Sessió identificació fotos navals: petroliers

  • Foto de mar
  • 18.09.2017
El proper dimarts 26 de setembre tenim una nova sessió d’identificació de fotografies, en aquesta ocasió dedicada a petroliers espanyols. En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en vermell, les dades que precisen debat o cerca d’informació.

Petrolier “Campante” al port de Barcelona. Foto: M. Galilea. Sabeu la cronologia?

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem molt agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920. 

Aquí teniu la selecció de fotografies:
Us informem que el 14 de desembre es farà l’última sessió de l’any, en horari de tarda.
Teniu fotografies a les vostres col·leccions sobre les que us agradaria ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportives i de pescaT’apuntes?Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora
Arxiu Fotogràfic. Museu Marítim de BarcelonaComparteix aquest post: https://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2017/09/sessio-identificacio-fotos-navals.html

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí