Nova exposició de fotografia dels participants en el Curs de fotografia per a joves en el medi marí

  • Foto de mar
  • 03.07.2012
Pau Comas. Alumne del Curs d’Introducció a la fotografia per a joves en el medi marí

El Museu Marítim exposa una nova sèrie de fotografies fetes pels alumnes dels cursos i tallers de fotografia de mar, dins la sala d’exposicions temporals.  Concretament, les 16 imatges que es poden veure en aquesta ocasió es varen fer durant el Curs d’Introducció a la fotografia per a joves en el medi marí, que va tenir lloc el passat mes de juny.

Màrius Carreté. Alumne del Curs d’Introducció a la fotografia per a joves en el medi marí

El Curs, destinat a joves de 12 a 16 anys, va tenir com a objectiu primordial conèixer l’equip fotogràfic, quines mesures de seguretat s’han d’adoptar per a protegir l’equip i al mateix fotògraf i quines són les possibilitats compositives de la fotografia quan ens trobem al mar. Les sessions de treball van incloure pràctiques a bord del pailebot Santa Eulàlia que varen generar el material fotogràfic que es pot consultar a l’àlbum monogràfic creat al Flickr i que recull les fotografies fetes pels participants de tots els cursos i  tallers. L’exposició ha comptat, novament, amb la col·laboració de l’Helena Rovira, fotògrafa i voluntària a l’Arxiu fotogràfic del Museu.

Actualment, ja s’està treballant en la tria de les imatges generades en el Taller de fotografia Quan cau la nit per a exposar en aquest mateix espai expositiu després de l’estiu.
Si esteu interessats en rebre informació sobre les activitats i cursos desenvolupats per l’Arxiu Fotogràfic del Museu, podeu adreçar-vos, per correu electrònic, a la Sílvia Dahl.
Tots els cursos i tallers compten amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela i de Casanova Fotografia

Post escrit per Dolors Bernal-Centre de Documentació Marítima MMB

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí