Nou curs avançat de fotografia de mar: Regata de vaixells clàssics

  • Foto de mar
  • 28.06.2013
 Aquest any, el Curs avançat de fotografia en el medi marí, que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de juliol, es farà al voltant de la Regata Puig Vela Clàssica Barcelona, organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona.  
Autor: Diego Yriarte. Professor dels cursos de Fotografia de mar del Museu
La voluntat del Museu és que aquest curs de perfeccionament de la tècnica de la fotografia marítima, destinat a un públic que ja té nocions bàsiques de fotografia, permeti a l’alumne  ampliar els seus coneixements sobre l’equip fotogràfic i les seves possibilitats al mar, apropant-se als vaixells clàssics i d’època participants en la Regata Puig de Vela Clàssica Barcelona.
El professor dels nostres cursos de fotografia, Diego Yriarte, explicarà quines mesures de seguretat s’han d’adoptar, tant el fotògraf com per protegir l’equip i les situacions i possibilitats compositives des d’una embarcació. Sota les indicacions d’aquest fotògraf, els assistents al curs podran capturar imatges de velers de gran bellesa i de tradició històrica.
Les sessions es faran en els espais del Museu i a bord d’una llanxa neumàtica.
PROGRAMA
Dijous 11 de juliol, de 12h a 15h
Primera sortida a mar. Introducció a la composició d’una imatge; concepte d’equilibri, harmonia, enquadrament en fotografia de mar. Perfeccionament de les regles de composició en la fotografia de mar. Resolució de les dificultats en el medi marí. Comportament a bord i control de situacions de llum.
Divendres 12 de juliol, de 12h a 15h
Segona sortida a mar. Comportament a bord i control de situacions de llum.
Dissabte 13 de juliol, de 9.30h a 12.30h
Anàlisi i conclusions. Anàlisi de les imatges obtingudes durant les sortides a mar. Selecció de les millors imatges. Conclusions.
Preu: 90 euros (IVA inclòs)
25% de descompte a estudiants i membres de l’Associació dels Amics del Museu Marítim
Inscripcions al Web del Museu

Més informació a: dahlts@diba.cat o bernallm@diba.cat 

Aquest curs es porta a terme amb la col·laboració de Casanova Fotografia, el Reial Club Nàutic de Barcelona i la Federació Catalana de Vela.
Post escrit per Dolors Bernal- Centre de Documentació Marítima
Museu Marítim de Barcelona
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí