13-15 ANYS

  • 13-15 ANYS
  • 6.05.2019

  La pesadilla a media noche

  Me cogio tan fuerte del cuello que escuchaba cada vez más rápido el corazón. Era una bestia con uñas mas grandes que yo.U nos ojos sangrientos que iban aumentando, y un color azulado más oscuro que el oceano. Se distingia perfectamente entre el agua marina. Poco a poco fui viendo mi vida pasar . Vi a mi madre diciendome la frase que no me podia parar de repetir: No te adentres nunca en el mar, no te adentres nunca en el mar, no te adentres nunca en el mar. Una y otra vez. Pero de repente vi una luz, una luz que hizo que perdiera el conocimiento. Notaba unas uñas que me rozaban el brazo, pero me relajó escuchara mi madre decir: Tranquila, estoy aqui. Sentí un fuerte tiron en el brazo y vi a mi madre. Me desperto, abrace a mi peluche, el monstruo marino, y me volví a dormir.

  Nightmare bear

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 6.05.2019

  Mites i mostres de mar

  Has escoltat mai parlar de mites i mostres de mar?

   

  Segurament has escoltat parlar de sirenes, però no, no és la que faré, parlaré de Posidó.

   

  En la mitologia grega, Posidó, era fill de Cronos i Rea i era el rei del mar. Quan Posidó va créixer es va construir un trident, que en les estàtues i pintures sempre porta a la mà. Posidó es va unir a la lluita amb Zeus i Hades, germans seus, contra Cronos i els titans, on els tres germans van guanyar. Zeus, Hades i Poseidò es van repartir les parts de la terra. Zeus va escollir el cel, Hades va escollir l'inframón i Posidó va triar el Mar. Així es va convertir en el rei de les aigües.

  b.fly

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 6.05.2019

  L’ILLA DE LES SIRENES

  L’illa de les Sirenes era una illa perduda pel mar, molt poca gent la coneixia. L’illa

  era molt tropical, tenia arbres preciosos de diferents colors, hi havia flors de molts

  colors: roses, blaves, vermelles, grogues, taronges... fins i tot hi havia un

  volcà al centre de l’illa que erupcionava or. Es diu l’illa de las Sirenes perquè les

  sirenes envoltaven l'illa per protegir-la. Un dia, un monstre marí va envair l’illa, les

  sirenes van intentar aturar-lo, però no ho van aconseguir, van lluitar i lluitar però no

  va donar resultat.

  A dia d’avui a l’illa només es veuen colors foscos, fulles seques i

  arbres caiguts. També, el volcà ja no erupciona or, ara és un volcà normal i corrent,com tots

  els demés i ara només és una illa perduda al mar sense res d’especial.

  Nora

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 6.05.2019

  La sirena canviaspectes

  Hi havia una vegada en un punt mig de l’oceà cap al fons marí fora del nostre camp visual un regne on habitaven sirenes en pau i harmonia.

   

  Aquesta pau es capgirà el dia que va néixer una sirena poc normal i va alterar el cicle vital.

  Si se li embrutava la cua o el cabell, es transformava en un horrible i lleig monstre marí i començava a atacar el regne sencer provocant el caus al seu voltant.

  El rei la va avisar: ”Si tornes a ficar en perill la vida de tots els habitants, et prohibiré l’entrada al regne”.

   

  Aquelles paraules la van fer raonar i va decidir quedar-se tancada tota la vida dins de casa. Diu la llegenda que encara segueix reclosa amb un tresor que amaga dins del seu cor.

  AD

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 3.05.2019

  L’Anthony de Mar

  Al segle XV es va veure una criatura increïble al mar Mediterrani; era de pell blava, cabells taronges i ulls verds.

  Aquesta criatura era molt temuda durant aquell segle. Es deia Anthony, però com que el pirata que el va descobrir tambè es deia Anthony, li va anomenar Anthony de Mar.

  L’Anthony de Mar tenia un cetre, el Fortunymí, amb el que podia fer ballar a qualsevol persona.

  Durant molts anys, l’Anthony de Mar i el seu exèrcit van lluitar contra les sirenes per dominar l’oceà. Ara bé, les sirenes tenien una reina poderosa, la Dome.

  La Dome va crear el Trinxanthonis, un arma amb la que podia congelar a l’Anthony de Mar durant tota l’eternitat. L’Anthony no va poder fer res per salvar-lo.

  Finalment, la Dome va atacar l’Anthony de Mar i ara ell segueix congelat, esperant a que algú l’alliberi de l’iceberg en el que està atrapat.

   

   

   

  Tito Soncra

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 3.05.2019

  ELS MEUS ULLS PLOREN

  Mirava el seu rostre reflectit per les ones. Era alta, esvelta i de cabellera llarga i rossa. Portava un vestit blanc amb brodats que sota la llum del sol brillaven. Tots els mariners n'estaven enamorats i sovint es podien sentir baralles per veure a qui pertanyia. Però ningú percebia que quan ella es reflectia a l'aigua hi veia una persona morta. Ja no volia viure.

  Un dia, un mariner s'hi va dirigir per parlar-hi. Ella no volia que aquells homes la toquessin, i, abans que el mariner li poses mà, va saltar per la borda i va ser enduta pel corrent marítim. Però els àngels no van permetre deixar-la morir per la seva immensa bellesa i la van convertir en una sirena. Era l'ésser més pur que hi havia hagut mai en la falç de la Terra, Però també, el més trist i buit que perdurarà durant tota l'eternitat.

  We Lost Hope

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 23.04.2019

  Aigües negres

  Solcava una nau en el mar, i l’aigua arran de la fusta amb cops demanava engolir-la. Els dies calorosos passaven, i el vent xiulava, la brisa ardent miratges provocava. La galera seguia les rutes del portolà esperant atracar en el port assignat.

  Les veles s’inflaven, i la naviliera avançava imponent pel terra d’ones nu de senyals.

  El primer tro va ressonar, i l’embarcació mercantil es feia pas per les onades i els llamps; la pluja li mullava el rostre, i entre la foscor dels núvols que tapaven el sol avançava buscant altre cop la tranquil·litat entre un mar de perills.

  Finalment, la naviliera s’alliberà de les mans de la tempesta. Però les ombres del mar s’acostaven portant l’obscuritat del fons. Caigué altre cop en unes mans grans provinents de les profunditats, unes extremitats tacades de tinta, unes potes de vuit tentacles. Llavors sí que es va enfonsar.

  Nicol Bolas

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 10.04.2019

  Chutulu

  Chutulu vive en el océano Pacífico, mide 15 metros, su cuerpo es como gelatina, si le destruyes una parte de su cuerpo se le regenera en horas. Tiene cabeza de pulpo, alas de murciélago, su cuerpo está lleno de escamas como un dragón alado. Tiene esbirros de menor estatura y está invernando hasta que las estrellas se alineen en su favor por sus creyentes. Cuando despierte destruirá la Tierra

  Vacamu

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 10.04.2019

  La maldición del mar

  Hace muchos años al lado del un mar había un hospital muy antiguo, abandonado.

  Estaba abandonado porque lo trasladaron a un sitio más céntrico y grande; estaba en un sitio solitario.

  En 1917 se inauguró un manicomio, pero en 1930 lo cambiaron por un hospital y en el 2006 se cerró. Poco a poco, el mar se lo tragó y todas las cosas que pasaron en el manicomio, se las llevó el mar.

  Había especies de animales raras, peces sin cabeza, pulpos sin patas… especies muy extrañas por culpa del antiguo hospital. La gente no quería ir porque les pasaban cosas raras, con los años lo derribaron y construyeron una urbanización. Una noche desapareció.

  El zombi

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 10.04.2019

  Kraken vs el monstruo del mal

  En un mar muy lejano había una bestia asesina que no paraba de matar criaturas marinas. Muchos lo conocían como el pulpo gigante y otros como kraken. Unos dÍas después de que el kraken acabara con todas las criaturas marinas, fue a otro mar para matar, pero no contó que había otro monstruo como él, que estaba defendiendo su territorio.Así que hizo un plan para matarlo y cuando llegó el día del asesinato ya sabía que hacer. Así que dijo: voy a pillarlo desprevenido, después lo mataré y me quedaré con su territorio y mataré a todas las criaturas de este mar, así que lo mató y se lo comió…o tal vez no…

  Ryuzuki126

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 2.04.2019

  Lluna de plata

  “Lluna de plata, lluna d’or, brilla alta i amb el cor” em cantava la mare quan era petita, quan tot era real. Quan, si m’avorria, em deixava bressolar per una corrent marina. Quan les anemones s’obrien pas davant meu i les elogiava perquè són molt presumides. Però també recordo quan tot es va esvair davant els meus ulls. Quan totes aquelles melodies es van convertir en crits desfigurats i trencats mentre no paraven de caure àncores i xarxes. Quan vaig veure la mare travessada per una d’elles mentre s’enfonsava en aquell escull que una vegada va ser preciós. La seva cara, llàgrimes i sang es clavaven al meu cor com un punyal blau del color que una vegada van ser els seus ulls. I ara em segueixo deixant bressolar per l’onatge mentre imagino la mare cantant-me “Lluna de plata, lluna de dol, brilla sens falta i sense el teu sol”.

  Lluna

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 1.04.2019

  aquarium adventure

  Estábamos Sergi, Pol y yo, en un aquarium. Vimos todos los tanques llenos de peces, había una zona que ponía: prohibido pasar.

  Con la intriga de saber que había, entramos, estaba todo oscuro, solo teníamos la luz de los tanques; estaban vacíos, era muy extraño. En uno vimos algo moverse, nos fijamos y vimos algo impresionante, eran delfines, súper simpáticos. Se apagó la luz de ese tanque y de repente se volvió a encender. Los delfines no estaban, se oía a un guardia de seguridad preguntando si había alguien. Vimos la linterna y derepente desapareció el guardia. Volvimos corriendo y había agua por el suelo, Pol y yo volvimos, pero Sergi se resbaló, cerramos rápidamente y por el cristal lo vimos, se lo estaba comiendo un monstruo marino. Intentó salir para comernos, avisamos a la policía y sacaron un gato, este se comió al monstruo de un bocado, menudo gato.

  Sifines86

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 27.03.2019

  Los monstruos del mar

  La vida en el mar es muy loca. Los monstruos del mar son muy divertidos por que vuelan por los aires y hacen risa; cuando explotan, cuando vienen a por los demás monstruos del mar… se van corriendo muy rápido y después viene un tiburón y los asusta con un grito muy fuerte.

  Entonces se queda el mar todo vacío, luego viene una sirena nadando muy rápido y se los lleva por delante.

  La sirena dice: - ¿Qué pasa aquí?, ¿Por qué gritas?¡ no puedo aguantar más con los gritos!! , ¡parad ya por favor!! ¿No veis como estoy? Es que no paran de picarme a la puerta y hacer ruido a las 11:00 de la noche.

  El pez dijo:- ¿ Por qué me sigues? ¡vete a 10km de aquí!, adiós, buen viaje y feliz navidad.

  Y celebraron la navidad aunque era verano .

  Salta monte

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 25.03.2019

  La cova de les sirenes

  En un racó recòndit del mar de Manaurai hi ha una cova que s’especula en algun moment va ser castell de precioses sirenes: la “Cova blanca” la qual ningú havia explorat mai. Un dia una intrèpida nadadora encoratjada d’explorar els secrets d’aquell mar i també amb una petita empenta de sort, va trobar-la, aquella que havia estat tant popular en llegendes locals. S’hi accedia per una petita obertura en una de les parets del llit marí. Al entrar es va trobar amb parets altes i gegantesques columnes d’estalactites formades al llarg dels anys. La llum, que s’introduïa per una obertura al sostre de la cova, era magnificada pel blanc de calç que la cobria. La gran sala es ramificava en diferents túnels i sales annexes dignes d’un castell. Després d’explorar-les durant una estona hi va trobar diverses relíquies, com devia arribar una corona fins allí?

  Ram

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 25.03.2019

  Sis caps ben bufons

  El vaixell que ens ha deixat la gent del poble de la vora ens apropa silenciosament a la cova. Fa anys que el monstre anomenat Escil·la terroritza els vaixells que passen per l’estret de Messina. És un monstre amb cos de lleó, sis colls de serp i sis caps de gos. El meu company i jo hem decidit anar a matar-lo per tal que deixi de caçar el bestiar i no destrossi més pobles. Entrem a la cova intentant no fer soroll i ens el trobem dormint. De sobte, sentim uns lladrucs i veiem sortir del darrere del monstre el que sembla un cadell amb sis caps que ens treu la llengua. Ens mirem entre nosaltres, i el meu company em pregunta: “No el podem deixar orfe, oi?”. “No. Provem a una altra cova, potser trobem un monstre diferent i podem ser herois igualment”, li dic.

  Ombrívol

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 22.03.2019

  La historia como el Megalodón se comía un barco

  Un capitán quería matar a un tiburón grande. Cuando ya tenía armas consiguió un equipo y un barco.

  Comenzó la lluvia, el barco se controlaba mal, del mar salió el tiburón y se comió el barco. Entonces todos murieron.

  Nadie sabe como matarlo y pasados 10 años se murió por hambre y las personas se ponían contentas porque ya por fin se murió.

  Lo cazaron con una trampa para pillar a Megalodón y murió.

  Tiburon

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 20.03.2019

  AIGUES PUNXAGUDES

  Una sirena nedant per un mar ple d’emocions, canta una melodia agradable i de sobte arriba un preciós peix, tota emocionada neda corrents i, com un humà que es punxa amb una estella i es fa mal, ella, xoca contra una roca i provoca la seva mort. Unes bombolles surten del seu cos i l’agradable melodia que cantava s’esfuma i apareixen 2 banyes, 8 potes i un cor negre. El peix, s’amaga sota l’arena abans que aquell monstre l’atrapi i pensa que el mar amaga terror sota aquella bonica capa blava però, si t’hi llances, et punxaràs.

  Blau

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 19.03.2019

  MARE, JO VULL SER SIRENA

  Mare, jo vull ser sirena, per tenir cos de noia jove i bonica, pits molsuts amb mugrons rosats i cua amb escates platejades que enlluernin als mariners.

  Mare, jo vull ser sirena, per sentir com dibuixen les onades sobre la meva pell, línies de tinta blava i rastres de sal cruixent.

  Mare, jo vull ser sirena, per escoltar l’enciser cantar de la marinada sobre les aigües del mediterrani allà on el mar sospira per darrera vegada.

  Mare, jo vull ser sirena, per dormir arraulida entre els coralls, balancejant-me amb les onades com en un bressol constant, fins l’arribada d’una nova albada.

  Mare, jo vull ser sirena, per cantar les nits de lluna plena quan la fosca nit envaeix cada racó de la costa, tenyint de negre platges i carenes.

   

  Mare jo vull ser sirena, no vull ser Neptú.

   

  És clar fillet meu, tu seràs qui vulguis ser.

  NAUTILUS

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 19.03.2019

  LA LEYENDA DE LA SIRENA FALCONERA

  Cuentan que hace tiempo un joven pescador de Vilanova i la Geltrú se enamoró de la sirena de la cueva de la falconera del Garraf al verla cantando y peinandose.

  La sirena vivía con un dragón rojo de 3 cabezas que guardaba un gran tesoro lleno de riquezas, entre ellas la caja de Pandora.

  El pescador no quería nada del tesoro, porque estaba enamorado de la sirena y ella se enamoró de él por su buen corazón.

  El dragón celoso y desconfiado le dió una bebida envenenada al pescador. Pero él no se la bebió y la tiró al agua.

  Desde entonces hay agua dulce allí menos la noche mágica de Sant Joan.

  La sirena y el pescador fueron felices juntos, y el pescador le dijo al dragón que le esperase allí, que le iría a buscar más tarde. Y hoy en día todavía el dragón está esperando.

  HenRyxd123 YT

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 19.03.2019

  Malvados

  Si creéis que la vida son princesas y príncipes, que sepáis que no lo es, sino que hay muchos más monstruos y sirenas. Sí, desde luego, las sirenas son malvadas.

   

  Se ha hecho correr la voz  que las sirenas se dedican a encantar a los pescadores que pasan por su zona con su mítica voz, y esto hace que se lancen al mar.

   

  Y luego están los monstruos. Puede haber monstruos buenos y malos, pero la mayoría son lo segundo. Son tan temibles, que se comen a los niños que son como ellos para que puedan ser más malos.

   

  No hay criaturas más temibles que estas. Nadie se atreve a mirarlas.

   

  Yo estoy contra ellos, pero mi padre es un monstruo y mi madre una sirena.

   

  - ¿Qué puedo hacer para que cambien de bando?

   

  Eso lo veremos en la próxima historia.

   

  Hasta pronto, y preparaos para más.

   

  Un abrazo,

   

  Claire

  Ni idea

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 18.03.2019

  Raonaments de sirena

  Un dia una sirena, es va fer aquesta pregunta: -Perquè jo no puc sortir de l'aigua? Ella sempre s'havia imaginat poder viure a l'exterior, però sabia que això no podia ser. Nedant i nedant es va trobar en Buh!, un monstre molt però que molt divertit que sempre alegrava tots els habitants del fons marí.

  En Buh li va preguntar a la sirena:

  - Que et passa? Et veig amoïnada.

  - Porto uns dies pensant que m'agradaria sortir i recorre el món terrestre.

  El Buh li respongué:

  -Saps que això és impossible, però dins del mar hi ha racons increïbles per descobrir, jo en conec uns quants. Quan vulguis t'hi porto.

  I així van quedar. Monstre i sirena es van dedicar a recórrer les profunditats del mar, i a la sirena li van desaparèixer tots aquells pensaments del cap.

  Kalea

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 18.03.2019

  El monstruo que atacó el barco

  Una vez 5 amigos se fueron de pesca al mar Mediterráneo ; alquilaron un barco para ir de pesca y cazar un pescado gigante para ganar un poco de dinero ; pero eso no pasó.

  Había una tormenta y el agua subía mucho; de repente, escucharon unos ruidos raros... Al día siguiente, vieron un tiburón blanco y una cosa rarísima… le intentaron disparar pero no pudieron y también se le escapó el tiburón. Una semana después se hartaron, se querían ir a casa pero vino un monstruo y atacó su barco. Intentaron pedir ayuda con una bengala, pero solamente tenían 5 balas.

  Usaron una para distraer al monstruo y tenderle una trampa y lo hicieron dos veces para que no se escapara. También hicieron un detector para vigilarle porque era muy listo. Al final murió con la última bengala .fin

  El hombre de oro

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 18.03.2019

  Tot gràcies a les petxines

  Quan el mar pesca les ones enfadades que un monstre ha creat per fer naufragar a un mariner i el seu vaixell, que busca sense descans una sirena, els peixos escaven túnels profunds, per a que el color brillant de les petxines guïi al mariner a nedar per a que pugui viure eternament.

  Ari

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 15.03.2019

  CANTS D’INFERN

  Aquells bonics cants de sirena tan dolços però també hipnotitzadors.

   

  Són cants d'infern que a poc a poc l'esperit dels mariners solca cap al cel.

  TOMMY

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 15.03.2019

  CORALL

  Corall mai havia sabut qui era. Ni on vivia. Ni que havia de fer allí baix. Vivia a les profunditats del Mediterrani. Pel matí quan es despertava, brodava versos de sucre i se'ls cosia entre els cabells per a que l’aroma a dolç, endrapés a algun mariner que passava. No volia estar amb ningú mai més.

  En part, era feliç d’estar vidua. Aquella relació que ara veia des de fora, la va deixar marcada crònicament. Els crits. Els cops. Les baralles. Ella sempre s’enduia la pitjor part. Aquell monstre del que estava enamorada l’enverinava cada dia amb les seves paraules de cianur i la ridiculitzava davant els taurons que passaven. Per les nits plorava, i, els versos de sucre que brodava pels matins eren les úniques paraules que endolcien els seus dies.

  Als seus 100 anys ella volia ser la única sirena del seu mar.

   

  TriTriTritons

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 13.03.2019

  El Rei i els guàrdies

  Hi havia una vegada un 3 ulls i una sirena. El 3 ulls va portar un megadolon de 3 caps i una balena blava agressiva i molt petita, al rei del mar, perquè li fessin de guardians. El rei del mar era al pare de la sirena. Els monstres eren als guardaespatlles del rei, eren gegants, menys la balena que era petita.

  Van venir 3 monstres més gegants, més forts i molt alts, Que guardaven la casa del rei, eren una orca, un tauró martell i un tauró blanc

  A dins la casa del rei hi havia el misteriós peix elèctric, la morena, el peix pedra, el peix aranya, la manta i la manta raïa. Eren gegants i tenien mala espina i un dia volien mata a la filla del Rei i el peix Cell va anar a la presó

   

  Deriva

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 13.03.2019

  Sóc famós per una sirena al mar

  Whatsapp per l'avi:

  -El diumenge van anar-hi tots d’excurció amb vaixell a una illa petita a prop de casa teva. El capità em va deixà agafar el timó per navegar.

  Després a l’hora d’esmortzar , menjant un entrepà de pernil , una noia molt guapa va dir:

  -Puc provar?

  -Si.

  -Humm , que bó , qué es?

  -Es pernil amb pà i tomàquet.

  Els pares es van acostar per curiositat i la noia es va llançar al mar de cap.

  Tots amoniats per la noia al mar vam aclamar un :

  -Hoooooooooo- quand van veure un Salt d’una sirena ( la noia ) , i es va allunyar amb salts al mar con un delfí.

  Tots van riure . Després tothom volía una foto meva. Un altre día que et trovis millor , vindràs amb nosaltres avi.

  T’estimo , petons del teu net.

  HenRyxd123 YT

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 11.03.2019

  Les dos cares del mar

  El capità, afalagat pel que li murmura el silenci de la nit, contempla el vaixell festejant amb les onades que emmirallen les estrelles del cel. Estrelles brillants com la sirena empresonada pel monstre, que discerneix els mars escridassats per les seves pròpies foscors. Foscors que no veiem a simple vista però de totes maneres, hi són.

  La sirena transparent

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 11.03.2019

  El secret de l’aigua.

  En la fosca immensitat de l'aigua s'amaga un secret.

  En l'espessa negror del colossal oceà es fon un secret.

  L'aigua xiuxiuejarà el seu secret a la Lluna i en mig de la nit es podrà escoltar:

  -En torn a mi gira la vida, en torn a mi gira el misteri, és el meu deure amagar-ho. Jo t'ho contaré, estimada Lluna, per un pes treure'm de sobre.

  A la segona primavera del cinquè món s'obrirà la porta dels monstres de l'aigua i picaran a l'infern etern de les sirenes. La força d'ambdós mons farà unió, i en mig de la nit les estrelles tornaran a brillar. Un nou món sorgirà de les entranyes de la Terra. Llavors començarà una nova era, l'era dels monstres.

  Lucía

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 11.03.2019

  Fins al fons del mar

  Mentre els pinzells pinten de blau infinit el mar, les sirenes guien amb la veu als navegants, els vaixells ballen entre les onades pintades de color d'esperança, els peixos naden; seguint el cel creat d'alegria i els monstres s'allunyen de la maldat de les profunditats del mar.

  Laura García

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 6.03.2019

  Petons prohibits

  I de sobte noten com una petita onada els passa per sobre dels seus caps, ells ho senten com si fos un gegantí tsunami. En aquell moment el món es podia acabar i ells sense parar. La capa cristal·lina cobreix aquest dolç peto salat i ,en tan sols un segon, en treure els caps, es fonen les estrelles. Com una sirena i un monstre marí en una historia prohibida.

  Júlia

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 6.03.2019

  MONSTRES DE TOT TIPUS

  Una vida futura o una vida passada aquesta és la qüestió. Una gran tempesta es va apoderar d'aquell meravellós dia, i així va causar la desaparició d'aquell home immigrant, no se sap si va morir de mentre la barca arribava al seu destí, una vida millor o el va ofegar el cant d'una meravellosa sirena en el camí, de totes maneres va morir en un intent d'escapar de la guerra, però per una lluita pitjor va haver de passar en el mar intentant escapar de tots aquells monstres que maten éssers vius cada dia:plàstic (contaminació).

  ARES

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 5.03.2019

  L’ARNIVERSARI DEL MARCTAURÓ

  Era l’aniversari del petit tauró. El seu pare el va invitar a una pizzeria i la pizzeria estava al costat del mar.

  Un pirata va venir amb un vaixell. Quan va veure el tauró i aquest li va ensenyar les dents, el pirata va sortir corren.

  Vam menjar la pizza tranquils.

  stefen curry

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 5.03.2019

  TRAÏCIÓ FINAL

  El pirata volia sortir a navegar, però primer havia de comprar una brúixola que el guiés al seu destí. De camí a la botiga de la platja, es va trobar una sirena que regalava objectes de navegació, inclòs el que ell buscava. Quan ja tenia el que volia, es va endinsar en el mar. Les hores van passar fins que de cop i volta es va trobar dins d’una gran tempesta. Resultava que la brúixola era qui havia conquerit aquell gran temporal. El pirata lluitava amb totes les seves forces per poder vèncer-la, però una llum blanca amb una silueta d’una sirena que repetia: la brúixola ha aconseguit el seu objectiu i per fi el mar serà meu, i sol meu, fora els pirates i dins els monstres; va ser l’últim que va veure.

  Eva MH

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 5.03.2019

  L’AMOR PEL MAR

  Rema amb el sol de la vida creada i balancejat amb el vaixell que somies tu.

  Vola com la gavina que et va formar.

  I si juntes les teves animes amb el telescopi, busques el tresor del mar però, trobes el tresor dels monstres.

   

  Si nedes com una sirena arribaràs lluny com l'amor que et va fundi entre els monstres i les sirenes.

  L'AMOR PEL MAR _ REBECA

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 5.03.2019

  SECRETS MARÍTIMS

  El mar fa volar als vaixells, ells ballen sobre les onades i mentrestant els mariners involucionen la història de les criatures marines.

  Entretant, allà baix, les sirenes naden en recerca de la maldat, els peixos aterrats balbucegen la salvació dels mariners així com els monstres marins canten el naufragi dels tripulants.

  Paula J. G.

  Llegir més / Leer más

  • 13-15 ANYS
  • 18.02.2019

  las sirenas del caribe

  Supongo que todos habéis oído hablar de los piratas del Caribe ?¿no? Pues mira, esto es lo mismo pero con sirenas. Había una vez, en un reino, una bella princesa que vivía con su príncipe azul, hasta que un día a la princesa se le ocurrió visitar al capitán de "los siete mares" (¡el mismísimo Jack Esparrou!)

  Un día se fue con él para recorrer de nuevo los siete mares, se enamoraron y la princesa dejó atrás su reino para irse a los siete mares. Después la princesa en una terrible tormenta se cayó al agua y a una bruja se le cayó un frasco de poción para que se convirtiera en sirena y al fin consiguió lo que había querido siempre. vivir en el mar ¡Atlantis! Y fin.

  la cazadora de los libros

  Llegir més / Leer más

mmb microrelats

El mar t’inspira?
Envian’s el teu relat!

PARTICIPA!

Col·laboren