Fotografia nàutica: lleure i competició

  • Foto de mar
  • 08.10.2018

Amb motiu del proper Saló Nàutic Internacional de Barcelona, us convidem a participar en una “edició especial” sobre les sessions d’identificació de fotos navals, que dedicarem a la nàutica esportiva i de competició. Des de fa uns anys estem recuperant i documentant el patrimoni generat fruit del desenvolupament de l’activitat nàutica: esbarjo i competició. Per aquesta raó, en la fira del Saló Nàutic de Barcelona presentarem aquesta sessió sobre fotografies, i també presentarem la revista ARGO i el projecte de recerca sobre la nàutica esportiva. Són dues activitats diferents:

La sessió sobre fotos es desenvoluparà el divendres 12 d’octubre a les 17:30 hores en el Reial Club Marítim de Barcelona. 

La presentació de la revista ARGO i del projecte de recerca sobre nàutica esportiva està programat pel mateix 12 d’octubre a les 13h, a l’Espai de mar del Saló Nàutic.

Quines embarcacions són? 13739F MMB
Quins personatges són? 64675F MMB

Pel que fa referència a la sessió de fotografies, en el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí