Cursos de fotografia de mar 2014

  • Foto de mar
  • 14.02.2014
El proper diumenge 16 de març obrim la temporada de nous cursos de fotografia amb el taller “Barcelona desperta” en el que tindreu la possibilitat de veure sortir el sol des del mar, navegant a bord del pailebot Santa Eulàlia. I, per descomptat, perfeccionar la vostra tècnica fotogràfica de la mà del nostre expert professor, Diego Yriarte.
Com l’any passat, l’horari del taller és de 6:30h a 12:30h. Les tres primeres hores estan destinades a la navegació i pràctica fotogràfica davant el litoral barceloní. Després, el vaixell atracarà al port per a fer un bon esmorzar a bord, i realitzar el segon bloc del taller en el que el professor i participants del taller faran anàlisis de les fotografies.

Fotografia realitzada per Jordi Sans Torras, participant del taller “Quan cau la nit” (2013)
Per altra banda, ja podeu visitar la mostra fotogràfica del magnífic material que van elaborar els participants del taller “Quan cau la nit” del passat mes d’octubre. L’exposició està programada durant uns tres mesos en una de les sales del Museu. Si no podeu venir, podeu gaudir de les fotografies a Flickr. 
Esperem que us animeu a conèixer més a fons una afició tan creativa com apassionant com és la fotografia de mar!

Post escrit per Silvia Dahl- Arxiu Fotogràfic-
Àrea de col·leccions i coneixement del Museu Marítim de Barcelona
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí