Sessió d’identificació de fotografies de mar: el Reial Club Marítim de Barcelona

  • Foto de mar
  • 02.10.2019

El proper dimarts 8 d’octubre, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada al Reial Club Marítim de Barcelona.

 

En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades: Identificacio fotos RCMB MMB

 

Competició motonàutica. 70224F MMB

El calendari de les sessions organitzades pel que queda d’any, és el següent: Dimarts 10 de desembre, de 10 a 12h- L’Escola de Nàutica de Barcelona: 250 anys.

 

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

 

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí