II Concurs de fotografia de mar Museu Marítim Barcelona

  • Foto de mar
  • 22.11.2014

Amb la voluntat de donar més empenta a la fotografia de mar, als seus apassionats seguidors i als fotògrafs amateurs i professionals, hem convocat el II Concurs de Fotografia de Mar Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració de Casanova Foto, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), Fundació Oceànica Barcelona World Race-FNOB i el Consorci El Far.

El concurs està adreçat a fotògrafs professionals i amateurs, i té com a tema la Barcelona World Race, organitzada per la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB), que farà estada al port de Barcelona entre el 12 i el 31 de desembre de 2014.

El concurs està obert a qualsevol persona major de 14 anys i els premis estaran en funció de les dues categories de participants. Us animem a participar-hi i a continuació us fem una relació dels premis que podeu aconseguir:

Categoria A: Persones entre 14 i 16 anys:

1r premi:  “Curs d’introducció a la fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona.

2n premi: “Taller de fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona.
3r premi: Una navegació a bord d’un IMOCA 60 (durada aproximada de 3 hores) per a quatre persones.

Categoria B: Persones a partir 17 anys:

1r premi: “Curs d’introducció a la fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona, i una càmera Canon EOS 1200D amb objectiu 18-55.

2n premi: “Taller de fotografia en el medi marí”, per a 2 persones, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona, i una bossa estanca de Lowepro.
3r premi: Una navegació a bord d’un IMOCA 60 (durada aproximada de 3 hores) per a quatre persones i una bossa estanca de Lowepro.

Podeu consultar també les bases i fer les inscripcions en la web del Museu.

Així mateix, podeu donar un cop d’ull a les fotografies guanyadores en l’edició anterior que, varen retratar la  Mediterranean Tall Ship Regatta 2013.

Post escrit per Silvia Dahl. Arxiu Fotogràfic
Àrea de Col·leccions i Coneixement del Museu Marítim de Barcelona

Posts relacionats:
I Concurs de fotografía de mar Museu Marítim Barcelona
Fotografies premiades en el 1er Concurs de fotografía de mar MMB
Nova exposició de fotografía a l’MMB

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí