cridar…

  -RITAAAA!!!

  -SAAAAAM!!

  El meu amic m’esperava a casa!

   

  Cinca

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  En Paul i els seus somnis

  Hi havia una vegada un nen que es deia Paul. El seu somni era poder anar amb una taula de surf. Però no podia comprar-la perquè ell i la seva família eren pobres.

  En Paul tenia 13 anys i el 13 de març en feia 14. Els seus pares li van dir que no li podrien comprar una cosa gaire gran. En Paul ho entenia.

  Finalment va arribar el seu aniversari. El Paul estava molt nerviós. Creia que li regalarien una cosa molt petita...però era una taula de surf! Va anar al mar a estrenar-la.

  Després d’una setmana en Paul va agafar una bossa.Va ficar roba i menjar. Va pujar a la taula de surf i va creuar tot el mar… en 3 dies!

  Aquells dies van ser els més xulos de la seva vida. Deia que encara que no tingués gaires diners,era el nen més afortunat del món.

   

  Mari Pili

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  La Carla i la volta al món.

  Hi havia una vegada una nena que es deia Carla. Un dia va sortir de casa caminant. No li preocupava res. Mentre caminava pensava que podia fer la volta al món. Aquell dia va començar l’aventura. Va anar a casa, va fer les maletes, va marxar de casa i va començar a viatjar. Va començar a caminar i va veure la seva família i els seus amics que li deien adéu. Va pensar a quins països viatjaria. Va anar caminant i va veure una barca i uns nois que parlaven. I els va preguntar:

  Hola, aquesta barca és vostra? Puc pujar?

  Els nois van dir:

  Sí, és nostra. Si vols puja.

  La Carla va pujar. I els nois també. Van agafar els rems i els van donar a la Carla. Ara la Carla anava per l’aigua. La Carla anava a descobrir el món!

   

  Mágica

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  Les mundi-voltes

  Enllà del 2017, una colla d'amics portuguesos de 13 anys s'avorrien molt a les vacances d’estiu i volen fer alguna cosa nova, emocionant, que no sigui menjar o dormir, com fer una volta al món. Després de posar-se d’acord en com fer-ho, van decidir donar no una, sino que 2 voltes al món en temps rècord i utilitzar un iot potenciat que ells van potenciar. Tot seguit van agafar provisions suficients del Mercadona perquè una nena de la colla era rica i podia permetre’s això. Després d’agafar tot el que necessitaven, van sortir cap a l'Antàrtida. En una semana van travessar el pol nord i ja estaven sortint del sur. Després de l’Ecuador, el iot va tenir una sobrecàrrega al motor i a l’intentar arreglar-ho li van donar encara més potència i amb això van terminar les voltes i van tornar a casa.

   

  Akaz

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  LA MILLOR IDEA DEL JOAN

  Un dia pel matí, quan em vaig aixecar, vaig dir a la meva mare que si podiem anar al museu Marítim de Barcelona i va dir que si. Jo que hem deia Joan vaig guanyar el premi de una navegació en un imoca 60. Jo que volia visitar el museu Marítim i BOOM de sobte em guanyo un premi. Més endavant, pujo al imoca 60 amb la meva mare i un mariner que pilotaba. A les hores, al mig del mar, es trenca la vela del vaixell i no podem avançar. Jo, com sóc tan llest, vaig tenir una idea. Com teniem una hamaca a l’imoca 60 la vaig trencar i la vaig posar al màstil i així vam seguir navegant. Doncs hores després vam arribar a casa i em vaig fer una foto mullat per la pluja que feia i Conte contat conte acabat.

   

  JOAN

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 13.04.2021

  El peix guia

  Un matí d’estiu, en Joan anava amb el seu oncle pel mar amb la seva barca vella, el portava a fer submarinisme a un lloc molt especial: una cova secreta que només coneixia l’oncle. Un cop a dins veuen algues, coralls, peixets... i un banc de peixos s’apropa a ells movent les aletes com si demanessin ajuda. Un peix els diu que al final de la cova hi ha en Salvi, el peix guia que ajuda a tots els peixos a no quedar-se atrapats en els plàstics que llencen els humans, i està atrapat en una bossa massa gran i necessita la seva ajuda. En Joan no ho dubte i travessa la cova ben ràpid fins que allibera en Salvi i en aquell precís moment decideix que, igual que en Salvi és el guia pels peixos, ell esdevindrà el guia perquè els humans cuidin el mar.

   

  Foxi

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  Mi giro al mundo

  Soy Atenea Guerrera y toda mi vida está vinculada al mar. Decidí dar la vuelta al mundo y en una semana ya estaba navegando hacia Oceanía. Desembarqué en un puerto para descansar, y... Fui al borde del muelle y de repente ¡Alguien me arrogo al mar y no sabía nadar! ¡¿Abrí los ojos, respiraba vago el mar?! Había una Sirena frente a mi, ¡la Sirena me preguntó que había pasado y yo la respondí. La Sirena y yo nos hicimos amigas y le explique que estaba dando la vuelta al mundo, y me agarró, se puso una mascara y salimos del mar hacia la atmósfera de la Tierra. Salimos de la Tierra. ¡Dimos una vuelta al Sistema Solar! Al volver a la Tierra le pregunté ."¿Porque hemos dado la vuelta al Sistema Solar?¿Y no la vuelta al mundo? y ella respondió: ¿Qué entiendes tú como "mundo"?"

   

  Universo

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  Un peix

  Sóc un peix

  Que creix

  Que explora

  Que plora.

   

  Estic fent la volta al món, jo solet, sense ajuda

  He vist el gran escull de corall i paisatges de pintura

  De sobte, un objecte, l'intento evitar

  Aquest gran cercle intento esquivar

  Però el plàstic opressiu m'encercla, no puc fer res

  Ni nedar, ni respirar... plorar només.

  (...)

  Arriba una exploradora, que està de viatge

  S’enfonsa mar endins, sense oblidar-se el tratge

  Veu el pobre peix, enrotllat en plàstic

  I no vol que tingui un final tan dràstic.

  Agafa el peixet i el lliura d’aquesta presó

  Abans de tornar a la superfície, li fa un petit petó.

   

  El peix, agraït i feliç, segueix la seva aventura

  Però no oblidarà mai aquesta ocasió tan dura.

   

  Peix peixet

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  LA MEVA VOLTA AL MÓN

  Em dic Lola i us explicaré la meva història.

  Això va començar el dia en el que el meu cap va dir-me: has de fer la volta al món. Quan vaig començar tot anava de meravella però ja portava 5 dies sense dormir i estava molt cansada. Així que vaig dormir una estona i quan em vaig aixecar vaig arribar al triangle de les Bermudes!.

  Estava molt espantada perquè a més escoltava veus d'home. Vaig anar a veure qui hi havia, eren PIRATES! i tenien a una nena. Així que mentre jo entretenia als pirates li vaig dir a la nena que s'amagués al meu vaixell.

  Vam sortit pitant d’allí i li vaig preguntar: on vius? A 10 minuts d'aquí, va contestar i em va guiar fins a la seva casa. Lo dolent d'aquesta aventura es que no vaig poder fer la meva volta al món.

   

  Macarena

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  El Sireno

  Jackson al 2021 va participar a una volta al món. Mark, l’enemic, també participava. La carrera va començar. Jack anava en primer lloc i Mark en segon, va empènyer l’Imoca60 del Jack i el va fer caure al mar. Mark va somriure victorosament i se’n va anar. Quan Jack va obrir els ulls es va trobar una figura. Es va apropar i va veure que era un cap que sortia del mar. Era un sireno?! la figura va dir- sóc kai i tu?- Jackson, em pots ayudar? - si! pero en que?- Jack va explicar tot i Kai se’n va anar. Va tornar amb un vaixell vell. Jack es va pujar i Kai va empènyer el vaixell. Anava tan ràpid que va veure els navegants anar a la meta, finalment Jack va arribar a la meta en primer lloc! Mark es va sorprendre. Però Jack no ho va poder agrair al sireno.

   

  Burbuja :)

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La meva volta al món

  Hi havia una vegada una nena que és deia Emma.

  -Era una nena molt valenta que quan era petita volia donar la volta al món.

  -Anava en vaixell de vela quan va començar la regata Emma va tenir un problema pero per sort…

  -Quan va tenir 23 anys va participar en la 3a volta al món.

  -La máquina desaladora la va arreglar i va començar la volta al món….

  -I va pensar perquè no hi havien mes dones

  -Ella quan va arribar al seu país va ser la primera en arribar…..

  -I va dir- perquè no hi ha més dones? perquè era l’única dona en donar la volta al món ?

  -I van dir les dones que el rei , els homes i els pares que podem tenir els mateixos drets que els homes i has guanyat ja tenim els dret.

  Va fer feliç a les dones.

   

  Moon

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La meva volta al món

  Vet aquí una vegada una nau anomenada Perla negra, hi havia un pirata que es deia Jack Sparrow ,també estava el seu company. Feien moltes aventures.Un dia van viatjar per Caps de Horns per explorar les illes per aconseguir més espècies com per exemple el cacau.Hi havia una tempesta molt forta i ho van passar molt malament.

  Més tard va acabar la tempesta, hi havia molta boira i no es veia res. La Perla negra va impactar amb una roca. Van sentir el impacte, van saltar a l’aigua i van nedar fins l’illa. La nau va caure a la sorra. El pirata va dir-M’ajudes a aconseguir fusta?

  El company va dir- Si,anem-hi.

  Van poder reparar la nau, van anar per un camí diferent que era pel pacífic . Van arribar a casa i van fer la primera volta al món.

   

  Emmanuel

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  Hayato el intrèpid

  Un dia a l'any 3300 hi havia un nen que es deia Hayato el nen tenía un submarí volador que tenía nitro. M’he apuntat a la regata slaughter race i la començaré demà al matí i m’he preparat he agafat tot el menjar. Ha començat la regata, he partit primer per l’aigua Doncs després de quatre dies se m’ha trencat els comandaments. Vaig a la segona posició doncs falta poc per arribar . va acabar la regata i he quedat primer i jo volia després de arriba menjar calamars i un pastis de xocolata i ahi ha acabat tot i m’han regalat un vaixell i he fet un viatge amb el nou vaixell i fins ara he sigut el nen més feliç de tot el món així ha acabat la meva volta al món.

   

  all might

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La Noble i l’aventura

  Hi havia una vegada una nena que es deia Paolina. Era la més valenta del seu poble.

  Un dia la Paolina va agafar una nau. Però el que Paolina no sabía és que hi havia una noble .

  La Paolina pensava que era una nena ,però. La noble va dir espantada-Hola??

  no em facis res, jo només vull dormir, no tinc casa ni menjar. Va dir la noble.

  La Paolina es va ajupir i li va dir a la noble -

  Com et dius ???.Va dir mentre suspiraba

  -No me’n recordo.Va dir la noble

  la noble no sabia si tenia familia.

  Aixì que la Paolina va agafar a la noble

  i li va dir-Anirem a una aventura aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  La noble va dormir mentre la Paolina pensava que hiva a fer el dia següent,

  la Paolina preocupada va dormir.

   

  La historia ha acabat

  de la nena noble i Paolina la

  navegant…….

   

  Lidia

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  El Trampós que va morir al Sol

  L’ any 2100, comença una carrera per fer la volta al món. 15 nois participen. La carrera dura 1 mes perquè van a la velocitat de la llum. un nen que anava primer, que es deia Filosofis amb la seva nau que es deia the Blua, es va estrellar a l'Àrtic i per sort la seva nau es auto-arreglar. Filosofis va ser l'últim perquè la seva nau tarda 5 hores en arreglar-se i el que anava segon, John va fer trampes. Va afegir uns màquines a la seva nau així que va arribar primer però anava tan ràpid que la seva nau no podia parar i va continuar donant voltes per tot el món mundial i la seva nau va explotar. L'explosió va ser tan fort que li va llençar a l’espai, arriba al sol i va estar donant voltes pel sol.

   

  Filosofis

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La meva volta al món

  Fa molt de temps, al 1935, va existir una dona que es deia Aurora. L’Aurora era una gran fan dels vaixells i el seu somni era anar a una carrera.

  L’Aurora va anar creixent fins que ja tenia l'edat adequada per participar a una regata.

  Quan se'n va anar a inscriure, li van dir que no podia participar, perquè era una dona. L’Aurora va fer de tot per aconseguir participar, pero, no va poder.

  Pero no tot estava perdut...

  El dia de la regata, L’Aurora es va presentar a la regata, i li van deixar passar. COM HO VA FER?!

  L’Aurora es va disfressar d’home per complir el seu somni. Faria tot el possible per concursar.

  Finalment va arribar a la meta i va quedar en primer lloc. Després es va treure la disfressa i tot es van quedar molt sorpresos. Li van donar un premi i es va fer famosa.

   

  Cactus >:)

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  NADIA LA NAVEGANT

  Fa 100 anys, una reina que es deia Ada II li va encarregar a Jason Lee que anés a Madagascar i portés noves espècies. Quan estava a punt de sortir li va caure una fusta al peu i li va trencar. No podia anar a Madagascar, així que li va demanar a la seva germana Nadia que hi anés. Va sortir del port de Barcelona el 8 de març de 1862.

  Va resseguir la costa d'Àfrica, dues setmanes més tard va arribar a Gabon on va haver d’estar tres setmanes arreglant el buc per una tempesta que va patir durant el trajecte.

  Va continuar la ruta cap a Madagascar, va trigar tres setmanes més en arribar-hi. Quan va arribar va agafar les espècies.

  Nadia va tornar pel l'est i va anar molt ràpid aprofitant les corrents de vent. Quan va arribar a port l’esperaven la reina y Jason molt contents.

   

  RIVERDALE

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La katana Ninchirito

  Un noi que es deia Gerard Tokito havia d’anar a un país anomenat Inosuke a recollir una katana que es deia Ninchirito, que volia utilitzar-la per defensar-se dels dimonis que caminaven per la nit.

  Va partir en vaixell del port de Barcelona, va anar cap Amèrica i va continuar cap a Àsia fins arribar a Inosuke. Quan va arribar, va haver de caminar fins la ciutat de Gompachibiro. El camí se li va complicar molt però al final va trobar la manera d’arribar a la katana. Va tornar al vaixell i va continuar el camí cap a casa. Durant la tornada hi havia una palanca que no li funciona bé i llavors va agafar la katana i la ho va tallar. Quan va arribar a Barcelona se’n va anar a la cabana on ell vivia i va crear la dansa del déu del foc.

   

  ZENITSU

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  Somio

  M'adormo, i sento com em xucla el núvol dels somnis. El cotó m'acaricia la cara, i tota sola començo la meva aventura, la meva volta al món, el meu moment preferit de la nit, quan m'enfonso al llit , i començo a somiar.

   

  Felicitat

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  ELS ALIENS QUE VAN FER LA VOLTA AL MÓN

  L'any 2019 una parella d’aliens van arribar al nostre planeta terra. Ell era en Nick i ella la Penny, ells dos vivien a Plutó i volien visitar planetes nous com la Terra.

  Tenien aquest viatge molt preparat i van aterrar a Port de Palos. Nick i Penny quan van arribar al Port de Palos es van trobar amb dos guàrdies. La Penny es va dirigir als guàrdies per distreure'ls mentre el Nick anava per l’esquena. Va utilitzar un poder per deixar-los inconscients i llavors van anar molt ràpid a agafar un vaixell. Van començar a navegar i van pensar que podrien fer la volta al món. Van passar per Àfrica, Àsia, Amèrica i finalment van arribar a Barcelona. Quan van arribar, van agafar la seva nau i van tornar al seu planeta i van explicar a tots els aliens la seva aventura.

   

  MESSI

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  JO I EL SNOOPY MAR ENDINS!

  Hi havia una vegada una noia que es deia Alexa. Somiava des de molt petita donar la volta al món. Li faltava un vaixell i en va trobar un, era petit i estava trencat però va arreglar-lo. Tenia un gos que es deia Snoopy i va decidir portar-lo amb ella a fer la volta al món.

  Van sortir del port i van començar la seva aventura!

  Tot anava bé però quan arribaven a l’Àfrica, el Snoopy estava esgotat així que van fer una parada. El clima va canviar i l’Alexa va tenir un mal presentiment. La vela del vaixell es va trencar! Amb el motor que portaven van poder arribar a l’illa més propera i allí l’Alexa va poder arreglar el vaixell.

  Uns dies més tard van tornar a casa i l’Alexia va poder fer realitat el seu somni, fer la volta al món amb el seu amic Snoopy.

   

  LEMAXO

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  UN NOU CONTINENT

  Soc l’Adrià i estic en un vaixell. Estem a l’edat mitjana i soc un esclau. Però ara estic en el vaixell del meu pare, escapant. Porto molts dies aquí. No sé si finalment podré arribar a terra ferma i poder construir una nova vida, però és millor que viure sempre sent un esclau.

  Com deia, portem molts dies aquí, atrapats, menjant com podem. Anem a la Xina per poder ser lliures. En aquest moment, el cel està negre. Comença a ploure. Les onades són grans, i el vaixell dona voltes; per sort, para.

  Quan s’aclareix el dia, veiem terra! Es veuen unes cabanes i, al mig, foc. Nedem fins allà.Trobem a gent que ens acullen i ens ensenyen la seva illa. Ens quedem a viure amb els indis. No és la Xina, però és un lloc on començar una nova vida, un nou continent que li diuen “Amèrica”.

   

  Papallona voladora

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  El vaixell que recorre tot el món

  Hi havia una vegada un científic boig que volia recórrer tot el món amb un vaixell de la flota del MMB.

  El científic era molt vell, portava ulleres i una bata blanca.

  Va sortir de Barcelona i se’n va anar a l'Antàrtida per estudiar els pingüins.

  Es va trobar a gent que hi vivien i treballaven.

  Quan va aprende tot sobre els pingüins, se’n va anar a Austràlia a conèixer als cangurs i els coales. D'allà va anar Indonesia a estudiar el mandrós.

  El científic va agafar el vaixell i se'n va anar per l'Oceà Pacífic. Després per l'Oceà Àrtic, fins arribar a Groenlandia. Allà estudià els óssos polars i va conèixer els esquimals.

  Per últim va anar a Amèrica, on hi ha els búfals.

  I aquí acaba el viatge del científic boig.

  Va tornar a Barcelona amb el coneixement de tots els animals del món.

  Fi

   

  Crowete

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La volta al món amb els amics més guays

  Hi havia una vegada una nena que li van proposar un repte: li van dir que havia de fer la volta al món. La nena va dir que sí i va agafar un vaixell.

  Es va anar amb un noi de la seva edat, el qual l’agradava una miqueta.

  A continuació ja estaven al vaixell i de cop van començar a ofegar-se, perquè hi havia un forat a la popa.

  Van intentar fer tot el possible, però no van poder aturar l’aigua.

  Van agafar un pal i van intentar sobreviure.

  Desprès van trucar a la policia i els van anar a buscar. No van poder fer la volta al món, però aquesta història els va unir tota la seva vida.

  Fi

   

  Panda

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  LA VOLTA AL MÓN DE LA NIT AL DIA

  Hi havia una vegada una nena que es deia Sara. És la nena que va fer la volta al món en 12 hores. Us explicaré la seva història…

  Sara vivia a les afores d’un poble molt petit. Ella tenia 5 anys quan els seus pares i ella es van haver de mudar allà. Ara Sara té 10 anys i és una nena aventurera, juganera i li agrada fer coses amb la família. Físicament és baixeta, guapa, dura i primeta.

  Una nit se'n va anar a dormir i un minut després va despertar en un avió amb destí a Àfrica. Estava acompanyada per la seva família. Després van baixar i davant d’ella hi havien homes i dones tocant tot tipus d’instruments.

  Aquesta vegada va agafar un vaixell. Mentres dormia en aquell vaixell tant gran, van arribar a Italia. Allà van veure moltes coses. Al final tot havia estat un somni !

  Fi

   

  Tona

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  ·La colla del mar·

  Hi havia una vegada una nena que volia fer la volta al món, però només pel mar perquè no tenia carnet de conduir.

  Però per mala sort, ella anava en veler i no feia vent.

  En aquell moment es va posar trista perquè ja no podia fer la volta al món. El seu amic, en veure-la, li va donar la millor idea que ella havia escoltat mai: entre tota la colla d’amics podrien comprar un iot petit, ja que eren pocs amics, i anar tots a fer la volta al món!!!

  Van anar tots a comprar l’iot i van començar el viatge. Van passar per Itàlia i van menjar pizza. Van passar per Japó i van menjar sushi, ella no perquè no li agrada. A Nova York va menjar la millor hamburguesa del món, segons ells. I el seu viatge es va acabar a Barcelona, on vivien.

  Fi

   

  Galeta

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  Estimat mar Mediterrani

  A la Claudia sempre li ha agradat el color blau del nostre mar Mediterrani. A més a més, quan va fer 18 anys els seus pares li van fer un regal que mai oblidarà: un preciós veler Dufor 412.

  Amb aquest veler podia fer projectes molt llargs per tot el Mediterrani. Al veler també anava la seva millor amiga, que es deia Abril i estudiava turisme. Per aquest motiu li feia molta il·lusió acompanyar a la seva amiga en aquesta gran aventura. Van anar a Menorca a buscar a la seva amiga Noa, que es va afegir al veler. Juntes van donar la volta al món i van tornar a Barcelona. Van escriure un llibre sobre el seu viatge i es van fer famoses.

  Fi

   

  Violeta

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  La meva volta al món

  Ja fa molt de temps desde que vaig fer la volta al món. Aleshores acabava de cumplir 16 anys i anhelava conèixer nous llocs i persones.

  De totes les coses que vaig veure,el que més em va impactar va passar en un vaixell pesquer. Tot d’una un pescador va llençar brossa al mar. Aleshores el seu fill de 5 anys no va dubtar en llançar-se a l’aigua a recollir-la. Però el nen s’estava ofegant perquè no sabia nedar. De cop i volta una gran onada el va llançar cap el vaixell, on va caure als braços del seu pare qui va aprendre la lliçó.

  No va llançar mai més brossa al mar, perquè si el mar va salvar al seu fill ell cuidaria del mar.

  Fi

   

  Pikatchu

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  EN ROMI I LA BICI D’AIGUA

  Hi havia una vegada un nen que es deia Romi i tenia 11 anys.

  Tenia una bici d’aigua que no l'havia estrenat. Li va dir als seus pares que volia fer la volta al món amb la bici. Als seus pares els va costar molt, però li van dir que sí.

  El Romi es va posar molt feliç i va començar la volta amb molta felicitat i energia.

  Va començar desde Espanya, Egipte, Australia, Russia, Pol Nord i va recórrer tota Amèrica… No va parar fins acabar la volta al món.

  Quan va arribar a l'Oceà Atlàntic es va trobar una manada de dofins que el van acompanyar en la seva volta al món. Un dia se li va trencar la roda i va haver de parar a Rússia. Va ser el viatge de la seva vida.

  FI

   

  El chico fitness

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 12.04.2021

  Volta al món game

  Fa cinc dies vaig anar a una màquina de jocs de realitat virtual, vaig posar-me les ulleres i vaig començar a jugar. Vaig triar dos personatges “Gold Roger” i “Monkey Luffy”.

  La reina, Lara Croft ||, va encarregar al capità Roger que anés a nova Zelanda i portés noves espècies. Va sortir de Barcelona el 12 de març del 2022, amb el seu vaixell “Thousand Sunny” . Al vaixell hi havia només un tripulant, el Luffy, tot i que tenia molta por.

  Van navegar resseguint la costa d'Àfrica i de sobte van començar a caure trossos de meteorit que van trencar la vela i van caure-li al cap al capità Roger deixant-lo inconscient.

  Luffy va deixar la por, va reparar la vela i preparà una medecina pel capità. Van arribar a Nova Zelanda i el capità va despertar, van agafar les espècies i van tornar cap a casa.

   

  MAXIMUS

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  La terra és rodona?

  La meva història passa a Roma l’any 1978. Josep van sortir en el seu vaixell per investigar quina forma tenia la terra i així poder veure quina ruta li aniria millor per anar a Argentina.

  Quan estava a mig camí, per l’Índia, se li va trencar la vela. A partir d’aquest moment tot van ser problemes. Va aconseguir arreglar-la però després se li va fer un forat al buc i al final el vaixell es va enfonsar. Va tenir sort que estava a prop d’Argentina i va fer la resta del viatge nedant. Quan va arribar a l’Argentina va entendre que la terra era rodona.

   

  FILADELFIA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  LA TORTUGA

  Fa molt i molt de temps, vaig decidir viatjar amb vaixell pel mar mediterrani. Estava sol. I de cop, vaig veure venir un tauró. Quan estava apunt de menjar-me, van aparèixer unes tortugues, que estaven dirigides per la tortuga blava, la seva reina, i li van mossegar el pit. El tauró va fugir. Gràcies a les tortugues vaig seguir el meu viatge.

  Feia dies que no veia terra. Estava força espantant i vaig demanar ajuda, però ningú m’escoltava. Estava al mig del mar. Al cap d’uns dies, va aparèixer un pop al mig del mar. Només apropar-me em va tirar tota la seva tinta i me la vaig menjar. Quan estava apunt d’atacar-me, les tortugues van tornar a aparèixer. Sort d’elles.

  Finalment, al cap de 34 dies vaig veure terra. Per fi, era a casa.

   

  8235

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Fem la volta al món!

  A Barcelona, en una casa gran, hi vivia un home amb la seva dona. A ell li agrada molt les aventures.

  Un matí va venir l’alcalde i els va demanar, ja que els agradaven les aventures, fer la volta al món per anar a buscar algun animal exòtic i portar-lo. Ells li van dir que si i al dia següent van sortir a l’aventura.

  Quan ja portaven uns mesos navegant, van voler parar per descansar una mica i baixar del vaixell. Van trobar una illa quan arribaven al sud d’Amèrica i quan van passejar per allà van veure que estava plena d’animals exòtics.

  Van agafar un animal que semblava un cranc però que tenia tres caps i li van portar a l’alcalde que va quedar encantat amb la seva nova mascota.

   

  LLANTERNA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UN VIATGE JUNTS

  Un dia a l’època dels castells hi havia un rei que es deia Jordi. El rei volia que en Josep i el Pau competissin a fer la volta al món. Al guanyador li donaria or, plata i espècies. Quan estaven a punt de començar en Josep va veure que el seu vaixell tenia un forat. Per sort coneixia un fuster que li va arreglar però a canvi li va demanar que si guanyava li donés espècies.

  Tots dos van sortir del port el mateix dia però en Josep navegava amb dificultats, la seva vela se li va trencar. Això va fer que en Pau hagués d’ajudar al seu company

  i van continuar el viatge junts.

  Quan van arribar es van repartir el premi.

   

  LORATA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  TRES HOMES VALENTS

  Hi havia una vegada tres homes que volien navegar en un vaixell de vela.

  Els homes es deien Joan, Manel i Josep. Eren amics des de primer de primària. Els tres volien fer la volta al món.

  Estaven nerviosos per estar uns tres mesos en un vaixell de vela. Quan s’estaven preparant, van veure que no tenien els materials suficients i van anar a comprar-los. Van agafar materials per fer un vaixell de vela i també tot allò que necessitaven.

  Van començar el 1 de març del 21 i quan van arribar a l’equador, van patir el primer remolí. El 29 d’abril es van trobar a dos taurons que van resultar ser dofins. Van arribar al port de les Sables-d’Olonne el 7 de maig.

   

  DA VINCI

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  GERMANS

  Dos germans que es deien Dimon i Kazik volien guanyar diners participant a la Vendée Globe del 2902.

  Van preparar menjar i altres coses per aquesta regata però en Dimon tenia molta por perquè no tenia un vaixell en condicions però tot i així hi va participar.

  Només començar una onada el va enfonsar i no va poder continuar. El vaixell del Kazik anava molt ràpid però tot i així anava en última posició. Veia que no podria guanyar i va pensar que podria guanyar diners gravant-se a youtube fent la volta al món.

  El recolzament de la gent el va motivar i va anar avançant fins a la posició 12.

  Els organitzadors de la regata van veure tot el que es va esforçar i van decidir donar un premi de 5.000 euros per el gran esforç que havia mostrat.

   

   

  DUKSIN SCP

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  La volta a un altre món

  Hi Havia una vegada una maga que li agradava el mar. Va navegar el 7 mars amb la companyia del seu drac “Musa” però mai havia donat la volta al món. Així que van començar.

  Passant l’Atlàntic van arribar a “Cabo de Hornos”, de cop i volta, es va formar un remolí d’aigua que va fer un portal, maga intentava evitar-ho però l’aigua l’atreia i van caure.

  Musa es va llançar al mar i es va transformar en humana!

  Musa li va explicar a la maga que ella també ho era, que l’havien transformat en drac i buscava aigua màgica per tornar a ser humana.

  Llavors estem al planeta Terra d’un univers paral·lel? - pregunta maga.

  Si, Kora, això mateix - respon Musa.

  Van acabar fent la volta al món en aquest món misteriós per investigar-ho i així Kora podria complir el seu repte.

   

  ORUMAITO

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Nedant entre els 7 oceans

  Quan tenia 20 anys, volia aconseguir allò que ningú havia fet: nedar entre els set oceans. Eren 1200 km en total! La idea era traslladar-me en jat.

  Després de moltes preparacions, vaig arrencar el viatge. Al cap de quatre hores, em vaig trobar un tauró blanc i em va intentar atacar, però a l’últim moment van aparèixer uns dofins que em van salvar.

  Al cap de tres mesos, vaig veure una cosa estranya, era un meteorit. Estava acabat. M’havia preparat per moltes adversitats, però no per una caiguda d’un meteorit. Per sort, va caure a l’aigua, sense conseqüències.

  Però, quan ja ens quedaven pocs quilòmetres per arribar a l’últim oceà, vaig veure un tsunami, una onada de 4 metres que venia cap a on estava. Jo no podia fer res. Vaig quedar submergit per la onada.

  De cop, em va sonar el despertador. No podia ser! Era un somni!

   

  Juan Alberto II

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UN GRAN CONCURS

  L’any passat amb la Laia, la meva millor amiga, vam participar en un concurs. Es tractava d’aconseguir fer la volta al món en barco el més ràpid possible.

  Quan vam entrar al barco, era tan maco, que ens vam quedar bocabadades. Hi havia molt menjar,aigua, lliteres…Tot estava preparat per a l'ocasió.

  Ja portavem uns quants dies, la Laia anava amb una taula de surf lligada al barco, quan va començar a ploure molt fort. La Laia va saltar molt ràpid a dins i de cop, vam xocar!! Per sort, el barco va resistir.

  A la nit fèiem torns per no deixar el timó sol i no haver de parar-nos a alta mar. Així portàvem 20 dies, quan vaig veure de lluny la meta. Només en veure-la vaig cridar. La Laia va fer un salt.

  No veiem cap barco, això volia dir que havíem guanyat.

   

  Kira Pika Tosta

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UNA SORTIDA INESPERADA

  Fa molts anys em va passar una cosa horrible.Un dia quan em vaig despertar,vaig veure que estava en un veler.Em vaig espantar molt. Però no hi podia fer res. Només viure l’aventura.

  De cop, mentre estàvem navegant, hi va haver corrents molt fortes i el veler es va destruir. El mar em va arrossegar fins a una illa.

  Allà vaig haver d’ aprendre a sobreviure. Menjava plàtans, pomes, peres…tot allò que trobava. Després, vaig començar a buscar coses per fer un vaixell per tornar a l'oceà. Vaig trobar:troncs,bambus,cocos… Amb aquests materials, vaig poder fer un vaixell i aleshores vaig arrencar el viatge.

  Dies més tard, van aparèixer molts taurons al voltant meu. No sabia què fer, estava molt nerviosa. Però , aleshores, uns dofins van sortir de l’aigua i van espantar els taurons.

  Finalment, després de moltes aventures, vaig poder arribar a la meva casa sana i salva.

   

  L’aventurera

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  EL VIATGE A L’ILLA DEL TRESOR

  Jo sempre he somiat en navegar en un vaixell molt gran i descobrir coses noves en el fons del mar.

  Un dia la mare em va dir que aniríem en submarí. Era el dia més feliç de la meva vida. Feia mal temps, però tothom va creure que serien uns núvols de res. Així que vam emprendre el viatge.

  Després d’una estona, vam arribar a una illa. Vam parar a fer un descans. Vam endinsar-nos a conèixer aquella meravellosa illa. Era molt maca. Estava plena d’arbres, vegetació i es respirava tranquilitat.

  Quan vam tornar a la platja, el submarí ja no hi era. Tots vam buscar si trobàvem els culpables. Però probablement, estarien mar endins.

  Ens vam quedar a viure a l’illa durant un temps, fins que al cap d’uns mesos vam poder acabar una barca.

  Finalment, vam tornar a casa vius.

   

  Firulais

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  LA TERRA PERDUDA

  Fa molts i molts anys quan tenia 20 anys, un dia vaig baixar al soterrani i xafardejant totes les coses antigues que hi havien de l’avi, vaig descobrir un veler. L’avi era mariner i ara feia molt temps que el tenia abandonat. Així, que en aquell moment, vaig decidir que seguiria els seus passos. El vaig agafar, el vaig posar a punt i el vaig portar al mar.

  Només endinsar-me una mica, un vent em va portar mar endins. Feia molts dies que navegava, i només veia mar i mar, tot el que m’envoltava era el so de les onades. Però, un dia em vaig girar i de cop, vaig trobar una illa. Allà vaig agafar forces. M’hi vaig estar durant una temporada. Vaig conèixer gent que vivia d’una manera extraordinària.

  Al cap d’uns mesos, vaig decidir tornar a casa.

   

  Flognitoreo

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Les aventures d’en Jose

  Hi havia una vegada un noi que es deia Jose.Tenia 13 anys i somiava amb viatjar per tot el món.

  Els seus pares no teníen prous diners. Així que una nit, mentre dormia, va somiar que viatjava pel món amb la seva bicicleta màgica que podia volar i anar per l’aigua molt ràpid. Primer va anar als tres països que li agradaven més: va anar a Anglaterra pel mar, després a França per terra i per últim a Rússia per l’aire. Als tres mesos va acabar el viatge.

  Quan es va despertar, va despertar-se amb un somriure a la cara per haver viatjat per tot el món.

  Fi

  Anonymus777

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Una volta en vaixell

  Hi havia una vegada un nen que es deia Pere. Li agradaven molt les motos, tenia una millor amiga i el Pere sempre la portava amb moto. El Pere treballava al mcdonalds, al costat del mar. De tornada de la feina sempre parava al mar a nadar i a relaxar-se. Li encantava el mar era el seu lloc preferit. Tenia un vaixell petit al port, però molt cuidat. un dia va decidir deixar-ho tot i anar a fer la volta al mon amb el seu vaixell.Va començar per frança i quan li quedava poc per arribar a port va encallar amb una pedra i el vaixell es va començar a enfonsar i va haver d'agafar el salvavides i arribar nedant a la costa. Tot plegat va ser una de les millors experiències de la seva vida.

   

  Motero

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UNA VOLTA EXTRAVAGANT

  Per començar hi havia una nena que es deia Clàudia, tenia 12 anys i sempre era positiva, era extraordinària i eixerida.

  El seu somni era ser actriu a Nova York, vivia a Pennsylvania.

  Un dia tenia una obra de teatre a Nova york, quan va anar a agafar el guió de la bossa veu que no hi és...

  La Clàudia ja estava a Nova York i ella ja no podia tornar, estava molt nerviosa perquè no sabia que fer.

  Va rumiar una estona i va pensar on el podia haver deixat.

  Va pensar anar a Miami, però allà no el va trobar...

  Va recórrer quasi tot estats units buscant el guió.

  ja començaba la funció i no tenia el guió... llavors va mirar si estava sota la taula i per fi el va trobar. I va poder fer la obra tranquil·la..

   

  PicsArt

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  NAVEGANT pel MAR ATLÀNTIC

  Un dia vaig decidir anar a visitar l’Artantida i tania molta il·lusió. Vaig llogar un vaixell i vaig decidir marxar el divendres. Vaig pujar al vaixell i vaig veure dofins.Vaig parar a una lloc a descansar i es va fer de nit. Vaig anar a dormir i al dia següent vaig despertar enmig del mar. Estava espantat... Després d’uns dos dies vaig arribar a casa, estava tot trencat i no hi havia ningú... vaig trucar els seus amics però no hi havia cobertura... vaig tornar al vaixell, ja era de nit i vaig dormir i navegar fins que em vaig despertar, tot havia estat un somni!

   

  L'emmascarat

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Vola al món pel futbol

  A principi d’aquest any un equip de futbol molt famós que es deia Barcelona amb estadi al Pacífic, i un altre equip de futbol que deia Chelsea i jugava a l'Atlàntic. A Barcelona, Camp nou i a Chelsea Stamford Bridge. A l'equip del Barça li van cancelar el seu viatge en avió, i van haver d'anar en vaixell a l'estadi molt ràpid, per la velocitat, se’ls va acabar la benzina del vaixell i un gran vaixell de policia els va rescatar i els van a portar fins el Stamford Bridge. Van trigar molt temps, van fer la volta al món entre una cosa i una altra fins arribar a l’Atlàntic.

   

  Eliam Yoel

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  MON ENLLA PER UN MEDICAMENT

  Hi havia una vegada…(no m’agrada gens començar així, però no s’he m'acut res més)...Un hospital de New York que es diu New Hospital. A mi, una infermera d'hospital m'han encarregat una missió, l’he de fer amb la meva ajudant Chlo. He d'anar a Sabadell a buscar un medicament que només es fabrica allà. Però es que no sé on està Sabadell.

  Em vaig embarcar al vaixell que em tocava i vaig tocar el dos.

  Al cap d’una estona de navegar vam arribar a l’Índia on va ser molt difícil preguntar. Per fi ens vam poder entendre i ens van dir que havíem d’anar a l’est.

  Anant cap a l’est ens vam topar amb Egipte on ens van dir que havíem de tirar més,i al final vam arribar a Sabadell. Al centre ens van donar els medicaments...i cap New York. Vam arribar bé.

  Missió complerta!!

   

  La dama del llac

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Vacaciones en familia

  Yo estaba ilusionado porque hace mucho que no salíamos de vacaciones pero mis hermanos no estaban tan ilusionados como yo... todos estábamos preparados porque nos íbamos al bosque a pasar tres días.

  Subimos a la furgoneta y empezamos el viaje rumbo al bosque cado uno estaba a lo suyo, mis padres estaban conduciendo, mi hermana al móvil como siempre, mi hermano que estaba estudiando los insectos (sobre todo las hormigas) y yo jugando con mis cochecitos de carrera.

  Al fin llegamos, salimos de la furgoneta y empezamos la aventura! mi padre estaba delante era nuestro guía y mi madre estaba detrás vigilando por si aparecía un oso. Vimos muchos insectos y descubrí que las hormigas eran los insectos más pequeños del mundo. Lo pasamos muy bien. Este viaje por el bosque fue el inicio de otro que nos llevó 3 años a dar la vuelta al mundo.

   

  football

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  EL TAXISTA I LA VOLTA AL MON

  Primer de tot hi havia un noi que volia anar a fer la volta al mon i ho va fer. Primer va anar a NOVA YORK i es va llogar un hotel s’ho va passar molt bé.

  Després va anar a Colombia va sortir del taxi i tenia molta por va llogar una casa perquè la gent matava a les persones que vivien a la ciutat, després va anar a una piscina on hi havia taurons. Després va anar a Corea.

  Quan va arribar li va encantar hi havien llums i va decidir que no seguiria més la volta al mon perquè li agradava estar allà i aprendre l’idioma, li encantava el menjar de corea! Va anar a un concert va ballar cantar i finalment va trobar una feina de cantant es va quedar allà a viure.

   

  Rapunzel

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Una història en vaixell

  Hi havia una vegada un noi que va guanyar un premi, el premi era un viatge al món en un vaixell molt bonic i meravellós pel mig del mar. El noi amb el premi va anar de viatge pel mar amb vaixell, però no ell sol, també amb altra gent que havia guanyat el premi també.

  Aleshores un dofí va saltar al costat del noi, ell es va espantar i va caure a l’aigua.

  Tots van veure un tauró que es dirigia al noi, algú li va llençar un salvavides i va pujar al vaixell. El tauró li va estripar una miqueta el pantaló i se li veien una miqueta els calçotets.

  Va tornar a casa cansat, tenia molta son… llavors se’n va anar a dormir i va pensar en la seva aventura i en tornar a anar en vaixell.

   

  MVP

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  una volta al mon en vaixell

  Una vegada havia un noi que es deia Pol i volia fer la volta al mon, volia començar per França en vaixell: Va anar a buscar-lo i va començar a navegar. De cop el vaixell anava més lent ,quan es va sentir un cop molt fort.

  El vaixell es va anar enfonsant cada vegada més i el Pol estava super espantat. Demanava ajuda tota l’estona! fins que el vaixell no es va enfonsar no va parar de demana ajuda.

  Va aconseguir sortir del vaixell i just va passar un vaixell que el va poder ajudar,el va arribar a França i finalment el Pol va poguer fer la volta al mon. Va rebre una carta dels seus pares dient que estaven molt orgullosos d’ell que s’alegraven molt i que esperaven que es puguessin complir els seus somnis.

   

  Pepito Manolito

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  EL NEN VIATGER

  Hi havia una vegada un nen que es deia Pepito Colorino, era alt guapo, tenia els ulls de color verd-blaus i la cara la tenia rodona.

  Ell volia fer la volta al món en vaixell, però hi havia un problema, els vaixells que ell volia comprar valien 30.915€ i ell només tenia 29.997€.

  Així que hauria de guanyar 918 euros o més per comprar-se el vaixell que ell volia.

  Llavors va veure un hotel que per treballar un mes li pagaven 200€ i per any li pagaven 500€, i es va dir:

  Estic de sort!

  Va entrar dins i va treballar 2 anys.

  Va aconseguir 30.915€ i finalment es va comprar el vaixell que ell volia i va fer la volta al món en vaixell i li va agradar moltíssim! va visitar la Xina, Àfrica i s’ho va passar genial!

   

  L'autèntic

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  LA HISTÒRIA DEL MÓN

  Hi havia una vegada una nena, que va decidir que aniria amb vaixell a donar la volta al món.

  Al cap d’uns dies d’emprendre el viatge, van pujar les onades i el vaixell va desaparèixer. Ella només va veure que en un instant, va ser arrossegada fins a una illa. Allà, va haver de lluitar contra monstres i bèsties, fins i tot contra un kraken. Aquella aventura l’estava posant a prova!

  Es va quedar a viure a l’illa, esperant si algú la venia a rescatar. De lluny veia molts barcos. Ella intentava fer senyals, però ningú se n’adonava.

  Finalment, al cap de dues setmanes, una barca de pescadors la van veure. Per sort, la van portar fins al port i d’allà va poder tornar a casa.

  I aquesta història de la nena que no tenia por a les adversitats, és la meva història quan tenia 15 anys.

   

  H.G.

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Los osos en rescate

  En internet y en las noticias avisan que los osos del polo norte estaban en peligro de extinción y que necesitan ayuda. Así que con un grupo de investigadores nos empezamos a movilizar.

  Después de un mes, había más de 400 mil firmas para salvar a los osos. Eran suficientes para empezar el rescate. Yo y mi equipo fuimos en barco. Durante el trayecto, nos encontramos con ballenas y delfines, eran super lindos.

  Al fin, lleguemos al polo norte. Era muy grande y frío.No encontrábamos a los osos. Seguimos en la búsqueda y por casualidad encontramos la dirección. Era lejos.

  Al llegar, nos encontremos a los osos en unas condiciones muy malas. Así que los llevamos a un lugar más asalvo y alegre.Estábamos muy alegres porque salvamos vidas.

   

  Areli

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UN VIATGE ENTRE TAURONS

  Un dia vaig decidir donar la volta al món. Però no ho podia fer sol i vaig decidir compartir aquesta aventura amb els meus amics, l’Aleix i l’Adrià.

  Vam aconseguir una barca i vam començar el viatge.Vam trigar 1h per deixar d'escoltar el soroll de la gent.Llavors només s’escoltava el mar, els peixos i els ocells.

  Al cap d’unes hores, ja no hi havia peixos, hi havia taurons! L'Adrià, dels nervis, es va fer sang i, els taurons, que encara estaven tranquils, van olorar la sang i van començar a trencar la barca. Vam navegar el que vam poder. No sabíem si sobreviuríem. Cada metre que feiem, els taurons s’enduien un tros de barca.

  Per fi, vam arribar a una illa, amb un tros de barca. Els taurons, al veure terra, van marxar. Estàvem a salve. Però per seguir donant la volta el món, ens calia construir una altra barca.

   

  La lagartija

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  TRENTA DIES PER LA VOLTA AL MÓN

  Soc en Karma, un noi peculiar. Visc a l’any 5023 després del cotxe volador.I tinc 19 anys.També tinc una missió i és fer la volta al món en 30 dies.

  Ja fa un temps, vaig arribar a Amèrica del Sud, gràcies al cotxe volador que té el meu oncle. I he estat pescant alguna cosa de menjar aprofitant que el cotxe s’ha avariat.

  Al final, vaig decidir llogar un vaixell per anar fins Amèrica de Nord. Després, de varis dies de navegació, vaig naufragar, el vaixell es va enfonsar i jo vaig anar a parar a un lloc inesperat, a una illa deserta del nord del continent.

  Allà vaig decidir, fer una cabana amb troncs i fulles. Però, de sobte, un tsunami em va engolir i de cop la corrent se'm va emportar cap a Andalusia. Així que ara em trobo allà començant una nova vida.

   

  Senyor Franchesco Firulais

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UN GRAN TRESOR EN EL MAR

  Hi havia una vegada jo i el meu amic Arnau.I ens encantava anar en vaixell.

  - Pare, mare, vull anar en vaixell amb el meu amic Arnau - els vaig proposar.

  - Val, però torneu el dilluns - va dir la mare.

  - D’acord.

  L’ Arnau va anar a comprar un vaixell I vam emprendre el viatge. De cop i volta, ens vam enfonsar a poc a poc.

  - Què podem fer? -va preguntar l’Arnau

  - Ens hem de tirar a l’aigua, sinó ens ofegarem

  I així va ser. Vam tirar-nos a l’aigua, sense saber fins a on arribaríem. Però després d’una bona estona, vam veure terra de lluny. Era l’Antàrtida!

  Era preciós, però nosaltres volíem arribar a casa i no sabíem com. Dins de l'Antàrtida, ens vam trobar un kraken amb uns tentaculs gegants.

  - Ens pots portar a casa?- li vam preguntar.

  - I tant.

  Gràcies a ell, vam tornar a casa.

   

  YAYO TRUCO

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  AMIGUES TORTUGUES

  Estava perdut en una illa en la qual passava nits pensant en la següent manera d'anar-me'n: construiré una barca amb materials que trobi, m’hi montaré, i aniré a fer la volta al món fins trobar civilització. La balsa em va quedar molt bé, amb incrustacions de corall i tot, i vaig emprendre el meu viatge…

  El sol baixava lentament, però va ser tapat per núvols enrabiats. Les onades regnaven en el mar a més de 2 metres, quan la barca va desaparèixer entre onades. Pensava que seria el meu final.

  Però, de cop, un grup de tortugues curioses em van envoltar i molt amigables em van arrossegar. Em van donar la sensació de que es comunicaven amb mi, i em van portar sobre la closca a una civilització amant de tortugues i pacifista. Allà vaig descobrir una nova vida.

  Gràcies tortugues.

   

  Dr. Literatura

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  UN VIATGE INESPERAT

  Era un dia molt fred, el meu amic Manuel i jo vam llogar un submarí per anar des de Nova York fins a l’Índia.

  Vam començar el nostre viatge, però al dia següent teniem molta gana, però no hi havia menjar. M’havia deixat el menjar a casa. El meu amic Manuel va tenir una gran idea: pescar a alta mar. Per sort, hi havia unes canyes de pescar guardades a l'armari de la cuina.

  A mig camí, ens vam trobar amb una illa petita i no gaire maca. La nostre idea era fer una parada i tafanejar una mica. Vam quedar-nos ben sorpresos al veure que hi havien molts aliments . Molt contents, vam començar a collir pomes, patates, peres etc.

  Un cop al vaixell, vam seguir amb el nostre viatge. Després de molts dies, vam arribar a l’Índia. Per fi, podríem començar una nova vida.

   

  Aina

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  Una illa molt amistosa

  Una vegada jo i la Laia estàvem a una platja de Barcelona jugant amb la sorra i l’aigua va començar a fer onades molt fortes i, de cop, una ens va agafar.

  Quan vam despertar, estavem al mig de l'oceà. La sort és que el mar no ens va separar. L’aigua ens va portar a prop d’una illa, que estava plena de fruita i d’animals. Estava envoltada de peixos.

  Ens vam quedar a viure allà. Però, un dia va aparèixer milers d’escombraries. Cada dia era pitjor. Alguns peixos van començar a morir i nosaltres no sabíem què fer; fins que un dia a la Laia se li va acudir reutilitzar les deixalles que apareixien al mar i construir una canoa.

  Un cop la vam tenir construida, vam agafar els animals. A alta mar, on l’aigua era ben neta, els vam deixar lliures; i nosaltres vam tornar cap a casa.

   

  El pop amigós

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  AMB EL MAR A L’ÀNIMA

  M’agradava molt el mar. Sempre havia volgut fer un viatge per veure les seves profunditats i les meravelles que ocultava darrere d’aquella capa de color blau marí.

  Aquell estiu em vaig decidir canviar de vida i fer la volta al món en submarí. Així que vaig construir un submarí, fet amb les deixalles del taller de l’avi Tim. Va costar, però a la fi va estar enllestit. Era un submarí de color verd i era ecològic.

  Vaig salpar del port de Helsinki, Finlandia, surcant mars i oceans, parant a ports meravellosos i passant per molts països.

  D’altra banda, les profunditats marítimes em van semblar fascinants, era un món completament diferent al de la superfície i les criatures que hi habitaven eren increïbles.

  Finalment, la meva volta al món va acabar i en arribar a casa vaig sentir que havia estat una experiència que viurà al meu record per sempre.

   

  PIT ROIG

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 9.04.2021

  L’ILLA QUE EM VA SALVAR LA VIDA

  Un dia em vaig proposar fer la volta al món en vaixell. Vaig llogar-ne un i vaig emprendre el viatge.

  Després d’uns dies navegant, tot estava tranquil, però de cop van arribar uns taurons i van fer un forat al vaixell.

  Mentre s’enfonsava,vaig agafar tot el menjar que podia i vaig agafar una barca petita de recanvi. Vaig estar dos dies navegant ,fins que vaig trobar una illa.

  A l’illa vaig endinsar-me al bosc per agafar méś menjar dels arbres, però quan vaig apropar-me a la barca, ja no hi era. Vaig pensar... qui podia haver estat? Estava sol a l’illa o no? Però m’era igual. La meva fita era seguir amb el viatge.

  Vaig trigar 7 dies en construir una barca nova. Mentrestant, dormia en una cova que havia trobat. Un cop llesta, vaig continuar el viatge.

  De cop, va sonar el despertador. No podia ser! Tot era un somni.

   

  La oveja de Saturno

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  LA MEVA FAMÍLIA FENT LA VOLTA AL MON.

  Per començar la meva família vivim a Sabadell. Ens agrada molt viatjar, ballar, nedar i moltes més coses. Tot allò que té a veure amb el mar ens fascina.

   

  Per això vam anar al Museu Marítim de Barcelona, per conèixer més sobre els grans vaixells que travessen els grans mars i els oceans, ja que aquella mateixa nit agafavem un vaixell molt gran al port per anar a Brasil.

   

  Va ser al·lucinant: vam veure dofins, peixos i pops. Llavors, a l'arribar a Brasil, vam llogar unes motos d’aigua. Seguidament vam anar directes cap al mar a fer-les servir. Després vam anar cap a la casa on passaríem aquells dies. Aleshores, vam anar a un restaurant on feien un menjar boníssim. En resum: va ser un viatge increïble. Per acabar, vam tornar a Sabadell amb avió veient els núvols més bonics del cel.

   

  Sr. Negre

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  Pol al Titanic

  Per començar em dic Pol i tinc 36 anys, treballo de fotògraf per diaris. M’han demanat que vagi en un vaixell per fer fotos pel diari arreu del món, un vaixell anomenat Titanic.

  L'habitació era perfecta. A l’hora de sopar vaig demanar una copa. Va passar un home gran i ric. Quan passava pel costat, li vaig tirar la copa, sense voler, es va enfadar. Ens vam barallar. Per megàfon ens van avisar de que ens havíem xocat ens estavem enfonsant!!! Vaig pujar a una barca amb el de la copa. Vaig dir: Anem a pels pobres.

  No! Ells ja es salvaran -va dir- Em va espantar vaig caure a l’aigua congelada.

  Finalment, em va salvar i la càmera estava a la barca, els de seguretat del Titanic. Van detenir al de la copa.

   

  Cavaller de foc

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  Una aventura extraordinària

  La Miranda té 9 anys, viu a Berticles, una ciutat molt petita.

  Era el seu aniversari, feia 10 anys i li van regalar una càmera de fotos i una bola del món. La seva mare es deia Maya (nom hawaià).

  Un dia la Miranda va trobar un mapa però li va semblar estrany que sortien dibuixos de monstres marítims, li va preguntar a la seva mare però no sabia quina espècie eren... va veure que els monstres estaven assenyalant cap a London, quan tothom dormia va agafar un sumari, el mapa, uns prismàtics, roba i un rellotge, li va deixar una carta a la Maya se’n va anar.

  Quan va arribar va començar a preguntar a la gent lo dels monstres finalment es va trobar amb un senyor es deia Pipersol que li va dir que anés a la costa Lliunita allà trobaria el monstre i el podria fotrografiar.

   

  Senyora Pipelson

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  Uns dies pel mar

  La Lucy i el Max es van casar,i van decidir fer la volta al món com a viatge de noces. Aleshores van agafar el vell vaixell de l’avi de la Lucy,i van començar el seu viatge des de Barcelona.

   

  Durant el primer mes, la mar era molt tranquil·la i van visitar molts ports de la Mediterrània.

   

  Quan estaven prop de l'Índia, una tempesta va enfonsar el vaixell i nedant van arribar a una illa deserta. Després van aconseguir fer foc per menjar, i van construir un refugi a sobre d’una palmera. Van conèixer una familia de tortugues i es van fer els seus amics. Als 9 mesos la Lucy va donar llum a un bebè.

  Després un helicòpter els va rescatar i van tornar a casa amb un bebè a les mans.

   

  Bella

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  UNA HISTÒRIA EXTRAORDINÀRIA

  Intentant fer la volta el món en un veler...

  Vint-i-quatre dies atrapada en aquesta illa, ara és el moment de pensar en

  totes aquelles aventures i coses que no he fet, me n’adono de com he perdut

  el temps! els meus pensaments enyoren la vida que tenia a la ciutat, ara soc

  una nena que sobrevisc en companyia de la natura.

  Només em queda tancar els ulls i viatjar dins la meva imaginació, una medusa de colors brillants, m’agafa amb els seus filaments i com un gronxador em transporta per dins de les corrents marines.

  Sento la frescor, l'emoció de la vida del mar que batega dins el meu cor. Obro els ulls,

  i m’imagino que estic viatjant a la popa d’un vaixell gegant, antic i molt bonic. Ha estat

  la meva imaginació que em du allà on jo vull anar.

  M’emporto l’aventura de sentir-me lliure, creativa i viva.

   

  Cristal

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  NAVEGANT PEL MÓN AMB UN DOFÍ

  Feia molta calor, en Jaume i l’Estela tenien el viatge preparat. Era primers de juny i no tornarien fins a últims de setembre. Ben d’hora pel matí van sortir del port de Mallorca. A continuació van posar rumb cap a l'Oceà atlàntic.

  Després de portar dies navegant,quan es trobaven prop d'Amèrica del Sud, es van adonar de que els seguia una cria de dofí, estava sola. Aleshores van decidir que no la podien deixar sola, li farien seguir el vaixell donant-li menjar fins trobar la seva mare.

  Van creuar tot l'Oceà Pacífic i van arribar fins a Austràlia però no van poder trobar a la seva mare. Finalment quan ja estaven navegant per la costa d'Àfrica van decidir que portarien la cria fins al zoo de Barcelona i així la podrien anar a veure sovint, havien estat tot l’estiu junts i s’havien fet amics.

   

  Icono

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  La injustícia dels taurons.

  Hi havia un nen que trobava injust que a les pel·lis el tauró sempre hagués de menjar-se les persones.

  Això no és just!- cridava el nen

  Jo ja no puc més!- cridava el pare.

   

  El tauró només menjava peixos perquè tenia gana.

   

  El nen havia de dinar però estava preocupat: no sabien on era la mare!

  El pare i el nen es van posar a buscar-la per tot arreu, però no la trobaven..., van buscar en moltes illes i ja només els quedava una per buscar.

  Però no, ella els havia trobat a ells! Estava darrere seu amb 8 taurons més que l’acompanyaven amb la seva família! Al final els taurons no feien res tenia raó el seu fill!

   

  Van tornar a casa tota la família Entre tots vam explicar a tothom que el tauró no feia res només menjava peixos com nosaltres!

   

  Guanyador

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  (Sense títol)

  Fa molt de temps, o no tant, un gat va pujar en una cadira de rodes a Espanya, una bomba li va explotar i va anar a França, es va menjar una baguette pel camí i va acabar a Rusia ballant. Va marxar a Canadà i va fer voltes fins a Brasil i un canó brasiler el va llançar fins a Líbia. Al gat no li agradava GENS l'aigua perquè era un felí i va marxar en barca fins a Espanya.Cap país el vol.

   

  Kirdreu64

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  Estimar com ningú

  Uns gegants núvols s'apropaven cada vegada més. Les fortes onades impactaven amb el vaixell i es començava a inundar. Miro el meu fill Lluc, i veig com li cauen unes fines llàgrimes de por. Tranquil, fillet, ens en sortirem- Vaig dir-li amb un to acollonit. El nen em va donar la mà, em va somriure i vam saltar al mar. Ràpidament vaig buscar una fusta per poder aguantar-nos. Ell em va mirar, es va acostar i em va fer un petó, podia sentir la seva por. Estava tremolant, l'aigua estava gelada i no sentia les cames. En Lluc no podia evitar tancar els ulls mentrestant jo cridava:- Fill, fillet no t'adormis si us plau! Ell em somreia amb l'esperança de tranquil·litzar-me però jo estava desesperat. Poc a poc el nen anava tancant els ulls. De cop el nen es deixà anar de la fusta i lentament s'enfonsà al fosc mar.

   

  Enola

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 7.04.2021

  ELS PEDALS DE LA TERRA

  416 dies vaig tardar a fer la volta al món en bicicleta. Quan ho vaig comentar als meus amics, em van prendre per sonat. Almenys, l’únic que em va acompanyar va ser en ​Harry, el meu millor amic. Vam travessar camins, rius, carreteres, boscos, ciutats... va ser l’aventura de la meva vida! Va ser molt emocionat i perillós. Ara ja tinc una certa edat per fer segons quines coses! Mai podré oblidar quan vam arribar al final; la gent ens va rebre com herois. Era una sensació molt agradable. El dia després, quan vam anar a veure els amics (els que m’havien dit que era un sonat), es van penedir d’haver dit allò. A la nit ens van homenatjar per l’honor i la valentia d'haver emprès aquell viatge tan extraordinari.

  Potser no vam ser les primeres persones en fer aquest viatge, però sí les primeres en fer-lo en tan poc temps.

   

  AVADA LECTURA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 6.04.2021

  La cera poderosa

  M’estava picant molt l’orella, massa, estava suant.

  Fart de la meva orella, m’hi vaig ficar a dins. Allà hi havia molta cera però era molt estranya i estava molt dura. Quan vaig treure el dit, vaig esnifar la cera i tenia superpoders.

  Vaig alçar-me al cel amb un vaixell amb banquet i piscina. Al cel vaig saludar al Maradona que estava passejant per allà, vaig seguir avançant dirigint-me amb el vaixell cap a Àfrica, amb un parell de foques i animals marins.

   

  KingTorras

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 6.04.2021

  Volta al món

  Hola, fill meu. Et preguntaràs on sóc; sóc a casa de l’àvia Paca, als Estats Units, i no puc tornar. Estic bé, però una mica dèbil.

  Petons

   

  Aquest és el missatge que vaig rebre de la meva mare des de l’altra punta del món. Jo estic a Catalunya, concretament al Pedraforca.

  Estic a punt d’enlairar-me i viatjar pel món. Vull arribar als Estats Units. En tinc ganes, però no sé què em pot passar.

  M’he decidit. Me’n vaig a casa de la meva àvia. Travesso molts països i tot l’oceà Atlàntic; més de 5.000 km veient només aigua. Aquest famós virus a mi no em fa por. Ningú m’ha vist. Ningú em controla. Sóc una àliga.

   

  Grefg

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 6.04.2021

  LA MEVA CARRERA

  Després de 3 anys de carrera per ser pilot d’avió, vaig aprendre a pilotar. Vaig pujar a un aeroplà de lego a escala real. Més tard, al sortir de casa meva volant, me’n vaig adonar que l’avió era molt fràgil i es va desmontar a 64 km d’altura. Sort que tenia un paracaigudes, era de lego, i al final vaig conseguir volar per la resta del món, caient al mar i així fins nadar on estava casa meva.

   

  Dack

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 6.04.2021

  Món gran, ésser petit

  Un matí passejava tranquil·lament per una fulla tendra quan una ombra enorme es va apropar cap a mi. De sobte, van començar a caure fredes gotes d’aigua que em van obligar a fugir lluny. Vaig parar en una superfície vermella i brillant on darrera hi havia un cartell que deia: TOMÀQUETS. Estava al país de les tomaqueres, perduda i sola. Seguia olorant per trobar alguna flor i pol·linitzar-la però només vaig aconseguir enfilar-me sobre un cuc llefiscós. Havia de tornar ràpidament a les afores del país de les pastanagues, on teníem el rusc amb les meves germanes i la mare reina. Vaig sobrevolar un oceà ple de capgrossos i vaig esquivar una teranyina que gairebé em captura fins que vaig identificar les fulles de pastanaga de prop de casa i vaig entrar disparada al rusc. El meu món és massa gran per fer-hi la volta tota sola.

   

  Foxi

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 6.04.2021

  Buscant en el mar la felicitat

  Jo vivia en un lloc molt allunyat del mar; qui anava a pensar que faria la volta al món en un vaixell.

  La meva família estava formada pel meu pare, la meva mare, la Júlia i jo; ja que els meus pares no tenien germans i els meus avis i àvies ja s’havien mort feia uns 10 anys.

  Quan els meus pares se’n van anar al cel, em vaig quedar sola, no volia veure a ningú, no volia saber res del món.

  Una tarda la Júlia em va dir que volia veure el mar, havia escoltat que era un lloc molt tranquil. Així que vam anar al port que hi havia més a prop (que estava a uns 300 km) i vam preparar-ho tot per sortir l’endemà.

  L’endemà vam partir de port. Va ser impressionant veure el mar de tan a prop; vam passar per Anglaterra, l’Índia, la Xina...

   

  Miya

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 6.04.2021

  La volta al món amb la música

  Hola em dic Mireia, i avui us explicaré la meva història de com vaig fer la volta al món amb la música.

  Cada matí anava a casa de la meva mare només per una cosa: tocar el piano. El piano em transmetia alegria i sempre que ho tocava em portava a un lloc diferent. Una vegada em va portar a Londres, va ser una experiència magnífica veure tots els monuments dels quals m’havien explicat la seva història de petita.

  Una altra vegada em va portar a França, encara me’n recordo d’haver vist la Torre Eiffel.

  Al principi creia que el piano era màgic; però després em vaig adonar que la música et pot portar a qualsevol lloc, això si en un lloc que estiguis bé.

   

  Miya

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 31.03.2021

  El meu vaixell i jo

  Desperto per les fortes onades xocant-se contre el vaixell i grunyeixo amb cansament. Recordo quan vaig començar aquesta adventura, inspirada en la Jessica Watson i decidida que podia fer la volta al mon jo sola amb el meu vaixell, L’esperança. En aquest instant, revisc tota l’odissea que he tingut fins ara: quan vaig enfrontarme a una onada alta com un gratacel, quan un dofí va saltar a l’horitzó, quan una balena va expulsar aigua, deixant-me xopa…

  Reflexiono sobre aquests pensaments i arribo a una conclusio. En aquest viatge, hi ha hagut moments on volia tornar a casa i moments on estava super orgullosa però sobre tot he apres.

  Que pots fer coses impresionants sola però que sempre pots acceptar ajuda, i que encara que les coses fagin por, sempre s’han de probar. Amb aquest pensaments flotant pel meu cap em torno a dormir, inpacient per l’aventura que podria passar demà.

   

  Felicitat

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 31.03.2021

  Veient el món desde adalt

  Obro els ulls, tot és borrós

  Recordo que el meu vaixell s’ha fos

   

  De sobte, una ombra gegant em cobreix

  És un pop? Una serp? Un tauró? Un peix?

   

  És una gavina! Gran com un gegant.

  M’estiro a la seva esquena i totes dues marxem volant.

   

  Passem per gel i aigua congelada

  Veig osos polars i una foca espantada

   

  Dies després viatgem per Austràlia

  Pasem per una selva i s’em cau la sandalia.

   

  Arribem a l’Asia i l’Himalaia vaig veure

  Feia moltíssim fred, no m’ho podia creure!

   

  Unes setmanes després ens xoquem amb la Torre Eiffel

  Però no passa res i seguim volant pel cel

   

  Un dia al despertar començo a suar

  Veig un cactus solitari i dos camells que volen jugar

   

  Pasant pel Machu Pichu m'impressiono moltissim

  Una muntanya ennuvolada i un edifici grandissim!

   

   

  Però tot té el seu final, ens vam despedir

  -No oblidare aquesta aventura! vaig dir

   

  Felicitat

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 29.03.2021

  Diari d’una exploradora

  Per fi arriba!- vaig exclamar al veure com el meu vaixell arribava a port. Aixó significava que la meva aventura per trobar nous exemplars de plantes acabava de començar.

   

  Quan vaig pujar al vaixell em vaig adonar que només erem quatre els que estavem abord d’aquell vaixell. Dos dels passatgers eren homes i les altres érem dones. Ningú coneixia als altres.

   

  Tot seguit vam anar a les nostres cabines a posar les nostres pertenències en ordre; quan vaig acabar ja era l’hora de dinar.

   

  Així doncs,ens vam reunir els quatre (i el capità), i vam explicar que féiem allà. Dos anàven per trobar-se amb si mateixos, una altra perquè li agradava anar d’aventures, i jo, vaig explicar que volia trobar noves espècies de plantes. Tots vam dinar, i quan ells se’n van anar a dormir jo em vaig quedar mirant els estels esperant desxifrar la nova aventura que vindria demà.

   

  Miya

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  ESPERA!!

  Jo que tinc 21 anys, he anat amb vaixell a Mèxic, per fer un examen molt important… He tardat 7 hores ,se m’ha fet molt llarg. Quan arribo allà a la classe, faig l’examen, no m’ho crec! He tret un 10 sobre 13!!! Hi hauré d’anar-hi més sovint, us ho recomano.

   

  L'examen aprobat

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  La tasca d’adonar-nos-en

  Ja hem sortit de Catalunya i estem al pol nord. Estem veient els pols com es desfan, i la veritat, m’ha partit el cor, però per sort el meu no se m'ha desfet. Molts animals marins s’estan morint, i nosaltres els podem salvar. Però la pregunta és: Perquè no ho fem?

  Ja hem fet la volta al món sencera, som a Catalunya. Ens hem unit a una campanya per combatre el canvi climàtic. Et convidem, si, a tu, la o el que està llegint aquest microrelat, que també ho facis.

   

  A.Weasley

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  LA MEVA VOLTA AL MON

  Ring! Ring! gro gro gro!! Vull dormir!!!.

  “Són les sis del matí ;estem a ràdio Flaix Flaix”

   

  Alla estava jo, preparant-me la maleta per anar

  a fer la meva volta al món.

   

  Ara al cap de dues hores,ja estic dintre el vaixell,

  es bastant petit ,així puc veure millor el mar.

   

  Fa un moment he trobat un dofí amb una bossa de

  plàstic a la cua,no podia gairebé nadar.

  Al final l’hem tingut que pujar un moment el vaixell

  per treure li la bossa,la cua pobre li a quedat una mica

  desformada.

   

  Hem seguit la meva volta al món i ens hem trobat més

  situacions com aquestes.La gent hauria de ser més conscint.

   

  La gata groga

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  La volta al somni

  Hi havia un nen que li encantava viatjar però no podia perquè estava en ple confinament i no podia sortir del municipi. Va anar a dormir i es va tapar amb la manta perquè tenia fred.

  L’endemà es va aixecar i estava a l'aeroport! es va preguntar què feia allà. Tenia una pantalla al davant. Era una pantalla gegant on posava dóna la volta al món, serà molt divertit. Així que va agafar el primer avió que sortia i va anar a donar la volta al món. Anava viatjant per tots els països amb vaixells, avions, trens i cotxes.

  Quan tornà a casa, s'estirà al llit i pensà què li havia passat. De sobte es llevà. Està al seu llit i la seva mare l’està cridant: desperta que fas tard al col·legi.

  Tot havia sigut un somni.

   

  SASUKE

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  nuestro mundo

  El otro día a mis padres les toco la lotería y decidieron que comprarían una caravana y daríamos la vuelta al mundo. Nos dijeron a mí y mis hermanos que nos prepararemos. He hiciéramos las maletas, yo en la mía metí unos libros, ropa, y alguna que otra cosa más. Vivíamos en Texas primero nos dirigimos hacia Canada, luego Rusia, Kazajistán, India. Fue un viaje muy divertido.

   

  Joana

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES

  Era un dia en vaixell, on hi anava Passepartout i Phileas Fogg.

  De cop i volta..

  -Plof! - Van caure a l’hiperespai.

  -Doncs és veritat que la terra és plana. - Van dir

   

  Tsuyu

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  La volta al món dins una rentadora

  Estava posant la roba a dins la rentadora, quan de sobte aquesta va començar a vomitar-la. Em vaig posar a dins per mirar què passava i es va tancar la porta de la rentadora, li van sortir potes i va anar caminant cap a un vaixell del port de Barcelona.

  Vam començar a navegar i així és com vaig fer la volta al món dins una rentadora (per cert, el forat de la rentadora és millor que la finestra del vaixell).

   

  Turbocat

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  Mai vagis a la velocitat de la llum.

  Però primer vaig a fer una volta en un dels vaixells del Museu Marítim de Barcelona. Ja he acabat, podem continuar.

  Quin vehicle agafaré?

  Avió, cotxe, tren, moto… Crec que agafaré el tren a la velocitat de la llum.

  He fet la volta al món, però ara estic a l’infern servint als dimonis.

   

  Mai agafis el tren a la velocitat de la llum, et fondràs!!!

  Fi

   

  STAKOFF135

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  Canvi de vida

  Va sonar el despertador a les 7:15 del matí com cada dia i ja tocava despertat-se, però avui el meu marit estava dormint (treballa de nits), els nens tenen festa, així que fins les 10 tranquil·litat.

  M’he llevat i com cada matí, m’he fet el meu cafè, encenc l'ordinador i a treballar.

  Estic treballant quan de cop i volta sona el mòbil i dic:

  -Vaig a fer una pausa que no li farà mal a ningú!- Parlant tot sola.

  Obro l’instagram i veig una oferta per donar la volta al mon en 80 dies en vaixell.

  No dubto ni un moment!! Agafo la maleta i deixo una nota a la meva filla,surto cap al port.

  Al cap de 80 dies torno a casa, i ….. el que em trobo no és normal….. Així que agafo un taxi i m’embarco en un altre viatge.

   

  Mrs.Granger

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  Sobrevolant el món

  Em trobo en una noria, ben tranquil·la. Quan de cop un nen petit que esperava a la cua per pujar va apretar un botó on hi deia “turbo”, la noria va començar a donar voltes com un llamp, vaig sortir disparada, estava volant!!! Tant forta va ser la impulsió que vaig arribar a donar la volta al món! Vaig veure l’Oceà Pacífic! També el Triangle de les Bermudes! El Mar Mediterrani! l’Amazones i molts més!

  Al final vaig acabar flotant a la platja de Castelldefels, al·lucinant en colors del que havia passat!

   

  J.K Rowling

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  La patada turistica

  Estava a la cala Macarella, una platja de Menorca. Vaig veure una cova i la vaig anar a visitar.

   

  Un cop dins vaig veure una llança, era molt antiga, mentre la tocava va aparèixer darrera meu un home molt gran i fort, tenia un tros de roba que l’utilitzava com a calçotets, era un Homo

  Habilis !!! Estava molt enfadat perquè vaig tocar la seva llança PUUUM !!

  Em va donar un cop de peu. Vaig arribar fins a les illes Canàries. En lloc d'anar cap a Catalunya vaig anar cap a les costes dels Estats Units, vaig llogar un cotxe i vaig creuar els Estats Units, després amb un vaixell vaig navegar a l'Oceà Pacífic fins arribar a Xina on vaig agafar un avió fins a casa.

   

  Quan vaig arribar a casa vaig veure la meva mare amb la xancleta AAAAAAAHHHH !!!!!

   

  Respect :)

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  La vergonya que vaig passar amb el patinet

  A 300 km per hora vaig caure i vaig sentir com que estava fent la volta al món. Estava passant una vergonya terrible i me’n vaig anar a París amb vaixell i vaig caure a l’aigua, quan vaig caure va venir un tauró i em volia atrapar.

  Com que no em va agradar gaire l’experiència amb el tauró me’n vaig anar a fer la volta al món.

  Llavors quan ja era més tard vaig anar a nedar una estona però la mar se’m va emportar al fons del mar, jo estava molt espantada perquè no volia que un tauró em tornés a atacar, llavors va venir una balena em va agafar i em va portar fins la riba.

  Vaig tornar cap a casa després de recórrer tota la volta al món.

  Aquesta a sigut la meva experiència amb el patinet.

   

  Carlota

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  DE cop faig la volta al món!

  Avui he decidit fer la volta al món.

  No sabia amb què la faria?

  Llavors vaig decidir fer un cop d’ull al globus terraqui, per mirar, com m’ho faria.

  Vaig posar-me a plantejar-ho tot. En aquell moment em va venir una idea, la volta la podria fer amb barca.

  Més tard vaig veure que hi havia una taca. La vaig intentar treure, però de tant fregar, aquest, em va absorbir i vaig començar a fer voltes arreu del món.

   

  howarts

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  Un viatge molt esperat

  Per fi puc viatjar sol!

  Un cop preparat per endinsar-me en un mar d’idees amb la meva barca, em dirigeixo cap a la Xina.

  Després, passo per les tres piràmides més famoses d’Egipte amb un vaixell de cartró especial per navegar per la sorra.

  Torno a encaminar-me cap a les illes Hawaii, amb el timó entre mans d’una barca de Lego.

  Després d’estar tot el dia viatjant torno cap al meu niu dalt de l'arbre.

  Piu, piu! Em donen la benvinguda.

   

  Mar d'idees

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 24.03.2021

  D’alegria a desgracia.

  Estava caminant i de cop em van ficar una bossa al cap.

  Als dos segons estava navegant amb el meu avi, vam donar la volta al món pel mar en set minuts i de cop em vaig enrecordar que el meu avi havia mort fa set anys.

   

  EUSTAQUIO

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 23.03.2021

  La sirena lletja

  En el meu vuitè aniversari vaig demanar que la meva família i jo anéssim a fer

  una volta per el món .El meu papa va proposar anar amb aviò, però

  la resta de la família va dir que anéssim amb vaixell i al final vem anar

  amb vaixell.

  Primer vem anar a Perú, després a Italia i Birmània. Quan estàvem al mig del

  mar ens vem trobar una sirena i vem sortir corrents perquè la sirena era

  molt lletja.

  Quan vem arribar a l'altra punta del món vem posar-nos tots super contents

  i fins i tot la meva mara va plorar perquè no su creia.

   

  Los juegos del hambre

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 19.03.2021

  Aigua i Terra

  Una vegada vaig anar de Barcelona fins a Cancun, passant per molts ports de països diferents. I tot amb un vaixell.

  Per on vaig passar hi havia meduses, dofins, estrelles de mar i tot tipus de peixos. Em vaig banyar amb ells, va ser al·lucinant!

  El dia que vaig arribar a Cancun feia fred. El dia estava ennuvolat i feia vent.

  Al dia següent feia un sol esplèndid però hi havia unas onades gegants. Em vaig apropar molt i em van mullar. La sorra em va pringar tota, tenia unes quantes rascades però estava bé.

  Em va agradar tant que m’hi vaig quedar a viure.

   

  NUTELLA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 19.03.2021

  Un altre món

  L’altra dia estava a la platja i estava molt avorrida.

  Volia veure fins a quan arribaria el mar. Vaig agafar una barca i vaig començar a navegar fins que no veia la riba. Llavors vaig anar més cap al fons. Volia veure si hi havia taurons o peixos.Vaig veure que encara no estava al fons i vaig decidir ficar la mà dins de l’aigua. Jo vaig alçar la mirada i vaig començar a veure animals aquàtics. Vaig estar molt temps a l’aigua fins que vaig arribar a l’altre part del món.

   

  pingüí

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 19.03.2021

  EL TRIANGLE DE LES BERMUDES

  Una vegada anava pel mig del oceà quan vaig adentrarme en un territori que em va cambiar la vida...

  Tot va començar quan m'havia assignat el meu treball que tenia que anar desde Los Angeles fins al Japó per pressentar-lis a uns negociadors un nou projecte.

  Jo vaig dir que sí perquè em pagaríen 100.000€.

  En quant vaig entrar en aquell mal ambient tot va donar un gir dramàtic, tot es va tornar més fosc i l'ambient es va tornar terrorífic. De cop i volta va apareixer una mà de l'aigua i va intentar arrastrar-me cap al fons. Jo ho vaig evitar però aquell mal record, mai me'n oblidaré.

   

  Lita

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 19.03.2021

  Sortida al mar fallida

  Un dia el Roger i la seva família van decidir anar a fer la volta al món en vaixell.

  Al principi els hi va semblar una bogeria però després van adonar-se que podria ser divertit.

  Van sortir des de Galícia, per l'oceà Atlàntic per arribar a Islàndia, però de cop van donar-se compte d’alguna cosa... s'havien deixat a l’ Íria, la germana petita, a casa.

  Van tornar a casa i allí es van quedar.

  El Roger, l’Íria i els seus pares no van tornar a sortir de casa fins la fi del món.

   

  Willy Wonka

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 18.03.2021

  El Mar i el Roger

  El dia 18 d’agost estàvem fent la volta al món pel mar amb la meva família.

  A alta mar ens vam tirar de cap a l’aigua.

  Al cap d’una bona estona, vam anar direcció nord-oest a pescar.

  Vam pescar un peix molt gran i una llagosta enorme.

  Després dinàvem uns entrepans però va ser complicat no marejar-se perquè el vaixell es movia... però el final ho vam aconseguir.

  Al vespre vam canviar de direcció cap al nord. Ens vam aturar i vam tirar l’ancla. Ens vam banyar a la nit! Després, quan vam sortir de l’aigua, ens vam dutxar sense sabó i ens vam posar a dormir sense sopar… Somiant en la nova aventura que ens esperava per mar.

   

  ARROW

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 18.03.2021

  El virus que ha vingut per mar

  Porto set mesos fent la volta al món i avui torno cap a casa. Tinc moltes ganes de veure als meus pares i al meu germà.Quan arribo al port de Galícia veig a un noi que porta un tratge molt estrany.Llavors li pregunto perquè el porta i em diu perquè hi ha un virus que es diu Divoc i és molt fort. Que ve d’una altra regió i sembla que ha arribat per mar.

  Em vaig haver de fer una pcr. Va fer una mica de mal però no n’hi ha per tant. Vaig comprar-me una mascareta i la veritat és que era molt còmoda. Al final vaig pujar al vaixell i el viatge va anar súper bé.Em va fer molta il·lusió veure a la meva família.

   

  sweet

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 15.03.2021

  El meu món des de la terrassa

  Assegut a la petita terrassa de casa enyoro aquest any el mar.

  Miro el cel que està d’un blau mar intens. Uns llargs núvols

  blancs semblen onades tocant la platja. Un més llarg i gran té la

  forma d’un vaixell en el qual puc viatjar arreu del món.

  Travesso el tranquil Mar Mediterrani, deixant Europa acompanyat dels

  dofins, fins a l’Atlàntic amb orques i taurons vorejo Amèrica.

  Arribo a l’immens Pacífic, on les hores deixen d’existir. El vent em porta

  fins a Àsia i les seves meravelloses i verdes illes amb volcans fumejants.

  L'aigua és tan neta i transparent que es veuen acolorits i variats corals.

  Un fort cop de vent em porta al càlid Oceà Índic, però jo vull veure les

  piràmides d’Egipte, així que poso rumb al Mar Roig a l’Àfrica.

   

  Gambus

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 15.03.2021

  La meva volta al món

  Hi havia una vegada una nena de 10 anys a punt de fer-ne 11, pel seu aniversari volia viatjar per tot el

  món amb vaixell. Era el seu desig des de que era molt petita.

  I així va ser... Quan complí els 11 anys va donar la volta al món amb vaixell, va anar per l'Oceà Pacífic, New York, Londres, Pensilvania, prop del Sàhara etc...

  Però la nena era una mica maldestre i una mica abans d'arribar al port per visitar el desert del Sàhara, quasi cau del vaixell.

  Va estar setmanes sense anar a l'escola encara que feia els deures igualment. Quan va arribar a la seva

  casa amb la seva família va rebre un premi per ser la persona més jove del món en fer un viatge

  tan llarg amb vaixell.

   

  mariposa fly fly

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Un viaje fantástico

  Hoy me he despertado aventurera, me he puesto mi sombrero de capitana y he ido a por la aventura!

  En el barco cuando ya pasé Argentina, Perú, Chile, Cuba,

  después pasé por Japón y muchos más países y lugares.

   

  El mar desde el barco es precioso y cristalino.

   

  Nunca me había sentido tan libre, observando los delfines saltando, viajando por lugares Únicos y extraordinarios.

  No necesito nada más, que viajar en mi barco y contemplar la Luna por todo el mundo.

   

  Hedwig

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Un somni impressionant

  La meva primera volta al món va ser quan estava somiant, me’n recordo com si fos ahir mateix.,. Va ser una meravellosa sortida en la que vaig poder veure amb els meus propis ulls, no només el món,, si no navegar pel mar.L'aigua era cristalina. Es veia el cel reflectit en el mar m'entres el sol em donava escalfor. Vaig passar per un munt de països molt grans i sobretot molt apassionants, un d'ells va ser per exemple ,Itàlia. dins d'aquest país vaig conèixer el preciós llac de Garda, un llac molt bonic i el més conegut d'Itàlia. O Portugal; Oporto un dels llocs més bonics del país de Portugal del país té moltíssimes coses per disfrutar com la llibreria Lello e irmao també una de les més fantàstiques i més extraordinàries del món. M'ha agradat molt visitar tants llocs. Ha sigut una experiència molt bona, i amb alegria.

   

  Anne

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Titanic

  Jo, un pobre mariner que vaig perdre-ho tot.

  Vinc de mar endins a veure als meus néts.

  Quan vaig arribar em van rebre amb una tassa de xocolata i em van dir:

  - Avi, explica'ns una història si us plau.

  - Doncs poseu-vos calentets i escolteu bé:

  Fa no tants anys un vaixell molt gran i carregat de mercaderies

  es va estavellar contra un iceberg i es va enfonsar. Molts mariners van morir però van haver dos que van sobreviure.

   

  Me'n vaig anar a dormir i vaig pensar que ja era hora que expliqués la meva història.

  -Eh néts, voleu escoltar la meva història?

  -Sí- van exclamar. Llavors va començar:

  El vaixell que es va estavellar jo navegava dins el vaixell amb la teva àvia i al estrellar-nos ella va morir ofegada.

   

  Vaig decidir explicar la meva història al món i ara la coneixem i la mirem com una pel·lícula anomenada TITÀNIC.

   

  Superman

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  UNA AVENTURA AMB VAIXELL

  Estava fent la meva volta al món amb vaixell. Però el que no sabia era que jo sempre tenia ganes d'anar més enllà. No em parava a pensar el bonic que era l'oceà, els peixos de tot tipus, els corals, les tortugues… A mi sempre m’ha agradat el mar però mai m’hi havia fixat. Fins aquell dia, que només mirar l'aigua ja em venien ganes de tirar-me i explorar el que hi havia més enllà del que nosaltres podíem veure. Així que em vaig tirar a l’aigua i vaig anar a explorar tot el mar.

  Al cap d’una estona, vaig sortir i vaig seguir fent la meva volta al món.

  I aquell dia vaig descobrir el bonic i meravellós que és el mar.

   

  Piruleta

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  EL CANSAMENT

  Hi havia una vegada una noia que es deia Mar i la seva amiga que es deia Clàudia. Es van despertar com cada dia i la Mar va dir: -Perquè no fem la volta al món?

  La Clàudia li va dir: - D’acord. La veritat és que tinc ganes de passar per tots els països.

  La Mar va preparar les maletes igual que la Clàudia. Llavors van anar al vaixell per visitar tots els països: Canadà, Mèxic, etc….

  Van trigar 90 , 100 o més dies per fer la volta al món en vaixell. Van tornar a casa molt però que molt cansades però la Mar i Clàudia van estar orgulloses d'haver fet aquell repte. La Mar va dir:

  -Ja que hem visitat tots els països volem donar un missatge molt gran i que us farà canviar molt. NO TIREU PLÀSTICS AL MAR, FA MOLT MAL ALS ANIMALS .

  Les dos juntes van ser felices.

   

  Lili

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Reine

  Era primavera, les flors acabaven de néixer i es respirava un aire fresc i pur. Els ocells cantaven mentre els altres animals es despertaven. Em dic Mar i tinc tretze anys, visc a Reine, un dels pobles més bonics de Noruega. És un poble pescador i està envoltat de llacs. Des de que era petita el meu somni era conèixer el món en vaixell. De gran vull ser escriptora i escriure la meva volta al món. Un dia vaig explicar el meu desig als pares i ells van dir que costaria molts diners, però, segur que més endavant faria realitat el meu desig. Van passar sis anys i els meus pares ja tenien prou diners per fer la volta al món. Després, amb el llibre acabat, vaig presentar-lo a un concurs, però no vaig guanyar. El proper llibre, l´escriuré sobre Reine el poble pescador més bonic del món.

   

  Mar

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  El meu ḿon

  El Joan és el protagonista d'aquesta història. És un nen que vol viatjar. Ell havia fet casals i classes marítimes per aprendre coses del mar i navegar vaixells, però mai ha anat per tot el món. Ho tenia tot planejat. Ell va planejar tots els vaixells que utilitzar per fer la volta al món. Segurament anirem amb vaixells tripulats amb altra gent, no només per ell. Un cop es va despertar, en un dia qualsevol, va veure que en un mes començava tot. Cada cop faltava menys, de cop faltava un dia.

  Quan estava al port, estava molt nerviós per començar el viatge. Va agafar provisions i va anar a esperar dalt del vaixell, però el vaixell es va espatllar i no va poder fer la volta al món, però va poder fer la volta al món en una barqueta petiteta i ell sol va fer la volta al món.

   

  Anonim

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Un dia de pesca

  Per molt que troti el món, no hi ha res millor que quan de nit està, despert estic, la platja veig, sentat a la cadira esperant amb la canya de pescar! ha picat! el peix ja està! demà tinc dinar, s’ha fet tard, a casa que vaig, he arribat, cap al llit que vaig i demà un altre dia per pescar!

   

  kyraco

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Dos mil vint

  Després de fer la volta al món, volia desembarcar a Florida, però tenia por, havia escoltat a la ràdio: nou president, augment de la COVID, un virus que va aparèixer quan jo ja viatjava i molts altres conflictes. No entenia res, necessitava que algú em posés al dia de tot. Havia sortit al gener de l'any anterior i des de llavors havien passat massa coses. Estava esgotada. El meu desig era desembarcar sense que ningú ho sabés. Però em vaig quedar al veler. Vaig encendre la ràdio i sonava una cançó que mai havia escoltat. Es titulava "dos mil veinte". Aquella cançó em va explicar el que havia passat el darrer any. Així que vaig baixar del veler sense cridar l'atenció per anar a casa. Només sortiria a comprar i a nedar.

   

  Woods

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  La Marató del món

  Un dia passejant per la ciutat, vaig trobar un cartell que hi deia: LA MARATÓ DEL MÓN JA ESTÀ AQUÍ! Apunta’t ara!

  A mi sempre m’ha agradat córrer, així que em vaig apuntar. Estava molt entusiasmada.

  El dia abans de la marató m’ho vaig preparar tot i vaig anar a dormir aviat per estar ben descansada al dia següent . A l’endemà només sonar el despertador vaig exclamar:

  - Avui és el gran dia! El dia de la marató del món!

  L’únic que vaig fer va ser esmorzar ràpid i vestir-me. Vaig anar al port de Barcelona per fer la cursa.

  Podies triar on començar i jo ho vaig fer pel desert del Sahara, tenia unes vistes meravelloses. Després vaig anar a Londres, allí la gent era molt amable. Va ser la millor ciutat que vaig visitar.

  L’última ciutat va ser Barcelona, la meva ciutat preferida, tornar a casa agrada a tothom.

   

  Kira

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Conèixer el món

  Si jo pogués fer la volta al món, ho faria amb vaixell a través dels cinc oceans, d'aquesta manera podria conèixer-los. L'objectiu d'aquest viatge seria introduir-me en les diferents cultures de tots els països que visitaré. Per conèixer un país s'ha de tastar el seu menjar, s'ha de viure la seva cultura i s'ha d'intentar parlar la seva llengua. Per un altra banda, aprofitaria aquesta oportunitat per conèixer les grans extensions de terra conreable i així, veure la maquinaria que utilitzen. Seria un trajecte ben complert. Sortiríem cap a l'Oceà Glacial Àrtic, fins arribar a la costa est del continent americà. Un cop passéssim l'estret de Drake tornaríem a pujar la costa oest i creuaríem el Pacífic fins al Japó. Un cop allí, seguiríem les corrents marítimes fins arribar a l'Índic. Ens pararíem a Seychelles i seguirem pujant per l'Atlàntic paral·lelament al continent africà fins arribar al lloc de sortida.

   

  Mipues

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  La volta al món de la Maria

  Hi havia una vegada una nena que es deia Maria. Un dia va pensar en fer vacances perquè estava estressada. El primer destí va ser Japó, on va fer un creuer per l’illa d’Ishigaki coneguda per les seves impressionants aigües cristal•lines de color turquesa. Després va anar a Nova York, li va impressionar molt aquells gratacels que semblaven gegants. Ara, que el millor de Nova York va ser trobar-se amb la tiktoker Charlie d’Amelio.

  L’aventura més emocionant, va ser anar de safari a Kènia, on va passar molta por dormint en una tenda envoltada d’animals ferotges.

  I, finalment va anar a Disney Land París. Li va encantar les atraccions i l’espectacle de focs artificials.

  Va arribar a casa esgotada, però feliç. I relat contat ja s’ha acabat. Donem per finalitzat aquest relat que a grans i petits haurà agradat.

   

  Anna

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Somni o realitat?

  Dimecres, 24 de febrer del 2021

  Estimat diari:

  Després d’un dia molt atrafegat, (cole, fútbol…), necessito anar a descansar, així que avui seré molt breu…Els meus ulls es tanquen sense voler….i així comença la meva aventura nocturna. Sento cops a la meva finestra, algú m’està cridant, miro i veig un vaixell enlairat i em diu : Èric on t’agradaría viatjar? Doncs a molts llocs, només puc triar-n'hi un? Que et sembla si fem una volta al món? No m’ho podia creure… Una vegada preparats, el vaixell es va enlairar agafant molta velocitat. Era increïble, a través de la finestra vaig poder veure el gel del pol nord, els immensos oceans, l’aurora boreal, el relleu de tots els continents i de sobte sento….PIPIPIPIPI, PIPIPIPIPI. És l’alarma del despertador, obro els ulls i sento que tinc molt fred , la finestra és oberta i em pregunto, què ha passat aquesta nit? Somni o realitat??

   

  Deku

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  Perduda pel món

  Un dia pel matí em vaig despertar amb ganes de descobrir coses noves de l’oceà amb la meva barca. Em vaig preparar i vaig marxar cap a un lloc diferent aquesta vegada. Vaig arribar a una illa deserta, vaig decidir entrar-hi i al centre de l’illa vaig trobar una bola del món gegant i vaig decidir tocar-la llavors va començar a donar voltes molt ràpid fins fer un remolí i em va atrapar i es va ficar tot fosc. De repent el remolí es va parar i vaig aparèixer en un altre lloc, no sabia on era, m’havia perdut! Vaig buscar la manera de tornar però no sabia com, intentava saber on era però la gent parlava de manera molt rara.

  Finalment vaig descobrir on era i només dient el nom vaig poder marxar.

  A partir d’aquell dia hi vaig cada dia.

   

  Astrid

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 11.03.2021

  La meva volta al món

  Willy i Roy són dos germans, el seu gran somni és donar la volta al món. Els seus amics Rigodon i Tico els van dir que els agradaria molt acompanyar-les, Willy els diu que és un somni impossible, que necessitarien moltíssims diners i que no tenien tant com per donar la volta al món.

  Un dia els germans van tindre una trucada d'un advocat, que li van dir, que havien heretat una gran fortuna de la seva tia àvia, passat sis mesos Willy i Romy decideixen fer el seu somni realitat, ja que els diners no era un problema, es van posar d'acord per començar la gran aventura, els seus dos grans amics Rigodon i Tico, els van dir, que anirien amb ells, es van posar a saltar d’alegria.

  Va arribar el gran dia i els quatre van començar el gran somni donar la volta al món.

   

  Anny

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 8.03.2021

  UNA PLANTA MOLT ESPECIAL

  Fa molt poc de temps, hi havia una planteta anomenada Xiala,

  la seua humana s'anomenava Ona, i juntes eren molt bones amigues, científiques i viatgeres.

  Elles van decidir emprendre una volta al món, amb motiu de la lectura d’Ona "la volta al món en vuitanta dies" i van intentar fer aquest increïble repte.

  No van aconseguir el seu repte, perquè totes dues, s'enamoraren d'un lloc anomenat Petra on es van decidir a establir-se.

  Allí van conéixer a molta gent d’arreu del món, que els contaven històries de tots els països.

  Es feren mot amigues d'una noia, a la que li havia passat el mateix que a elles, però ella havia aconseguit el seu repte i ara tornava a la seua terra natal.

   

  Pipi Lastrum

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 8.03.2021

  Les cinc puntes del diamant

  Fa molt poc de temps, quan la contaminació encara regnava al món, s'hi va perdre una joia mística,

  l'increïble collar "Nemesis" coronat per l'admirable diamant "Miranda "que estava valorat en vora 15 milions d'euros.

  L'havien partit en cinc trossos que havien escampat per arreu del món, era una espècie de joc on qui aconseguira reunir els cinc trossos i presentar-los a l'ONU guanyava un viatge d'una volta al món.

  Animada per la perspectiva de tan meravellós viatge vaig recórrer els continents:

  Àsia, on vaig trobar el primer fragment

  Oceania, el segon fragment

  Europa, el tercer fragment

  Àfrica, el quart fragment

  i Amèrica, el cinqué i últim fragment

  Quan vaig anar a l'ONU, em van donar 10.000 € i em van enviar a casa sense el diamant, tot dient-me:

  Si has trobat els fragments, hauràs viatjat per tots els continents, fent una volta al món!

  Així era.

   

  Pipi Lastrum

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 8.03.2021

  L’aventura pel mar.

  Vaig sortir de l’escola molt contenta,doncs era el meu aniversari i també el fi de curs que es feia a l’escola.

   

  Havia quedat amb els meus pares al parc perquè allà celebraria la meva festa d’aniversari amb els meus amics.

   

  Em va sonar el telèfon i vaig haver d’agafar-lo. Eren els pares que em deien que s’havien anat a cuidar a l'àvia que estava malalta i que no tornarien d'aquí uns mesos,doncs no tenia diners i així no podria comprar menjar.

   

  Però se'm va ocórrer una idea, a mi m'agradava molt el mar així que amb una barca vella que tenia a casa vaig decidir viatjar per el mar.

   

   

  Vaig viatjar per tot el món amb el meu vaixell i vaig poder anar a visitar els meus pares i a meva àvia que per fi es va curar.

   

  Mia

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  El paix

  “Tok tok tok” S’i diga'm, agencia d'Espies

   

  - L' Aitana, la cantant ha desaparegut- diu el senyor de la porta.

   

  - Què?! En serio? Ara em poso amb el tema. Crec que està a la platja o això és el que m'han dit.

   

  Vaig agafar un vaixell , vaig arribar a Cuba. Vaig veure una noia que s’assemblava a l'Aitana. Vaig cridar molt fort:

  - Aitana!!!

  Tothom em va mirar, no era ella!! Quina vergonya!

  Per dissimular vaig agafar un peix del mar i ara es diu Aitana.

   

  gati miau

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  La contaminació

  He anat de vacances a la platja,he jugat,al sol brillava molt,he volgut anar al mar a nadar pero he vist que estava molt contaminat,he pensat i he volgut fer la volta al món per veure si pasaba lo mateix m’ha costat molt però ho he lograt, tot al mar de la terra estava molt contaminat

  els peixos havien mort,també tortugues ofegades per bosses de plàstic.

  Quan he tornat de fer la volta al món per veure si el mar dels altres països estava contaminat he pensat i he volgut fer una campanya de no contaminar el mar,al començament no hi havia gent però quan passava dies ja s’ha estaven unint-se a la campanya vam tindre que anar a fer la volta al món s'ho vam explicar als presidents van pensar i van dir que si,

  significa que ho vam lograr!

   

  Meliodas

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  Titanic

  El 12 d’abril de 1912 els tres amics: El Jan, l’ Andreu i jo estàvem pujant al Titanic.

  Volíem anar al Titanic per començar una nova vida a Amèrica.

  Ja portàvem uns dies en aquell creuer però de sobte va haver-hi unes vibracions.

  El Jan, l’Andreu i jo vam sortir a la coberta a veure què passava i s’estava enfonsant!!!

  Els mariners estaven començant a treure bots.

  Els 3 amics ens donàvem per morts perquè només els nens i les mares podien entrar als bots salvavides.

  L’Andreu va intentar entrar en un bot però els mariners el van disparar.

  Vam caure a l’aigua. Estavem gelats el Jan i jo.

  Vaig desmaiar-me. Quan vaig despertar estava en un bot salvavides i al costat tenia el Jan.

  Quan vam arribar a Amèrica vam començar una nova vida.

   

  Vilaretpro

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  La volta de Nintendo

  En Lucas era un adolescent normal, l'únic que ressaltava era que programava molt

  bé. Va proposar una idea a Nintendo® de crear un videojoc per la switch de la volta al món. Havia de anar a Nova zelanda a una convenció i fer la volta al món.

  Es va comprar un manga que es deia Rent-a-girlfriend. Per llegir-lo durant el viatge.

  Primera parada, Egipte. Durant els dies que va estar a Egipte, va fer unes

  fotos, va descansar i se'n va cap a Nova Zelanda. Allà s’allotja en hotel

  de 4 estrelles, es prepara un guió ben fet va presentar el joc i tot anava bé.

  La decisió final és que l´accepten. Està content, va cap a Cancún, Mèxic, va

  descansar allà i al cap d’uns dies va tornar a Espanya tranquil.

   

  Mocho

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  Nedar entre peixos

  Una noia sempre mirava el mar i li encantava .

  Un dia va decidir anar-se’n a Hawaii.

  Al cap de quatre anys va decidir viatjar per tot el món:

  Donar la volta al món!

  va agafar vaixells, trens, avions

  però lo que més li agradava era anar en vaixell, es sentia

  lliure tocant el mar.

  “L’aire a la cara és com nedar entre peixos.”

  Viatjava per tot arreu, era un somni fet realitat.

  Durant tot l’any va estar viatjant i aprenent cultures

  diferents.

  Al final de tot, va decidir anar a veure els seus pares a Colombia.

  va veure a la seva família, es va quedar allà i va llogar

  una casa al costat del mar com ella sempre havia volgut.

   

  Ailatan

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  El millor regal

  Ahir va ser el meu aniversari i es va complir un dels meus somnis.

  Al meu pare no el veig molt sovint perquè és el capità d’un vaixell i fa trajectes molt llargs.

  Quan estàvem celebrant el meu aniversari algú va trucar a la porta,vaig anar a obrir-la i era el meu pare.De cop,la meva mare em va dir que tanqués els ulls i em van portar cap a fora.Quan vaig obrir els ulls em vaig trobar un vaixell davant meu.Aquest va ser el meu regal d’aniversari.Sempre he volgut tindre un vaixell per donar la volta al món.

  I ara estic aquí, donant la volta al món jo sola amb el meu vaixell i el mar.

  Fi

   

  Handbolera

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  D’Italia a Barcelona

  Hola! Aquest microrelat comença a Itàlia .

  Vivim tres nens l’Aleix, el Jan i jo.

  Tenim moltes ganes d’anar al Camp Nou.

  Són les 7 de la tarda i estem al nostre vaixell privat. Ah me n'havia oblidat, som rics.

  Mentre anàvem a Barcelona vam jugar a la play 4 al Fifa 21.

  Quan vam arribar a Barcelona ens vam instal·lar en un hotel.

  Al dia següent vam anar al Camp Nou a veure el Barça.

  Va guanyar 5-1 contra el València. Quan va acabar el partit va ser molt inesperat però el Messi ens va firmar la samarreta del Barça.

   

  codigomagik

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  Mar i món

  Bon dia! Ens aixequem la meva cosina i jo. La meva cosina es diu Alba i té els cabells castanys en canvi jo soc rossa.

   

  Juntes embarquem en un avió d'espanya cap a Itàlia.

   

  Quan arribem, agafem un vaixell que ens porta fins a Egipte, però les coses no són com esperàvem que fóssim. El vaixell es trenca i ens quedem flotan al mar amb tot l’equipatge mullat, però veiem un vaixell petit per a tres persones.Per sort, només hi havia una persona i nosaltres érem dos 1+2=3.

   

  Ja recuperades de l’ensurt anem a fer la volta al món.

   

  Yatekomo

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  Viatge desastros

  La meva ex parella i jo, vam embarcar un nou repte i era fer la volta al món pel mar.

  En una embarcació cap a Marroc, van detenir a la meva ex parella.

  Ell mentres el detenien, em deia: “dintre de poc estaré amb tu”.

   

  El guia, em va acompanyar el meu camarot com va poder perquè no tenia ni idea d’Espanyol.

  Vaig arribar a l’hotel de Marràqueix i em vaig trobar una gran sorpresa.

  Era ell a la habitacio de l’hotel assignada. Em va explicar que es dedicava a robar i per aixó l’habien detingut.

   

  Ràpidament vaig agafar el seu equipatge i el vaig llençar per la finestra.

  Des d’aquell dia, ja no l’he tornat a veure.

   

  Kina

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 4.03.2021

  De Premià al mon

  Dia 1 de març: avui estic a Kènia en Àfrica . Vaig sortir de Premiá en vaixell . Ara agafaré un tren per a Mombasa i després un ferri cap a la India. Al tren acaben de dir que hi ha un petit problema que potser ens endarrerim una miqueta, jo espero que podré arribar a la hora.

   

  Joana

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 3.03.2021

  EL MEU VIATGE PER MAR

  L’estiu em va portar dies de calor, i també ho van fer les vacances.

   

  El viatge per mar va ser meravellós. Vaig veure centenars de plantes i milers de peixos. Molt sovint al matí em despertaven uns dofins juganers que em cridaven a l’aigua tèbia escalfada pel meravellós i calorós sol. Vaig veure molts continents que estaven amagats darrere d’una platja i milers de plantes boniques a l’aigua.

   

  Cada nit, els somnis m’abraçaven en la seva bellesa i màgia. El viatge va ser preciós i segur que tornaré més endavant, per recordar aquests llocs encantadors.

   

  Hermione

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 3.03.2021

  Canada Error

  Avui és 2 de juliol i me’n vaig cap a E.E.U.U. Amèrica a Califòrnia per vacances d’estiu. Ja he arribat a l’Aeroport ara aniré a l’hotel on em quedaré fins el 13 d’agost.

   

  A mi m’agrada molt viatjar. Algun dia voldria arribar a fer la volta al món. Ja és 12 d’Agost, demà torno a casa i sols em quedaria anar a Xina i Canadà per haver acabat la meva volta al món.

   

  Avui ja estic a l’aeroport, a punt per marxar. Just quan ja estic dintre, noto que el senyor que condueix l’avió diu que ens n’anem a Canadà.

   

  PA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 1.03.2021

  Desorientada

  Hola, me llamo Rebecca y mi sueño siempre fue ser famosa y escribir un libro, entonces, empezaré a escribir este diario…

  Me apunté a la vuelta al mundo en barco y… ¡ganaré! Seguro.

  20 de febrero:

  Llevó 10 días de navegación estoy super emocionada

  31 de diciembre:

  Estoy perdida encallé y creo que me estoy volviendo loca, de verdad, creo… que la regata a llegado demasiado lejos, ahora soy transparente. ¿sabéis que hay gente que dice que hay otro mundo paralelo donde están los muertos no?

  Pues, no era una de esas hasta que me encontré un perro, estaba hecho de huesos y, ahí me di cuenta. ¡YO TAMBIÉN!

  13 de enero:

  Creo que es hora de aceptar de que estoy muerta… si alguna vez encuentran esto, quiero que mi familia sepa que los amo.

  14 de febrero:

  Me desvanezco… me rindo…

   

  ALESTANIA

  Llegir més / Leer más

  • 10-12 ANYS
  • 1.03.2021

  JUNTS, A LA DERIVA…

  - Capità, ens estem enfonsant! -vaig dir atemorit.

   

  - Traieu l'aigua amb les galledes! -va exclamar el Capità observant el tuguri que el flanquejava.

   

  En aquell moment una ona aterradora va sacsejar el vaixell però en Percival, esvelt com era, es va quedar immòbil i va perfilar un somriure pèrfid que em va inquietar. Vaig veure que empunyava una pistola que amagava rere seu. Mentre el Capità buidava la proa amb l’ajuda d’alguns tripulants, el primer oficial va deixar al descobert la seva pistola. Desconcertat davant l'atenta mirada de tota la tripulació, el Capità va aixecar els braços.

   

  - Percival! Portem una vida junts descobrint els racons ocults d'aquest món, som una família! Recorda totes les aventures que hem viscut. Seguirem junts i ens protegirem les esquenes.

   

  En Percival va abaixar la pistola fent un crit de ràbia i resignació que es va dilatar sota la lluna plena d'un cel pregon...

   

  Capità Nemo

  Llegir més / Leer más

mmb microrelats

El mar t’inspira?
Envian’s el teu relat!

PARTICIPA!

Col·laboren