Sessió d’identificació de fotografies navals

  • Foto de mar
  • 25.09.2018

El proper dimarts 2 d’octubre, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió proposem una selecció variada: guerra, mercant, pesca, banys. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

 

En aquest enllaç  podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació.

Sabeu quina tipologia de vaixell és? i la data? 101401F MMB

 

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

Us avancem que la última sessió de 2018 estarà dedicada a pailebots i motovelers en motiu del centenari del pailebot Santa Eulalia. Es programarà per dijous 13 desembre, per la tarda: de 17 a 19h

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

 

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportives. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí