Sessió d’identificació fotografies de mar: Escola de Nàutica de Barcelona

  • Foto de mar
  • 02.12.2019

El proper dimarts 10 de desembre, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a l’Escola de Nàutica de Barcelona, que celebra el seu 250 aniversari. En aquesta ocasió, la sessió serà conduïda per Javier Moreno, investigador independent, especialitzat en Història social i cultural de la marina civil.

En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades. Identificacio fotosl_desembre_escola_nauticaMMB

Us avancem el calendari de les sessions d’identificació de 2020, així com alguns dels temes:

Dimarts 11 de febrer: vaixells de navilieres basques

Dimarts 12 de maig, tema: Antenes i sistemes de radar (Fabio Peña, especialista en senyals de comunicacions)

Dimarts 6 d’octubre, tema: Vaixells de la Cia Trasatlantica

Dimarts 15 de desembre, tema: Bous i trawlers

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí